İki kere boşalan ve sabaha kadar sex yapmayı becerebilen var mı gerçekten 😁

hmmm bakıyorum seninle muhatap olmayınca iyice coşmuşsun .En son yüzüne söylediğim laflardan sonra kuyruğunu kıstırıp tek kelime edemeden kaçıp gitmiştin ve kuyruk acından bulduğun her duvara ağlamıştın çabuk unutmuşsun. Neyse yavrum ya şimdi yazacağım her zaman ki gibi anlamayacaksın yazdıklarımı o yüzden madem bu kadar yükseldin kendine güvenin geldi asıl sen açık açık yaz da kim kaçak güreşiyormuş kim güreşmiyormuş görelim hodri meydan

Geçmiş mesajların açık, ben başkalarının konularına dalıp laf sokmadım, kendi duvarımda yazdım, gelip cevap verseydin. Böyle başkalarının bana yaptığı yorumlara ağır cümleler kurmakla olmuyor bu iş. Gel duvarıma yaz, böyle polemik yapıp konu bölme

Ekleme

Lüzumsuz saldırının kaynağı olan kişi senin değşl benim yanımda hala, kimin haklı olduğunun en büyük kanıtı budur dahasına da ihtiyacım yok

Kocası nickini gördü diye nick değiştiren hatta arkadaşını gizleyen biri için fazla iddialı sözler.

Kocası nickini gördü diye nick değiştiren hatta arkadaşını gizleyen biri için fazla iddialı sözler.
Sen kocanla arkadaş dediklerinin özelini paylaşıyorsan o senin ayıbın. Ayrıca burada pek çok kadın nickini kocası gördüğü için değiştirebilir, ben yaptığımdan utansam kimseye nickim değişti haberiniz olsun demezdim

Ayy ben hiç oynamadım kendim denemedim yani o türlü bak oda mantıklı

Benim kocam kk ya girip yorum okuyacak bir adam değil. Kadın kadına özel mesajlarımı karıştıracak bir adam değil. Böyle olunca da arkadaşlarımın özelini bilmesine meydan kalmıyor. Ve kocam arkadaşlarım olduğunun farkında.

ayy katip bırak ya bilmesek doğru yazıyor filan sanıp yazdıklarına inanacağız

Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et diye bir atasözü var. Ben tedbiri severim, özeli konusunda hassasiyeti olan arkadaşımı da gerekirse eşimden gizlerim. Bununla da gayet onur duyarım.

Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et diye bir atasözü var. Ben tedbiri severim, özeli konusunda hassasiyeti olan arkadaşımı da gerekirse eşimden gizlerim. Bununla da gayet onur duyarım.
Tabi efendim, sonuçta herkes yanındaki adamı iyi bilir. Senin de işin çok zor cidden. Yanlış anlama, dalga değil, cidden içimden gelerek diyorum.

"Beğenmediğim" ***mesaja hissiyatimi vurgulayayim diye yönetim tarafından konulmadı mı bu butonlar?

Tanımadığımız insanlara, sırf sanal bir ortamdayız diye " sen" diye hitap etme cürretini gösterebilmek için Ingilizce konuşulan bir ülkede " you" zamirini unisex bazda kullanmış olsak yine amenna diyeceğim.

Lakin yine üslubun insanı rezil ve vezir etme noktasına geliveriyorum.

Zamirlerle mi belli oluyor kişilik. Atasözleri daha etkili bence

Sen mi belirliyorsun karakter sağlamlığı kriterlerini? ifşalamayı da buradan yapacağımı düşünmen beni üzer
Ben değil bütün kk belirler öyle bir durumda, hani bilmesek falan dedin ya buraya yazmadığım ne biliyorsun onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…