- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.401
tmm canım bende gec gelırım bugun ama geldıgımde omayın hele bı olmayın el kremı elkremlıkten cıkarBenim akşam misafirim var geç gelirim beklemeyin
Valla dün kalabalıktı, gırgır şamata forum inledi, millet şikayete geldi :) Çeneniz kopsun deditmm canım bende gec gelırım bugun ama geldıgımde omayın hele bı olmayın el kremı elkremlıkten cıkar
kac gecedır ne bu ya gelıyom gıdıyom yok
haha :) ben yokum tabı gırgır samata olursunuz ben gelırım ıncın top oynar :) nıspetmı yapıyonuz bana :)Valla dün kalabalıktı, gırgır şamata forum inledi, millet şikayete geldi :) Çeneniz kopsun dedi
Yoo sen tutturamıyon saatimizi :)haha :) ben yokum tabı gırgır samata olursunuz ben gelırım ıncın top oynar :) nıspetmı yapıyonuz bana :)
canikommm siz istanbuldan ıspartaya gelirseniz sudan çıkmmış balık gibi olursunuz orası ögrenciye yönelik bi şehir benim görümce orda okuyor he fırsatta kaçıyo sevmiyorum orayı diyeBenim listemdekilerin biri orası :) Eşim Ispartaya takılı durumda :)
Bilgisayar programcısı canım yazılım :) Üniversitede çalışıyor ama kendi işini kurmak istiyor, bakalım nasip çalışmaları yapıyor şuan.
telaşlı gidiyor canım nasıl gitsin bi taraftan evi hazırlıyoruz bi taraftan bebğin eksiklerini tamamlamaya çalısıyoruz sen nasılsınsanada mrb yenı anne adayı nası gıdıyo son gunler :)
Türkiyenin yaşanacak 2. İliymiş, iyi reklam yapmışlar, benimki mest olmuş :) Çocuğuma göre karar veririm heralde, en temiz yaşanılabilecek yer neresiyse orayı seçerim. Antalya için nemli diyorlar, rutubet çokmuş??canikommm siz istanbuldan ıspartaya gelirseniz sudan çıkmmış balık gibi olursunuz orası ögrenciye yönelik bi şehir benim görümce orda okuyor he fırsatta kaçıyo sevmiyorum orayı diye
Türkiyenin yaşanacak 2. İliymiş, iyi reklam yapmışlar, benimki mest olmuş :) Çocuğuma göre karar veririm heralde, en temiz yaşanılabilecek yer neresiyse orayı seçerim. Antalya için nemli diyorlar, rutubet çokmuş??canikommm siz istanbuldan ıspartaya gelirseniz sudan çıkmmış balık gibi olursunuz orası ögrenciye yönelik bi şehir benim görümce orda okuyor he fırsatta kaçıyo sevmiyorum orayı diye
antalya sıcak ve nemlidir ama 3 ay çekersin 9 ay rahat edersin ısparta buz gibidir 9 ay donarsın 3 ay sefa surersin canikomTürkiyenin yaşanacak 2. İliymiş, iyi reklam yapmışlar, benimki mest olmuş :) Çocuğuma göre karar veririm heralde, en temiz yaşanılabilecek yer neresiyse orayı seçerim. Antalya için nemli diyorlar, rutubet çokmuş??
Hmm bi yere yerleşmeden önce iyice gezip bilgi sahibi olmak lazım, egeyi gördük ve düşünmüyoruz mesela.antalya sıcak ve nemlidir ama 3 ay çekersin 9 ay rahat edersin ısparta buz gibidir 9 ay donarsın 3 ay sefa surersin canikom
bencede karar vermeden önce gezin bi bende egeyi çok severim tam gezme zamanı el ayak çekilmiştir şimdiHmm bi yere yerleşmeden önce iyice gezip bilgi sahibi olmak lazım, egeyi gördük ve düşünmüyoruz mesela.
Ben sevmiyorum:) Balıkesirde yaşadım zaten orayı hiç sevmiyorum, çevre illerinide öyle, bizi akdeniz paklar, gerçi oraların insanlarını bilmiyoruz amabencede karar vermeden önce gezin bi bende egeyi çok severim tam gezme zamanı el ayak çekilmiştir şimdi
Tünaydın canım :)Sen napıyorsun gadanalam
ygs-lise sınavlarına çalışyorum tatlımm Hayırlısıyla İnşALLAH bu sene bitiyorİslerimi bitirip geldim fistik sende ne var ne yok
Bende napim kocamı bekliyorum :) Pazara gitcezTünaydın canım :)
şuan tekrar ders başına geçeceğim birazdn
sen napiyorsn kuzum
ygs-lise sınavlarına çalışyorum tatlımm Hayırlısıyla İnşALLAH bu sene bitiyor
evet bugün uyuya kaldım geç kalktım biraz çalıştım sonra kahvaltı yaptım şimdi tekrar ders başıBende napim kocamı bekliyorum :) Pazara gitcezMola mı verdin
İyi bakalım soğuma tabi dersten :)evet bugün uyuya kaldım geç kalktım biraz çalıştım sonra kahvaltı yaptım şimdi tekrar ders başı:)
:) şu kısacık zamanda o kadar çok konu varki sadece ygs-lys sınavı olsa iyi ama bide 10 dersden açık lise sınavına gireceğim :)İyi bakalım soğuma tabi dersten :)
Iyidir canim sicak kanlidir bu tarafin insani ama cok cesit insan var ayni istanbul gibiBen sevmiyorum:) Balıkesirde yaşadım zaten orayı hiç sevmiyorum, çevre illerinide öyle, bizi akdeniz paklar, gerçi oraların insanlarını bilmiyoruz ama
şarkı tavbiyesi alabilirim
Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin `` ben bu taktikle var yaaa kocami sürüm sürüm surunduyorum ofkeliyken hakli da olsan konusmayacaksin ki haksiz duruma dusmeyesin. Ofkeyle agizdan istenmeyen seyler cikabiliyor
Al iste,bilinc altinda o var
keşke hırs gözlerini kör etmese de her takım yapsa bunu. hatta bizim kocamanlarda her zaman yapsa tabi
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımEvleneyim de rahata ereyim artık
Gunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)evet bugün uyuya kaldım geç kalktım biraz çalıştım sonra kahvaltı yaptım şimdi tekrar ders başı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?