İki kere boşalan ve sabaha kadar sex yapmayı becerebilen var mı gerçekten 😁

Evliliğin ilk zamanlari oluyo genelde böyle ozamanlar hep böyle mi devam etcek derdim zamanla insan yorulup sıkılıyor

Bem değil bütün kk belirler öyle bir durumda, hani bilmesek falan dedin ya buraya yazmadığım ne biliyorsun onu merak ettim
bütün kk mı sen ciddi misin yaa gerçekten tüm dünyan kk kadar mı yine yanıltmadın her zaman ki gibi öfff amma sıkıcısın yaa azıcık vizyon lütfen yaa

bütün kk mı sen ciddi misin yaa gerçekten tüm dünyan kk kadar mı yine yanıltmadın her zaman ki gibi öfff amma sıkıcısın yaa azıcık vizyon lütfen yaa
Polemiği duyan koşacak şimdi merak etme, prolar baksın kaç kişi olmuş konuda

Kimse illa sekste içindeyken boşalmak zorunda değil elle onla bunla .. partner seni tatmin edebiliyorsa herr yolla veya talepte şahane ayrıca biz gece uyurken nasıl oluyorsa ( ben uyurken dönerken hep öperim dokunurum alışkanlık) öperken oda karşılık veriyor bi anda uyurken sevişirken buluyoruz kendimizi hahahaha tk göz kapalı noldu yaaa falan der hatta

Düzelmemiştir o,düzelmiş olsa duramazsın

Abla vallah ben yeminliyim bir daha banlanacak şey yapmam... Sürekli sinyal veriyorum anlamıyorlar da dolunay çarpmış bunları
Bak iki kova bir balık dolunayı atlattım hiç banlandim mi?
Kova ve Balık dolunayını atlatmak kolay da Koç sıkıntı, Allah sizi Koç'un kendisinden de dolunayından da korusun

He ya bizde de öyle çok oluyor. Bir elektrik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…