İki kere boşalan ve sabaha kadar sex yapmayı becerebilen var mı gerçekten 😁

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
Biz anca bi kez yapıyoruz ve en fazla 15/20 dk sürüyor. Ve ben anca sürtünerek kendimden geçebiliyorum. Bu bu kadar zor olmasa gerek ne ters gidiyor acaba. İçe girerek de zevkli oluyor ama sürtünerek biraz devam etti mi benim beyin gidiyor uçuyorum 4 yıllık evliyiz ve çok seviyoruz birbirimizi. İki bebe var ancak geceleri fırsat oldukça gündüzleri
Velhasıl sabahlar olmasın diyenler gerçekten olmuyor mu sabahlar . Sabaha kadar nörüyonuz nasıl yorulmuyorsunuz hep merak etmişimdir. İşin sırrı ne

4 yılda iki çocuk olmuş. Tabii bunlara zaman kalmamıştır şaka bir yana benim de doğal yolla çocuğum olsa da keşke tek ilişkide kalsak.
Ben 11 yıllık evliyim, tek ilişki pek olmuyor. Ama bence bunu yarıştırmaya, sayı tutmaya gerek yok. Siz böyle mutluysanız sayısının ne önemi var.
Sabaha kadar olunca da hiç yataktan çıkmadan olmuyor tabii. Kalkıp bir şeyler içiyoruz, sohbet ediyoruz. Ama üç ilişki olursa sonraki gün acıma oluyor. Hatta idrar yolu enfeksiyonu olabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…