iki aile

Niye çöpe atıyorsunuz?
Yazık yufkayı tavaya serip 2 yumurta kırın katlayın üzerine tereyağı mis gibi kahvaltılık olur .Eşinize de sabah kahvaltısı olarak koyun.Bak bu annemin yufkası güzel olmuş mu diyin.Adamdan habersiz çürütüp atana kadar.

Aldığınız kararları uygulamak mümkün değil şöyle ki; insanın ailesine her zaman ihtiyacı vardır.
Mesafeyi bıçak gibi kesmek değil doğru derecede ayarlamak gerekiyor.
Bu şekilde iliskiyi kestiğinizde zaman yine sorunlar devam edecektir.
Siz sadece kendinize dokundurtmayacaksiniz.
Yeri geldiğinde lafinizi söyleyecek oturacaksiniz.

Bu eşya almama mevzusunu anlamadım.
Bazen alınan kararlarda yumuşatmak ar gerekir.
Hayat o kadar tek düze değil ki...
Herkes kendi ailesiyle görüşsün sadece kendi aile hayatınıza müdahale ettirmeyin.
Ayda yılda doğum, ölüm,bayram, düğün...
Yeter bu kadarı... Selamlasin hayırlı olsunlar müsaade edin yeter.

bende yüksek seviyede insülin direnci var, boş karbonhidrat yemiyorum, hep karabuğday ekmeği alıyorum, eşim de asla ağzına ekmek koymuyor. mecbur çöpe gidiyor, adama yedirmediğimden değil. bunu bile bile yolluyor, eşim de artık pes etti. telefonda yalvarıyor anne bak turşu gönderiyon sağol ama acı yiyemiyorum ben basurum var diyor, turşu geliyor acıdan ağzımıza alamıyoruz. ben değil eşim atıyor onu da. çözüm bulamadık, neden yaptığını bilmiyoruz.

O zaman ihtiyacı olan birilerine verin.Anlayamıyor olabilir kendince iyilik yaptığını düşünüyordur.Söyledikleriniz inandırıcı gelmiyor olabilir siz yinede kırmadan alın ihtiyaç sahiplerine verin.Mısır gibi yufka ekmeğine,doğal ev tursusuna kimse hayır demez .

peki, teşekkür ederim

Poset meselesini abartmisin biraz yerinde olsam ses etmeden mdem itremiyorum cöpe atardim .Esin de is bitiyor ailesine karsi ve sana karsi teraziyi belirlemesi lazim.
Doguma annen geldin esine soyle kv gelme istiyorsa gelsin 1 ay kalip gotsinler .
Sonucta torunlari gormeye haklari var.

Bir poset esya icin gece vakti cikardiginiz arizaya inanamiyorum. Sizin gibi kapris yapani da gormedim, cok huysuzsunuz. Ben kv veya annenizin yerinde olsam zaten gelmem torun morun gormeye

Sadece bu ilk mesaja göre yorum yapıyorum. Senin ailenin eşina karşı kırıcı bir tutumu oldu mu? Sırf onun ailesi gelmeyecek diye senin ailen neden gelmiyor? Ve eşin ailesini dinlerse boşanacağınızı bildiği halde sana resmen kan kusturuyor. Kimse kusura bakmasın sezarın hakkı sezara. Doğumunu ailenin evinde yap. Eşine de söyle, doğumdan sonra bakıma ihtiyacım olacak duygusal olacağım sinir stres çekemem de, ailenin yanında kal derim. Eşimde isterse gelip seninle kalsın isterse evinizde kalsın.

Aranızdaki ilişkiyi
Herşeyi karmaşuk bir hale sokmuşsunuz. Olan eşinize olmuş. Arada kalmış. Birde sorun ne olursa olsun, karşı tarafta bir davranış bozukluğu yoksa, çocuğu göstermemek çok yanlış bir tutum. Yapıcı değil yıkıcı bir tavır almışsınız.

Sizi senin ailen benim ailem durumuna getiren sebepleri hic anlatmamissiniz. Sadece bir tartismadami oldu butun bunlar sastim kaldim.

Yalnız anne baba diye de iki evli insanın hayatına bu kadar karismaya müdahele etmeye haklari yok.

