• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tünaydın :) :)
dün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmam :KK22:
Hosgeldim nazcim naber cok eglenceli oluyor dimi :) hem biz bize yaparsak hediye yollamama gibi mevzularda olmaz herkes bilindik uye cunku :) valla ben varimmmm
ben yabancı gelebilirim arkadaşlara ama sen bana kefil olursun dimi margam :KK48:
kaç kişi var aşağı yukarı topikte, muhabbet baya eglenceli burda, hele bi de işin içine katil kurban muhabbeti girerse baya kopar gider burası diye düşünüyorum :KK71:

dün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmam :KK22:

ben yabancı gelebilirim arkadaşlara ama sen bana kefil olursun dimi margam :KK48:
kaç kişi var aşağı yukarı topikte, muhabbet baya eglenceli burda, hele bi de işin içine katil kurban muhabbeti girerse baya kopar gider burası diye düşünüyorum :KK71:
evet bana tanıdık geliyorsun ama :) :)

Ben sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misali

Hem ayrica ben sana kefilimmmmmmm :)

evet bana tanıdık geliyorsun ama :) :)
bikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)
Ben sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misali
tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsak o_O yoksa çok kolay bulunur ya kimin katil kimin kurban oldugu :KK53:

bikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)

tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsak o_O yoksa çok kolay bulunur ya kimin katil kimin kurban oldugu :KK53:
Artik orasida size dusuyor nazim duyurcaz bi sekilde daha var yilbasina zaten:)

Back
X