hmmm bakıyorum seninle muhatap olmayınca iyice coşmuşsun .En son yüzüne söylediğim laflardan sonra kuyruğunu kıstırıp tek kelime edemeden kaçıp gitmiştin ve kuyruk acından bulduğun her duvara ağlamıştın çabuk unutmuşsun. Neyse yavrum ya şimdi yazacağım her zaman ki gibi anlamayacaksın yazdıklarımı o yüzden madem bu kadar yükseldin kendine güvenin geldi asıl sen açık açık yaz da kim kaçak güreşiyormuş kim güreşmiyormuş görelim hodri meydanHayırdır neye bu +1000 potansiyel tartışma ortamını haber verdiler de ona mı geldin. Daha geçmedi mi kuyruk acın. Git ötede oyna.
Bu defa yanıltmışlar seni tartışacak bir durum görmedim. Yanlış alarm. Saldıracak ortam bekliyorsan kendin yarat başkalarının potansiyelinden faydalanmaya uğraşma. Tebaan da damlar şimdi.
Yalnız kaçak güreşme, söyleyecek lafın varsa alıntıla ve yüzüme söyle ki banlanma ihtimalin olsun.
Geçmişine bakınca yemek sayfaları dışında yaptığın tek şey benimle birileri arasında oluşan gerginliklere bana hiç dokunmadan laf sokuşturmak.
Geçmiş mesajların açık, ben başkalarının konularına dalıp laf sokmadım, kendi duvarımda yazdım, gelip cevap verseydin. Böyle başkalarının bana yaptığı yorumlara ağır cümleler kurmakla olmuyor bu iş. Gel duvarıma yaz, böyle polemik yapıp konu bölmehmmm bakıyorum seninle muhatap olmayınca iyice coşmuşsun .En son yüzüne söylediğim laflardan sonra kuyruğunu kıstırıp tek kelime edemeden kaçıp gitmiştin ve kuyruk acından bulduğun her duvara ağlamıştın çabuk unutmuşsun. Neyse yavrum ya şimdi yazacağım her zaman ki gibi anlamayacaksın yazdıklarımı o yüzden madem bu kadar yükseldin kendine güvenin geldi asıl sen açık açık yaz da kim kaçak güreşiyormuş kim güreşmiyormuş görelim hodri meydan
Eklemehmmm bakıyorum seninle muhatap olmayınca iyice coşmuşsun .En son yüzüne söylediğim laflardan sonra kuyruğunu kıstırıp tek kelime edemeden kaçıp gitmiştin ve kuyruk acından bulduğun her duvara ağlamıştın çabuk unutmuşsun. Neyse yavrum ya şimdi yazacağım her zaman ki gibi anlamayacaksın yazdıklarımı o yüzden madem bu kadar yükseldin kendine güvenin geldi asıl sen açık açık yaz da kim kaçak güreşiyormuş kim güreşmiyormuş görelim hodri meydan
Kocası nickini gördü diye nick değiştiren hatta arkadaşını gizleyen biri için fazla iddialı sözler.Aha beğenmedimler düşmeye başlamış tebaaadansana ne oldu neden alındın.
Ne olmuş +18de boy gösterince ahlaktan mı kaybediyoruz. Bak burası +18 sen de buradasın. Bak bu konuya yorum yapan herkes +18 olduğunun farkında.
Hiddet celal kısmını malum şahsın bana olan garezini görmek için geçmiş mesajlarının olduğu konuları inceleyerek rahatça anlayabilirsiniz. Ki ihtiyacınız da yok. Ayrıca orada +1000in ne demek olduğunu anlayan beri gelsin, ben anlamadım ve sordum. Zahmet olmazsa kendisi sorsun ne olmuş diye
Sen kocanla arkadaş dediklerinin özelini paylaşıyorsan o senin ayıbın. Ayrıca burada pek çok kadın nickini kocası gördüğü için değiştirebilir, ben yaptığımdan utansam kimseye nickim değişti haberiniz olsun demezdimKocası nickini gördü diye nick değiştiren hatta arkadaşını gizleyen biri için fazla iddialı sözler.
