İki kere boşalan ve sabaha kadar sex yapmayı becerebilen var mı gerçekten 😁

Hadi ya. Zahmetli oluyor öbür türlü de diyorsun. İkinci kaza oldu ama iyiki de olmuş canım evlat başka. Allah isteyen herkese nasip etsin

ahgül ne ya kdjbdkjbfkejaffkjb

24 saat içinde 7 kez olmuşluğu var Ama çok yorulmuştum, bir kere olsun tam olsun
Ki bu da bir kez oldu, çok mutlu, stressiz ve işsiz olduğumuz bir dönemdi Keyfin yerindeyse her türlü oluyor. Sabaha kadar olmasını boşver, tadını çıkar

Sabaha kadar diye birsey yok yaw. Sevisiyorsun ıkı taraf da tatmın oluyor ardından bi kadeh alkol ya da arzuya göre kahve içelim mi gıbı konusmalar oluyor(biz sigara da içeriz) Sonra yataga meyve getirırım ya da çikolata falan onları yerkene hopp bakmıssın yıne iş başındasın yalnız bu kez daha uzun sürer ve daha şehvetli olur Zaten bunlar 2, 2 buçuk saatı buluyor, 3 gıbı de uyuruz. Ama bu ayda ıkı kez ancak olur,herzaman olmaz tabi.

sabaha kadar olur
ama sevgilisindir nadir görüşüyorsundur, ayrı şehirlerde yaşıyorsundur. benim öyle zamanlarım olmuştu.

şu anki ilişkimde de aynı evde yaşamıyoruz bizim de 24 saatte 8-10 kere (aralarda 2şer saat gece ve gündüz uyurarak) ya da 48 saatte 14-15 kez ilişki yaşadığımız olmuştur. ben genç de değilim. ama ben normal zamanda da fazla uyumayan bir insanım uyku sorunum var ve libidom yüksek. sevgilimin de libosu yüksek. ye- biraz uyu- seviş seviş- duş al- kahve iç- video bak seviş seviş- mail filan bak /kısa iş görüşmesi yap- masaj yap- kestir- seviş seviş...böyle bir döngü oluyor.

ve fakat aynı evde yaşasak ve sabah kalkıp işe gideceğimiz bir gün olsa ya da işlerin çok yoğun olduğu günler olsa, çocuk olsa, vs vs deli miyiz sürekli sevişelim. bu sürekli yapılabilir bir şey değil. kimin o kadar vakti var ki? vaktim olsa sevişirim aslında bizde ilişki ilkinde kısa sürer sonra 20 dakikadan aşağı sürmez. alkol varsa çok uzun sürer ama alkol olayını bırakalım dedik.

içteki klitoris dediği şu: klitoris sadece genital organınıza dışarıdan baktığınızda dışarıdan görülen kısımdan ibaret değil, dışarıdan görülen kısım aslında içeriden (görünmeyen) kısmın uzantısı sadece.

Aydınlattın sağol canım

Aynen klitoris mevzusunu bende öyle biliyorum. Sağol canım döngünüzü paylaştığın için,

ee siz hayatı sevişerek sürdürüyorsunuz normal yapılan bir şey yok ki yat kalk seviş maşallah

sevgiliyken bizimde öyleydi beraber kaldığımızı zaman seviş uyu ye seviş uyu falan diye gidiyordu ama evlendikten sonra ev işi iş falan derken birbirimizi zor görür olduk. allahtan benim nöbetlerim başladı da adam beni evde 1 gece görmeyince özler oldu nöbet işe yaradı

Sabaha kadar deyince bütün gece yapan yoktur harelde o lafın gelişi demişlerdir

Vardır bence ya demesinler laf bu inanıyor insan gelişi gidişi olmuyor böyle bizde inanıyoz
Yoo sabaha kadar oluyor valla
Ama diger arkadaslara katiliyorum, evli olsam "bu da can sabaha kadar fik fik neymis o oyle" derim herhalde ahshsh ertesi gun cok yorgun kalkiyor insan ahshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…