İki kere boşalan ve sabaha kadar sex yapmayı becerebilen var mı gerçekten 😁

Bizim Türk erkekleri bu konuda abartmayı pek severler ama gerçek şu ki erkek bir kere boşaldığında ikinci üçüncüsü çok zor gelir çünkü erkekler limitlerini doldururlar ama kadın vücudunda klitoris var. Klitoris penisten çok daha fazla sinir içeriyor ve aslında kadınlar erkeklerden daha fazla orgazm olabilir. Bir ara modaydı TV'de jinekologlara eşimle günde 10 kere ilişkiye giriyoruz diye sormak

Haklısın.8 9 yaptık diyen bile oluyor burda 2bile yapan az çift var yüz çiftten 10 çifti anca

Haklısın.8 9 yaptık diyen bile oluyor burda 2bile yapan az çift var yüz çiftten 10 çifti anca
En fazla ikidir hadi üç olsun bazı erkekler böyle egolarını tatmin ederler. Hele sabahlamak nerdeyse imkansız çünkü salgılanan hormanlarla birlikte insanın uykusu geliyor.

En fazla ikidir hadi üç olsun bazı erkekler böyle egolarını tatmin ederler. Hele sabahlamak nerdeyse imkansız çünkü salgılanan hormanlarla birlikte insanın uykusu geliyor.
Geçen hafta sabaha kadar yapıyoruz dinlenip dinlenip diyordu ya ne biçim ego tatmin etmektir

Geçen hafta sabaha kadar yapıyoruz dinlenip dinlenip diyordu ya ne biçim ego tatmin etmektir
Ben hiç karşılaşmadım. Yani burda daha önce ilişkiye girmiş herkes bilir ki ikinciyi bir erkek zar zor yapar. En az bir yarım saat dinlenme şart bunun için fazlası da olmaz yani erkek cinsel organı çeşme değil ki her seferinde aksın erkekler skor kafasında ne kadar çok kadınla yatarım ne kadar boşalırım kafasında. O yüzden böyle saçmalıyorlar

Aynen öyle

Burda '' Kocam her gün istiyor, bir günde beş defa yapıyor. '' diyenlere dikkat et valla, yarısı Mahmut abi çıkıyor. Öyle biri vardı, kocası sağlıkçıymış, 12 de geliyormuş gece gelir gelmez de.. Erkek çıkmış. Bi tanesi vardı, üçlü orgazm diye ortalıkta dolanıyordu, o da aralarına 3.arıyormuş meğer. Ha öyle her gün isteyecek, 5 defa üst üste seks yapacak adam elbet vardır. 4 milyar irkek var dünyada, hepsi bir olmaz. Ama durum da bu.

Yani burdan da kadın düşürebileceğini düşünen erkek de ne bileyim gecenin o saatinde işten gelen adam yorgun olur ilişki olursa da bir kere olur sonra herkes uyur. Kadınları bilgisiz sanıyorlar herhalde bu konuda günde beş kere yapan daha doğrusu yapmaya çalışan erkek net ve kesin ilk deneyimini yaşıyordur

Bilmiyorum ki, o kadar libidoluyum, adam bi memlekete gitti, kaldım 2 çocukla bir başıma bir hafta boyunca, çalışıyorum da, hani adam gelene kadar hiç aklıma bile gelmedi o yoğunluktan. Yattığım yeri beğendim, deli gibi bir yorgunluk. Hem ağır ve stresli bir işte çalışıp hem de her gün isteyen adam varsa helal olsun.

Evliliğin cicim aylarında olabilir ama sonra o da monotanlaşıyor hiç evlenmedim ama tahmin edebiliyorum.

Size denk gelmemiştir

Evlilik içinde tatmin eden bir sevişme sonrası iki taraf da ikinciyi istemez zaten. Ancak görüşme imkanı azsa, zar zor sevişecek ortam yaratılıyorsa evet sabaha kadar sürmesi ya da bir gecede (hatta birkaç saatte) 3-5-7 olması bağzı insanlar için normal. İkinciyi zar zor yapar diye bir şey yok, hiç ara vermeden tekrar başlayan var.

Yine de günde 5 ya da 10 kere olmaz değil mi şaka bir yana evlilikte işler nasıl ilerliyor bilmiyorum

Yeni evlilik zamanları geçtiği zman ortalama hafta da 2.3 defa olur her ilişki de genelde 1 defa bazı kişiler 2.yi yapar

Yine de günde 5 ya da 10 kere olmaz değil mi şaka bir yana evlilikte işler nasıl ilerliyor bilmiyorum
valla gayet olur, oluyor.
bunun bu kadar imkansız sanılan bir şey olduğunu da ben bu başlıkta fark ettim.

ki benim öyle çok cinsel partnerim de olmadı. ya uzun süre sevgilim olmuştur ya da hayatımda kimse olmamıştır ama öyleyken ben bile 2 farklı partnerle 8-10'ları onlardan ayrı 2-3 partnerle de 3-4 leri gördüysem (yaşım 38) genç yaşında cinsellik yaşamaya başlayan arkadaşlar (ben 26 yaşına kadar bakireydim) nasıl bir sefer yapar bırakır ben anlamadım. ya da daha yaşımız genç ilerdie çok yaparız mı diyorlar bilemedim? ben 20'lerimin başında cinsel hayatım olsa (o zamanlarki zinde fit halimle) hayal edemiyorum olacakları....

evli olmak veya sürekli aynı evde yaşamak tabi ki ayrı bir durum, hele h.içi gündür sabah 6'da kalkıp işe gidiliyordur. önemli olan tabi ki duygusal tatminin de olması ama bir haftasonu mesela çocuk filan da yoksa insan sevgilisiyle neden bir sefer sevişsin yahu?

Size denk gelmemiş. Birinci biter bitmez ikinciye başlayanı gördü bu gözler... Ben de şok olmuştum gerçi o zaman sizin gibi düşünüyordum. Ama her gün her gün 3-5 kere olacak değil. İstisnai şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…