işte biz hepimiz sana topluca çok üzülüyoruzHerkesin kocasının defoları kendisini ilgilendirir. Hepimizin işinin zor olduğu yerler var değil mi
Gözünaydın ben senin adına sevindim gerçekten.Artık yok.
Evliliğin ilk zamanlari oluyo genelde böyleBiz anca bi kez yapıyoruz ve en fazla 15/20 dk sürüyor. Ve ben anca sürtünerek kendimden geçebiliyorum. Bu bu kadar zor olmasa gerek ne ters gidiyor acaba. İçe girerek de zevkli oluyor ama sürtünerek biraz devam etti mi benim beyin gidiyor uçuyorum4 yıllık evliyiz ve çok seviyoruz birbirimizi. İki bebe var ancak geceleri fırsat oldukça gündüzleri
Velhasıl sabahlar olmasın diyenler gerçekten olmuyor mu sabahlar . Sabaha kadar nörüyonuz nasıl yorulmuyorsunuz hep merak etmişimdir. İşin sırrı ne
bütün kk mı sen ciddi misin yaa gerçekten tüm dünyan kk kadar mı yine yanıltmadın her zaman ki gibi öfff amma sıkıcısın yaa azıcık vizyon lütfen yaaBem değil bütün kk belirler öyle bir durumda, hani bilmesek falan dedin ya buraya yazmadığım ne biliyorsun onu merak ettim
Valla kk ya girdikçe adama haksızlık ettiğimi anladım ben. Millette neleri var yahu, otur halt etme dedim kendi kendime.işte biz hepimiz sana topluca çok üzülüyoruz
Size faydamın dokunduğunu görmekZamirlerle mi belli oluyor kişilik. Atasözleri daha etkili bence
Ben üzülmüyorum, böyle de gayet mutluyum, arkadaşlarımın ve kendimin özelini başarıyla koruduğum içinişte biz hepimiz sana topluca çok üzülüyoruz
Polemiği duyan koşacak şimdi merak etme, prolar baksın kaç kişi olmuş konudabütün kk mı sen ciddi misin yaa gerçekten tüm dünyan kk kadar mı yine yanıltmadın her zaman ki gibi öfff amma sıkıcısın yaa azıcık vizyon lütfen yaa
kocaman alkış ????Ben üzülmüyorum, böyle de gayet mutluyum, arkadaşlarımın ve kendimin özelini başarıyla koruduğum için
Çok sağ ol çok incesin. Allah herkese benimki gibi koca nasip etsinkocaman alkış ????
Emin miyizZabaaaaa kadan buradayız zabaaaaaaaa kadaaan
Abla vallah ben yeminliyim bir daha banlanacak şey yapmam... Sürekli sinyal veriyorum anlamıyorlar da dolunay çarpmış bunlarıEmin miyizBuradan bakınca eksiliyorsunuz gibi sanki
Kova ve Balık dolunayını atlatmak kolay da Koç sıkıntı, Allah sizi Koç'un kendisinden de dolunayından da korusunAbla vallah ben yeminliyim bir daha banlanacak şey yapmam... Sürekli sinyal veriyorum anlamıyorlar da dolunay çarpmış bunları
Bak iki kova bir balık dolunayı atlattım hiç banlandim mi?
Sorma yaYorumları böyle okuyorum konu neymiş nerelere gelmiş????
He ya bizde de öyle çok oluyor. Bir elektrik oluyorKimse illa sekste içindeyken boşalmak zorunda değil elle onla bunla .. partner seni tatmin edebiliyorsa herr yolla veya talepte şahaneayrıca biz gece uyurken nasıl oluyorsa ( ben uyurken dönerken hep öperim dokunurum alışkanlık) öperken oda karşılık veriyor bi anda uyurken sevişirken buluyoruz kendimizi hahahaha tk göz kapalı noldu yaaa falan der hatta