sabaha kadar olur
ama sevgilisindir nadir görüşüyorsundur, ayrı şehirlerde yaşıyorsundur. benim öyle zamanlarım olmuştu.
şu anki ilişkimde de aynı evde yaşamıyoruz bizim de 24 saatte 8-10 kere (aralarda 2şer saat gece ve gündüz uyurarak) ya da 48 saatte 14-15 kez ilişki yaşadığımız olmuştur. ben genç de değilim. ama ben normal zamanda da fazla uyumayan bir insanım uyku sorunum var ve libidom yüksek. sevgilimin de libosu yüksek. ye- biraz uyu- seviş seviş- duş al- kahve iç- video bak seviş seviş- mail filan bak /kısa iş görüşmesi yap- masaj yap- kestir- seviş seviş...böyle bir döngü oluyor.
ve fakat aynı evde yaşasak ve sabah kalkıp işe gideceğimiz bir gün olsa ya da işlerin çok yoğun olduğu günler olsa, çocuk olsa, vs vs deli miyiz sürekli sevişelim. bu sürekli yapılabilir bir şey değil. kimin o kadar vakti var ki? vaktim olsa sevişirim aslında
bizde ilişki ilkinde kısa sürer sonra 20 dakikadan aşağı sürmez. alkol varsa çok uzun sürer ama alkol olayını bırakalım dedik.
içteki klitoris dediği şu: klitoris sadece genital organınıza dışarıdan baktığınızda dışarıdan görülen kısımdan ibaret değil, dışarıdan görülen kısım aslında içeriden (görünmeyen) kısmın uzantısı sadece.