- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
Bir an recep ivedik geldi gözümün önünePancar motoru mu bu yavvv tar tar tar sürekli calissin onunda bir canı var sonucta
Nolmuş ya koçaKova ve Balık dolunayını atlatmak kolay da Koç sıkıntı, Allah sizi Koç'un kendisinden de dolunayından da korusun
Gençken 10 u gördüm ama dediğin gibi zamansizliktan bide oluyor mu ya diyr denedik oldu ama eşimde olmaz mesela her erkek bir değil beni sayma ben saymadım24 saatte 8’i gördüm ben 10’u bilmem
Muhteşemmiydi dersen dediğim gibi yeterince tatmin eden tek ilişkiyi tercih ederim.
İse yaramaz, kötü ama yine de vazgecilmeyen kocalar, basarili seks geçmişleri sebebiyle vazgecilmez oluyorlar diye bir dusuncem var. Burada birkaç üyede daha gordum bunu. Bugünkü konunuzda tekrar tekrar baristiginizi yazmistiniz. Aklima geldi.Bizim tek ilişki en iyi ihtimalle 30-40 dk sürüyordu bir de 2.ye çabalasak herhalde gerçekten sabahlar olmazdıklitorisi uyararak çok güzel oluyor o esnada gel git de devam ederse hem vajinal hem klitoral orgazm olmuş oluyorsun.
Binde bir oluyor üç beş ayda bir.Biz anca bi kez yapıyoruz ve en fazla 15/20 dk sürüyor. Ve ben anca sürtünerek kendimden geçebiliyorum. Bu bu kadar zor olmasa gerek ne ters gidiyor acaba. İçe girerek de zevkli oluyor ama sürtünerek biraz devam etti mi benim beyin gidiyor uçuyorum4 yıllık evliyiz ve çok seviyoruz birbirimizi. İki bebe var ancak geceleri fırsat oldukça gündüzleri
Velhasıl sabahlar olmasın diyenler gerçekten olmuyor mu sabahlar . Sabaha kadar nörüyonuz nasıl yorulmuyorsunuz hep merak etmişimdir. İşin sırrı ne
+124 saatte 8’i gördüm ben 10’u bilmem
Muhteşemmiydi dersen dediğim gibi yeterince tatmin eden tek ilişkiyi tercih ederim.
Evet olabilir,yani benim için bu ne kadar etkendi bilemiyorum çünkü bir başkasıyla yaşamamıştım. O yüzden başarılıydı ya da değildi diyemeyeceğim. Ama ten uyumu vardı aramızda bence, bir de duygusal geçmişi de hesaba katarsak mantıklı bir tez olabilir.İse yaramaz, kötü ama yine de vazgecilmeyen kocalar, basarili seks geçmişleri sebebiyle vazgecilmez oluyorlar diye bir dusuncem var. Burada birkaç üyede daha gordum bunu. Bugünkü konunuzda tekrar tekrar baristiginizi yazmistiniz. Aklima geldi.
Sabaha kadar surmez ya ortalama 1 saat gibi sürede olur bizim de 1.si 20.25dk gibi sürüyorBizim tek ilişki en iyi ihtimalle 30-40 dk sürüyordu bir de 2.ye çabalasak herhalde gerçekten sabahlar olmazdıklitorisi uyararak çok güzel oluyor o esnada gel git de devam ederse hem vajinal hem klitoral orgazm olmuş oluyorsun.
Oha 5 dk mi? bana gerekenden 4dk fazla2 sefer orgazm olmam için sabaha kadar şey etmeme gerek yok 5 dk a yeter