Yok canım. O kadar yani. O nasıl oluyor2 sefer orgazm olmam için sabaha kadar şey etmeme gerek yok 5 dk a yeter
Bi yandanda kilitorisi uyararakYok canım. O kadar yani. O nasıl oluyor
Hıhh işte o sürtünerek uyarılıyor bende içteki klitorisi keşfetmek lazım sanırım öbür türlü olması için deBi yandanda kilitorisi uyararak
Hiç farkı yok orgazm olurken iç dıs hepsi birden oluyorHıhh işte o sürtünerek uyarılıyor bende içteki klitorisi keşfetmek lazım sanırım öbür türlü olması için desen öyle devam o zaman
Vardır bence ya demesinler laf bu inanıyor insan gelişi gidişi olmuyor böyle bizde inanıyozSabaha kadar deyince bütün gece yapan yoktur harelde o lafın gelişi demişlerdir
Varmış araştır kadın doğumcu da anlattı anlamdım. G noktası mı oluyor acaba .İçteki klitoris neymiş 40 yaşindayım hiç duymadım
G Noktasını diyor sanırımİçteki klitoris neymiş 40 yaşindayım hiç duymadım
İşin sırrını açıklayan çıkacak inanıyorumValla aynı sizin ki gibi oluyor hiç öyle sabaha kadar falan yok
G noktası ve Vajinal orgazmdam bahsediyor galibaİçteki klitoris neymiş 40 yaşindayım hiç duymadım
4 yılda iki çocuk olmuş. Tabii bunlara zaman kalmamıştırBiz anca bi kez yapıyoruz ve en fazla 15/20 dk sürüyor. Ve ben anca sürtünerek kendimden geçebiliyorum. Bu bu kadar zor olmasa gerek ne ters gidiyor acaba. İçe girerek de zevkli oluyor ama sürtünerek biraz devam etti mi benim beyin gidiyor uçuyorum4 yıllık evliyiz ve çok seviyoruz birbirimizi. İki bebe var ancak geceleri fırsat oldukça gündüzleri
Velhasıl sabahlar olmasın diyenler gerçekten olmuyor mu sabahlar . Sabaha kadar nörüyonuz nasıl yorulmuyorsunuz hep merak etmişimdir. İşin sırrı ne
Evet var hatta vajinal orgazm olamayanlara G noktası botoksu uygulanıyorVarmış araştır kadın doğumcu da anlattı anlamdım. G noktası mı oluyor acaba .
Ha g noktasıonunda varlığı kesin değil vajinal orgazm olup olmadığını zaten anlarsın içdeki hareketlerden
Ondan ondan aynen iki farklı şekli var işte F.G neyseG noktası ve Vajinal orgazmdam bahsediyor galiba
Aslında hiçte teferruat değil vücudunu tanıyıp kendini bildikten sonra istediğin zaman Vajinal orgazm istediğin zaman kritoral orgazm olabilirsin hepsi senin ve esinin elindeOndan ondan aynen iki farklı şekli var işte F.G neyseerkekler ne kadar kolay bayanlar g noktası falan filan teferruat bizimki