- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.421
Günaydın canım :)Gunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)
Gunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)
Bu ben ben sinava girecegim canim :) bi gireyim diyorum :)Tünaydın canım :)
şuan tekrar ders başına geçeceğim birazdn
sen napiyorsn kuzum
ygs-lise sınavlarına çalışyorum tatlımm Hayırlısıyla İnşALLAH bu sene bitiyor
Niye tatlisi! Katil ya maddi durmdan dolayi mi yahu incin boncuk coap morap alsan bile kafi kuzummmm batirmaz yani seni katil iste nolcak :)Günaydın canım :)
hımm çekilişde ben olmasm tatlmm
Bu ben ben sinava girecegim canim :) bi gireyim diyorum :)
Tünaydın :) :)herkese günaydınlar ve mutlu günler hatunlar
Hosgeldim nazcim naber cok eglenceli oluyor dimi :) hem biz bize yaparsak hediye yollamama gibi mevzularda olmaz herkes bilindik uye cunku :) valla ben varimmmmben katılırım, hem çok da eğlenceli olur
yok tatlım ne maddi olayı o sorun değil ya başka nednden sana özelden yazıyorum kuzum şimdi nedenini :)Niye tatlisi! Katil ya maddi durmdan dolayi mi yahu incin boncuk coap morap alsan bile kafi kuzummmm batirmaz yani seni katil iste nolcak :)
Evet canim ama okul okumak icimdegi daha ben kazandigim okulu okumadim haha
anlamdm tam olark ygs sınavınamı gireceksin??
Tünaydın :) :)
Ozel bilgilerini falan mi yollamak istemiyorsun canim yaz bakalimyok tatlım ne maddi olayı o sorun değil ya başka nednden sana özelden yazıyorum kuzum şimdi nedenini :)
dün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmamTünaydın :) :)
ben yabancı gelebilirim arkadaşlara ama sen bana kefil olursun dimi margamHosgeldim nazcim naber cok eglenceli oluyor dimi :) hem biz bize yaparsak hediye yollamama gibi mevzularda olmaz herkes bilindik uye cunku :) valla ben varimmmm
evet bana tanıdık geliyorsun ama :) :)dün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmam
ben yabancı gelebilirim arkadaşlara ama sen bana kefil olursun dimi margam
kaç kişi var aşağı yukarı topikte, muhabbet baya eglenceli burda, hele bi de işin içine katil kurban muhabbeti girerse baya kopar gider burası diye düşünüyorum
Ben sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misalidün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmam
kaç kişi var aşağı yukarı topikte, muhabbet baya eglenceli burda, hele bi de işin içine katil kurban muhabbeti girerse baya kopar gider burası diye düşünüyorum
Selam vererek dalın şu topiğe
Hem ayrica ben sana kefilimmmmmmm :)dün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmam
bikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)evet bana tanıdık geliyorsun ama :) :)
tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsakBen sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misali
evlımısın cnm sen
Hem ayrica ben sana kefilimmmmmmm :)
Artik orasida size dusuyor nazim duyurcaz bi sekilde daha var yilbasina zaten:)bikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)
tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsakyoksa çok kolay bulunur ya kimin katil kimin kurban oldugu
Artik orasida size dusuyor nazim duyurcaz bi sekilde daha var yilbasina zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?