İki kere boşalan ve sabaha kadar sex yapmayı becerebilen var mı gerçekten 😁

2.yi her erkek tamam yapamaya bilir ama 2 yapmakta çok zor seviye değil veya 2 yapınca da mukembel olunmaz ben 11 yıllık evliyim 33 yaşındayım eşim 37 yaşında bazen 1 bazen 2 olur bunun benim veya eşim icinnproblem olmadı hic

Töbe Yarabbim vajinada G noktası mı varmıs daha neler ögrenecem bu kk da Vallahi cahil cahil dolanıyorum ortalada.

Bizim tek ilişki en iyi ihtimalle 30-40 dk sürüyordu bir de 2.ye çabalasak herhalde gerçekten sabahlar olmazdı klitorisi uyararak çok güzel oluyor o esnada gel git de devam ederse hem vajinal hem klitoral orgazm olmuş oluyorsun.

24 saatte 8’i gördüm ben 10’u bilmem

Muhteşemmiydi dersen dediğim gibi yeterince tatmin eden tek ilişkiyi tercih ederim.
Gençken 10 u gördüm ama dediğin gibi zamansizliktan bide oluyor mu ya diyr denedik oldu ama eşimde olmaz mesela her erkek bir değil beni sayma ben saymadım

İse yaramaz, kötü ama yine de vazgecilmeyen kocalar, basarili seks geçmişleri sebebiyle vazgecilmez oluyorlar diye bir dusuncem var. Burada birkaç üyede daha gordum bunu. Bugünkü konunuzda tekrar tekrar baristiginizi yazmistiniz. Aklima geldi.

Binde bir oluyor üç beş ayda bir.
bacaklarim tutmuyor benim sonra o yüzden sıklıkla yasayabildigimiz bsey değil

Yıllar önce yeni evliyken gençlik işte bir günde 3.yapmıştık 21 yaşındaydım 43 kilo ağırlığında...neyse duştan sonra eşim dışarı çıktı bende mutfağı toparlıyorum
Yanımda da görümcem var .pat diye düşüp bayılmışım elimdekiler saçılmış yerlere beni zorla götürmüş içeri annesi gelmiş yeni yeni kendime geliyorum birkaç dk.öyle kalmışım demekki
Cahillikleri diz boyu ambulans yada eşe haber vermek yok k v hemen bebek var kesin ondan bayıldın falan yorumluyor cahil cahil
Kimse demiyorki evleneli 2 ay oldu 5 kilo verdi aniden(çok stresli bir süreç yaşadım) tansiyonum düşmüştü muhtemelen..tutmuş kolonya ile ayıltmaya çalışmışlar...
Eşim geldi eve bir hışım neden beni aramadınız falan birde onun tribini çektim şimdi olsa canına okurum..
K.v. gittikten sonra eşim dedi sen çık zayıfsın seni fazla yordum galiba bidaha olmayacak merak etme önemli olan sağlığın falan ..tabi o zamanlar orgazm olmuyorum hatta cinselliği sadece olması gereken bir mecburiyet olarak görüyordum

Neyse kısacası önemli olan sayı değil sayı insanı sadece yorar önemli olan orgazmı yaşayabilmek zaten orgazm olan kişi 2.istemez gerekte görmez

24 saatte 8’i gördüm ben 10’u bilmem

Muhteşemmiydi dersen dediğim gibi yeterince tatmin eden tek ilişkiyi tercih ederim.
+1
Nicelik değil nitelik önemli.
Zabaa kadar yorduğuyla kalan da olur, tek seferde maks doyuran da.

Bi de daha gençkendi bu kmlerce sürmeler, bulduğumuzu sürüyorduk zabaa kadar.
Şimdi şoför sakin, bi tur atsak yeter benim Cadillacla ehehe.

Evet olabilir,yani benim için bu ne kadar etkendi bilemiyorum çünkü bir başkasıyla yaşamamıştım. O yüzden başarılıydı ya da değildi diyemeyeceğim. Ama ten uyumu vardı aramızda bence, bir de duygusal geçmişi de hesaba katarsak mantıklı bir tez olabilir.

Sabaha kadar surmez ya ortalama 1 saat gibi sürede olur bizim de 1.si 20.25dk gibi sürüyor

İlişkiyi sayılara bağlamaktansa aradaki uyum önemli bizimde bazen eşim hiç sonuçlandıramıyor biraz uzak kaldığımızda özlem artınca 2. yi de yapabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…