Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu arada ben bir Dr a gitmişim ikinci lekelemeden sonra , O demir ilacı içip içmediğimi sormuştu, Demir ilaçları da leke yapabiliyor demisti bana..
İlginç evet bende ara ara kullanırdım hatta damardan alırdım ama hepte yaz güneş çıkınca artardı.onunla bir iliskisi nasıl oluyor saskinim🙄

Bi kan testi yaptırıp cinko değerlerine baktir bence .çünkü o aknelerin sivilcelerin sebebi genellikle çinko eksikliği oluyo.vucut cinko eksikliğini tamamlayınca eminim ki daha hızlı toparlanacak cildin.insallah en kısa zaman da sen de lekelerinden kurtulursun.
Dediğinizi yapacağım.Eksik olabilir çinko.4 ay oldu çıkarttıralı.Hala akne çıkıyor tek tük

Teşekkür ederim 🥰
Ben doğum kontrol hapları vs hiç bilmem.Evlenirken düğünüme denk gelmesin diye tavsiye etmişlerdi o zaman içtim sanirim ..ama belki çinko ile ilgili olabilir bilemiyorum 🙂
Çok ihtiyaç olursa belki trendyol veya ülke içi deneyeceğim elbette ama önceliğim ciddi anlamda ,bir yolunu bulup yurtdisindan getirtmek.. çünkü arkadaşım bana la roche posay in güneş koruyucusu hediye etmişti sagolsun, ben bitiremedim bile onu..kıvamını, kokusunu yüzümdeki hissini pek begenmemistim ki ilk defa kullanmıştım markayı.. ama Almanya'daki gelen ayy özellikle o C vitamini..aman Allah im diyorum🫠 o nasıl güzel koku..mest oluyorum o biçim..Ve pharmaceris in de c vitamini var bende..o da çok iyi bir marka ..kabul..ama ben la roche posayinkine bayıldım.. keza Almanyadan gelen güneş koruma kremi de çok iyi hissettiriyor..belki benim yargimdir bilemiyorum ama.. zaten bizim ülkedeki fiyatlar çıldırmış 😶‍🌫️
Ben de sayenizde bu kremlerle lekelerden kurtuldum iyi ki varsiniz

Yüzüm 10 senedir sağ ve sol tarafım çilliydi sağ yanağımda malezmada vardı kocaman koyu bir leke şimdi malezmalı olan tarafım tertemiz diğer sol tarafın derisi mi kalın anlamadım oraya azıcık etki etti. hafif bir şekilde çilim kalmış gerçekten 1 ayda etki etti bu kremi tanıtandan Allah razı olsun. Ya bilen biri yazarsa sevinirim şuan 1 ayım bitti bu kremi kaç ay kullanmalıyım.kullanim

merhabalar
Kaç günde kurtuldunuz acaba?
Bir de kremler öncesi yuzunuzu ne ile temizlediniz?
Herhangi bir takviye yaptınız mı?
Merhabalar, genel gozlemim bir ayda cevap veriyor benim yüzüm. Yüzüme temizleme olarak pharmaceric in köpük formda , yine whitening serisinden bir temizleyici kullandım ama bereketli olmasıyla birlikte biraz tuzlu olmasi sebebiyle the purest dan bir temizleme jeli aldim.o da iyi hissettiriyor.

Ve şuan 2. şişem la roche posay c vitamini kullanıyorum , efsane🌀 bunu cildine destek amaçlı almıştım lekeden ziyade

X