Ayy ben hiç oynamadım kendim denemedim yani o türlü bak oda mantıklıİlk evlendiğimiz yıl 4 kere olmuştu bidaha da olmadı ben istemedim en fazla 2
Bide g noktası kendini keşfetme ile alakalı bişey afedersiniz çok sert olduğunda ilişki bende boşalma olayı olmuyor ama ritimsel bi şekilde yavaş yavaş g noktam uyarıldığında oluyor bazende ben kendim ilişki sırasında klitorisimle oynuyorum o zamanda oluyor
Benim kocam kk ya girip yorum okuyacak bir adam değil. Kadın kadına özel mesajlarımı karıştıracak bir adam değil. Böyle olunca da arkadaşlarımın özelini bilmesine meydan kalmıyor. Ve kocam arkadaşlarım olduğunun farkında.Sen kocanla arkadaş dediklerinin özelini paylaşıyorsan o senin ayıbın. Ayrıca burada pek çok kadın nickini kocası gördüğü için değiştirebilir, ben yaptığımdan utansam kimseye nickim değişti haberiniz olsun demezdim
ayy katip bırak ya bilmesek doğru yazıyor filan sanıp yazdıklarına inanacağızBenim kocam kk ya girip yorum okuyacak bir adam değil. Kadın kadına özel mesajlarımı karıştıracak bir adam değil. Böyle olunca da arkadaşlarımın özelini bilmesine meydan kalmıyor. Ve kocam arkadaşlarım olduğunun farkında.
Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et diye bir atasözü var. Ben tedbiri severim, özeli konusunda hassasiyeti olan arkadaşımı da gerekirse eşimden gizlerim. Bununla da gayet onur duyarım.Benim kocam kk ya girip yorum okuyacak bir adam değil. Kadın kadına özel mesajlarımı karıştıracak bir adam değil. Böyle olunca da arkadaşlarımın özelini bilmesine meydan kalmıyor. Ve kocam arkadaşlarım olduğunun farkında.
Pardon da neyi biliyorsun, tutup burada adımı soyadımı mı ifşa edeceksin, buraya yazmadığım ve senin bildiğin başka ne varayy katip bırak ya bilmesek doğru yazıyor filan sanıp yazdıklarına inanacağız
ne o korktun mu ben ve tebaam ifşalarız diye hayırdır ??Pardon da neyi biliyorsun, tutup burada adımı soyadımı mı ifşa edeceksin, buraya yazmadığım ve senin bildiğin başka ne var
İfşala canım silmenin yolu bulunur. Zerre korkum yok, o ancak senin karakterinin sağlamlığını gösterirne o korktun mu ben ve tebaam ifşalarız diye hayırdır ??
Tabi efendim, sonuçta herkes yanındaki adamı iyi bilir. Senin de işin çok zor cidden. Yanlış anlama, dalga değil, cidden içimden gelerek diyorum.Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et diye bir atasözü var. Ben tedbiri severim, özeli konusunda hassasiyeti olan arkadaşımı da gerekirse eşimden gizlerim. Bununla da gayet onur duyarım.
Aha beğenmedimler düşmeye başlamış tebaaadansana ne oldu neden alındın.
Ne olmuş +18de boy gösterince ahlaktan mı kaybediyoruz. Bak burası +18 sen de buradasın. Bak bu konuya yorum yapan herkes +18 olduğunun farkında.
Hiddet celal kısmını malum şahsın bana olan garezini görmek için geçmiş mesajlarının olduğu konuları inceleyerek rahatça anlayabilirsiniz. Ki ihtiyacınız da yok. Ayrıca orada +1000in ne demek olduğunu anlayan beri gelsin, ben anlamadım ve sordum. Zahmet olmazsa kendisi sorsun ne olmuş diye
Herkesin kocasının defoları kendisini ilgilendirir. Hepimizin işinin zor olduğu yerler var değil miTabi efendim, sonuçta herkes yanındaki adamı iyi bilir. Senin de işin çok zor cidden. Yanlış anlama, dalga değil, cidden içimden gelerek diyorum.
Sen mi belirliyorsun karakter sağlamlığı kriterlerini? ifşalamayı da buradan yapacağımı düşünmen beni üzerİfşala canım silmenin yolu bulunur. Zerre korkum yok, o ancak senin karakterinin sağlamlığını gösterir
Artık yok.Herkesin kocasının defoları kendisini ilgilendirir. Hepimizin işinin zor olduğu yerler var değil mi
Zamirlerle mi belli oluyor kişilik. Atasözleri daha etkili bence"Beğenmediğim" ***mesaja hissiyatimi vurgulayayim diye yönetim tarafından konulmadı mı bu butonlar?
Tanımadığımız insanlara, sırf sanal bir ortamdayız diye " sen" diye hitap etme cürretini gösterebilmek için Ingilizce konuşulan bir ülkede " you" zamirini unisex bazda kullanmış olsak yine amenna diyeceğim.
Lakin yine üslubun insanı rezil ve vezir etme noktasına geliveriyorum.
Ben değil bütün kk belirler öyle bir durumda, hani bilmesek falan dedin ya buraya yazmadığım ne biliyorsun onu merak ettimSen mi belirliyorsun karakter sağlamlığı kriterlerini? ifşalamayı da buradan yapacağımı düşünmen beni üzer