İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tünaydın :) :)
dün gece fink attıgım için buralarda nerden çıktı bu deli diyebilirsiniz ama pek yabancı sayılmam
Hosgeldim nazcim naber cok eglenceli oluyor dimi :) hem biz bize yaparsak hediye yollamama gibi mevzularda olmaz herkes bilindik uye cunku :) valla ben varimmmm
ben yabancı gelebilirim arkadaşlara ama sen bana kefil olursun dimi margam
kaç kişi var aşağı yukarı topikte, muhabbet baya eglenceli burda, hele bi de işin içine katil kurban muhabbeti girerse baya kopar gider burası diye düşünüyorum

evet bana tanıdık geliyorsun ama :) :)

Ben sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misali

Hem ayrica ben sana kefilimmmmmmm :)

evet bana tanıdık geliyorsun ama :) :)
bikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)
Ben sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misali
tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsak yoksa çok kolay bulunur ya kimin katil kimin kurban oldugu

bikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)

tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsak yoksa çok kolay bulunur ya kimin katil kimin kurban oldugu
Artik orasida size dusuyor nazim duyurcaz bi sekilde daha var yilbasina zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…