- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.501
Hih ne kiskancam aranizda ki en citir benim sizi ihtiyarlar siziben hanım hanımcık oturuyorum şurda naptım yinemarga bence sen benm gençliğimi güzelliğimi çekemiyorsun
bende yuvarlak değilsem de oval oldumdiyet mi yapsak ki neee. boy kilo ne senin canım?
Onları bende kullandım ama banamısın demedilerBenim saclarimda cok kirik vardi ozellikle sac uclarimda hic kestirmedim canim aminokeratin uyguladim biraz evde. Daha sonra argan yagi cok az kullandim. Birde hindistan cevizi yagini cok kullandim yumasicik ve canli yapti saclarimi :)
ben balina gibi oldum, artık küçülmem lazımBende cok yiyordum yine az yemeye basladim zaten balik etliyim kalcalardan o yuzden biraz daha yersem olmiycak hahaha balina gibi olcsam ya
daha 1 aydan fazla var çekilişe, eğer ayarlayabilirsen katıl o zaman oldu mu yavruCanım çok istiyorum en başta sen biliyorsun ama bu dişler zorluyor beni her ay gidiyorum artık ve ona ayırıyorum sürekli iş de bulamadım çalışıyor olsam hiç kaçırmazdım
ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorumboy 170, kilo o kadar çok ki kadınların kilosu sorulmaz diyorumama hadi sen yabancı degilsin söyleyim, 76
valla yapak mı diyet diyecem ama marga 0 beden haliyle sabote eder diye korkuyorum
bende öyle düşünüyorum. önceden melih pislikti canla olmasını istiyordum ama banu mayasını koydu yine ortaya5 sene oldu herhalde dizi :)
ya ben o diziyi suna için izliyordumkeşke can banu ile değilde suna ile olsaydı başlarda hiç banu ile olmasalardı
iyi yaptın tatlımm. çok yorma kendiniiHosbuldum canimmm hamdolsun iyiyim ev isleriyle uğraşıyorum yoruldum bi size bakim dedim
İyi bari canim oku oku gercekten kitap okumak iyi geliyor bence5 sene oldu herhalde dizi :)
ya ben o diziyi suna için izliyordumkeşke can banu ile değilde suna ile olsaydı başlarda hiç banu ile olmasalardı
okuyorum yığınla kitaplarım var
işe giderken bu sorunlarım çoktu şükür şimdi azaldı
Bi gün biride çıkıp sana ihtiyar dicekHih ne kiskancam aranizda ki en citir benim sizi ihtiyarlar sizi
Hosg
Tatlim cekilise katilir misin
bak bu triplerinden bile aslında ne kadar çok kıskandıgını belli ettinHih ne kiskancam aranizda ki en citir benim sizi ihtiyarlar sizi
ben de komşuya saçımı kestirmeye gidecem mecbur yıkanmam lazım. yoksa kadın elleyemez bile saçlarımı, öyle tiksincim şuan:) Bende aynı durumdayım, pis pis durcam misafirlerin yanında
gıcık işteBi gün biride çıkıp sana ihtiyar dicek
Selam :) Napıyosun istifa etmedin mi
Kiskaniyorum ama millette beni kiskaniyor ne kadar guzel arkadaslari var diye hihbak bu triplerinden bile aslında ne kadar çok kıskandıgını belli ettin
Yilbasi cekilisi canimA ne çekilişi baya uzak kaldım ben
ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorumo kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma
Ayarlarsam mutlaka katılırım canım ben de çok istiyorum çok da özeniyorum.. Hediye alıp vermeye bayılırımmmben balina gibi oldum, artık küçülmem lazım
daha 1 aydan fazla var çekilişe, eğer ayarlayabilirsen katıl o zaman oldu mu yavruçok da ısrar edemiyorum ama çok istiyorum ya
Hoşbuldum gulümgıcık iştehoş geldin minik kuşuumm
Aman o kisi cikana kadar olmus olurum ben hihBi gün biride çıkıp sana ihtiyar dicek
vaaayyy bak bu iyidiiiKiskaniyorum ama millette beni kiskaniyor ne kadar guzel arkadaslari var diye hih
Sende bi övüp, bi dövüyon ha, karar ver ona göre yaklaşayım:)Aman o kisi cikana kadar olmus olurum ben hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?