İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canikommm siz istanbuldan ıspartaya gelirseniz sudan çıkmmış balık gibi olursunuz orası ögrenciye yönelik bi şehir benim görümce orda okuyor he fırsatta kaçıyo sevmiyorum orayı diye

canikommm siz istanbuldan ıspartaya gelirseniz sudan çıkmmış balık gibi olursunuz orası ögrenciye yönelik bi şehir benim görümce orda okuyor he fırsatta kaçıyo sevmiyorum orayı diye
Türkiyenin yaşanacak 2. İliymiş, iyi reklam yapmışlar, benimki mest olmuş :) Çocuğuma göre karar veririm heralde, en temiz yaşanılabilecek yer neresiyse orayı seçerim. Antalya için nemli diyorlar, rutubet çokmuş??

Türkiyenin yaşanacak 2. İliymiş, iyi reklam yapmışlar, benimki mest olmuş :) Çocuğuma göre karar veririm heralde, en temiz yaşanılabilecek yer neresiyse orayı seçerim. Antalya için nemli diyorlar, rutubet çokmuş??

antalya sıcak ve nemlidir ama 3 ay çekersin 9 ay rahat edersin ısparta buz gibidir 9 ay donarsın 3 ay sefa surersin canikom

bencede karar vermeden önce gezin bi bende egeyi çok severim tam gezme zamanı el ayak çekilmiştir şimdi
Ben sevmiyorum:) Balıkesirde yaşadım zaten orayı hiç sevmiyorum, çevre illerinide öyle, bizi akdeniz paklar, gerçi oraların insanlarını bilmiyoruz ama

Ben sevmiyorum:) Balıkesirde yaşadım zaten orayı hiç sevmiyorum, çevre illerinide öyle, bizi akdeniz paklar, gerçi oraların insanlarını bilmiyoruz ama
Iyidir canim sicak kanlidir bu tarafin insani ama cok cesit insan var ayni istanbul gibi

şarkı tavbiyesi alabilirim
keşke hırs gözlerini kör etmese de her takım yapsa bunu. hatta bizim kocamanlarda her zaman yapsa tabi
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canım Evleneyim de rahata ereyim artık
evet bugün uyuya kaldım geç kalktım biraz çalıştım sonra kahvaltı yaptım şimdi tekrar ders başı :)
Gunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…