- 25 Aralık 2020
- 4.899
- 17.906
- 41
ahaha e çünkü evli değiliz, aynı evde değiliz. sürekli birlikte değiliz.ee siz hayatı sevişerek sürdürüyorsunuz normal yapılan bir şey yok ki yat kalk seviş maşallah
Yani 2 bebeyle yarım saate bile şükretmek lazım ama neyse.4 yıllık evliyiz ve çok seviyoruz birbirimizi. İki bebe var ancak geceleri fırsat oldukça gündüzleri
Çıktığımız dönemde zaten beraber kalmak için çok az fırsatımız olduğundan oluyordu öyle soluksuz geceler ama evlendikten sonra ihtiyaç duymadık, eksikliğini de hissetmiyorum açıkçasıBiz anca bi kez yapıyoruz ve en fazla 15/20 dk sürüyor. Ve ben anca sürtünerek kendimden geçebiliyorum. Bu bu kadar zor olmasa gerek ne ters gidiyor acaba. İçe girerek de zevkli oluyor ama sürtünerek biraz devam etti mi benim beyin gidiyor uçuyorum4 yıllık evliyiz ve çok seviyoruz birbirimizi. İki bebe var ancak geceleri fırsat oldukça gündüzleri
Velhasıl sabahlar olmasın diyenler gerçekten olmuyor mu sabahlar . Sabaha kadar nörüyonuz nasıl yorulmuyorsunuz hep merak etmişimdir. İşin sırrı ne
Siz evlenmeden önce sevişiyor muydunuz? Sanki evlilik öncesi cinselliğe karşıydınız gibi hatırlıyorum.Çıktığımız dönemde zaten beraber kalmak için çok az fırsatımız olduğundan oluyordu öyle soluksuz geceler ama evlendikten sonra ihtiyaç duymadık, eksikliğini de hissetmiyorum açıkçası
Fil hafızanız bu defa yanıltmış siziSiz evlenmeden önce sevişiyor muydunuz? Sanki evlilik öncesi cinselliğe karşıydınız gibi hatırlıyorum.
Düğüne özelFil hafızanız bu defa yanıltmış siziben karşı değilim, hiç öyle bir şey söylemedim düğüne özel bir şeyler kalsın diye düşündüğüm için tam birliktelik yaşamadım sadece. O da benim tercihimdi.
+10000Düğüne özelAnlıyorum
Varmış öyle deAh ben sok yedi ne
Hayırdır neye bu +1000 potansiyel tartışma ortamını haber verdiler de ona mı geldin. Daha geçmedi mi kuyruk acın. Git ötede oyna.+10000
Gelinliği giyiyorsam bir anlamı olsun istedim, seramoni hayalleri işteDüğüne özelAnlıyorum
Şükür diyoruz gerçekten. O ayrı mesele tabiiYani 2 bebeyle yarım saate bile şükretmek lazım ama neyse.
Seviştikten sonra pek anlamı kalmıyor ki yalnız o gelinliğe yüklenenlerin. Sadece zarı korumuşsunuz siz.Gelinliği giyiyorsam bir anlamı olsun istedim, seramoni hayalleri işteama açıkçası pişmanım, spontane gelişse çok daha güzel olurmuş
Çok mantıklı olmadığını kabul ediyorum ama o zamanlar öyle düşünüyordum. Yaşadığım hemen her şeyi eşimle yaşamıştım zaten, onu da gelinlikle yaşamak istedim. Tercih meseleleri bunlar, kimine özel gelen kimine saçma geliyor.Seviştikten sonra pek anlamı kalmıyor ki yalnız o gelinliğe yüklenenlerin. Sadece zarı korumuşsunuz siz.
Bence gayet mantıklı düşünceniz kişiden kişiye değişir bu tarz konular.Çok mantıklı olmadığını kabul ediyorum ama o zamanlar öyle düşünüyordum. Yaşadığım hemen her şeyi eşimle yaşamıştım zaten, onu da gelinlikle yaşamak istedim. Tercih meseleleri bunlar, kimine özel gelen kimine saçma geliyor.
Sizin geçmişinizde cok fosforluHayırdır neye bu +1000 potansiyel tartışma ortamını haber verdiler de ona mı geldin. Daha geçmedi mi kuyruk acın. Git ötede oyna.
Bu defa yanıltmışlar seni tartışacak bir durum görmedim. Yanlış alarm. Saldıracak ortam bekliyorsan kendin yarat başkalarının potansiyelinden faydalanmaya uğraşma. Tebaan da damlar şimdi.
Yalnız kaçak güreşme, söyleyecek lafın varsa alıntıla ve yüzüme söyle ki banlanma ihtimalin olsun.
Geçmişine bakınca yemek sayfaları dışında yaptığın tek şey benimle birileri arasında oluşan gerginliklere bana hiç dokunmadan laf sokuşturmak.
Hatalı mesajHayırdır neye bu +1000 potansiyel tartışma ortamını haber verdiler de ona mı geldin. Daha geçmedi mi kuyruk acın. Git ötede oyna.
Bu defa yanıltmışlar seni tartışacak bir durum görmedim. Yanlış alarm. Saldıracak ortam bekliyorsan kendin yarat başkalarının potansiyelinden faydalanmaya uğraşma. Tebaan da damlar şimdi.
Yalnız kaçak güreşme, söyleyecek lafın varsa alıntıla ve yüzüme söyle ki banlanma ihtimalin olsun.
Geçmişine bakınca yemek sayfaları dışında yaptığın tek şey benimle birileri arasında oluşan gerginliklere bana hiç dokunmadan laf sokuşturmak.
Aha beğenmedimler düşmeye başlamış tebaaadanSizin geçmişinizde cok fosforlu
Cinsellik +18 dışında boy gösteremiyorsunuz.
Arkadaş +1000 yazmış diye ne bu hiddet bu celal? Nesef al nesef var bacım yaw