Canım yerinde olsam doğumda iki tarafta gelmesin derdim bırak görmesinler doğumu hatta kırkın çıkana kadar gelirlerse ister istemez sen takılacaksın herşeye yani şimdi böylesin lohusa düşeneniyorum sütün falan gider bebeğinin kırkını çıkar bebeğininde keyfini sonrada iki aile ilede iyi olmaya bak ne yaparsan yap görüşmedikçe bunları konuştukça kendi yuvana yansıyacak ve mutsuz olan olacaksın

Yalnız anne baba diye de iki evli insanın hayatına bu kadar karismaya müdahele etmeye haklari yok.
Ben yorumları okumadan yaptım yorumumu sadece konuyu okuyarak. Yani problemli aileymis tamam ama bu tavrı en başından koyması gerekiyordu ben alınmış malzemeleri kapının önüne koymasına tepki gösterdim aslinda ve karışırlar karisacaklar vazgecmeyecekler : (

iyi yapmış ille de benim dediğim olacak diyen verdiği eşyayı yüzlerine vuran anne baba olacaklar birde. Kimse hayatına bu kadar müdahele edilmesinden hoşlanmaz. İsterse karışan öz anne baban olsun çirkin birsey ama cahile anlatamıyor demekki. Ya duymadan gelecek yada eşi aileyi ve karısını idare etmeyi bilecek. Yeri geldi mi anne babasına yeri geldimi de karısına dur bu yaptığın yanlış demeyi bilecek. Eşi ailesine karşı biraz pisirik ne yazikki

uç günlük dünya kvdem yıkadım bulasiga makineye koydurtmaz,içtiğim suya ayakta icirtmez,giydiğim kıyafete ivira zivira herşeye karisir umursamiyorum o öyle görmemiş benim onun gibi olmami istiyor,olamiyorum. He he diyorum geçiyorum kafama takacak bı konu bile değil bunu anlatmaya calisiyorum. Ha bi konuda vardı kvdesi ağza alınmayacak küfürler ediyormuş o zaman başka işte ya ben çok iyi niyetliyim hep benden gidiyor giden,ya da siz farklı düşünüyorsunuz bilemedim. Kkya üye olduğumdan beri kendimi sorgular oldum eşimin anne babasina olan tavirlarimi yanlış mı yapıyorum ya da doğrusu bu mu ?

Herkes aynı yapıda değil işte. Kimisi susar He He der umursamaz. Kimi de çok kafaya takar uzulur. En sonunda da boyle patlar ne yazık ki.. Keske umursamayabilse

evet bu büyük bir hata ama onları uzak tutmak için ailem bu fedakarlığı göze aldı ne yazıkki

yaşlı başlı dediğiniz adam ayak üstü söylediği yalanları sırf haklı çıkmak adına allahın yeminiyle kalkan yapan adam. allahın izniyle anne olduğumda veya kaynana diyelim kayınvalidemin bana yaşattıklarını yaşatmak istemiyorum inşallah rabbim nasip etsin

Ben sorunun ne olduğunu anlamadım yani kayınvalide sizi bu kadar yıpratacak ne yaptı

kayınvalidem kendi yaptığı hakları bana tanımıuor.kayınvalidesini 3-5 yıl çekmiş aman seni mi çekicem demiş göndermiş. kocasının ailesini sevmiyor yılda bir zarzor gider. zaten kaynanası mesafeden dolayı torunlarını yani eşimi yılda bir ancak görürmüş. bugün bana bu hakları tanımıyor.7/24 onunla olmamı onun her dediğine itaat etmemi ailemi resmen yok saymamı istiyor.bende hayır diyorum. zevklerimiz uyuşmuyor düşünceelerimiz çok zıt buna rağmen ben ona susuyorum mesela bişey beğendim iğrenç diyor .kimseye saygısı yok. birde insanları mutsuz etmek onu besliyor.kaç kere gözümün önünde kişileri kırıp bundan zevk aldı çok hoşuna gitti beni korkutuyor. hakaret eder gibi konuşur sorsan şaka yaptım der içine oturtur.sır verirsin tutmaz sır vermezsin kocana şikayet eder karın bana güvenmiyor diye. vs vs vs bir çok şey birikti hepsini anlatamamki tabiki

herkes kendi ailesiyle görüşüyor zaten. düğün bayram vs de oluyor sadece ben onlarla asla muhattap olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…