• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki aile

Sadece bu ilk mesaja göre yorum yapıyorum. Senin ailenin eşina karşı kırıcı bir tutumu oldu mu? Sırf onun ailesi gelmeyecek diye senin ailen neden gelmiyor? Ve eşin ailesini dinlerse boşanacağınızı bildiği halde sana resmen kan kusturuyor. Kimse kusura bakmasın sezarın hakkı sezara. Doğumunu ailenin evinde yap. Eşine de söyle, doğumdan sonra bakıma ihtiyacım olacak duygusal olacağım sinir stres çekemem de, ailenin yanında kal derim. Eşimde isterse gelip seninle kalsın isterse evinizde kalsın.

ailemin eşime karşı kırıcı tutumu oldu oda ailesi beni gerdikçe kalp rahatsızlığı olmaya başladı eşim bunu umursamadı babamda sen karını korumuyorsan ben korurum dedi.senin ailenin eşime ve kızıma bu kadar çektirmeye hakları yok eğer onlara bişey olursa aileni mahfederim dedi. annem ben eridikçe kalpbi var ilçalarını çoğaltmaya başladı babamda o yüzden çok sinirlendi ve eşime bu yüzden ağır konuştular. onun ailesi aişlemle yarışıtığı için taviz almasınlar diye ailem onlarda bizde gelmeyelim birbinizi tanıyın yuvanızı kurtarın dediler o yüzden geelemiyorlar :(

evlilik yürüsün diyede kendi ailene bu kadar cektirilmez ki ben kv kv ye kizimi sevdirtmedim dogru durust cirkeflik cikarirdim yerinde olsam gerekirse malum sıkıntı cektin gelsinler dersen de ailenle onlara farkli davran onlar severken suratın düşşün gerekirse ama anne babani mahrum etme yok illa da gelmesinler dersen ailene goruntulu arama ve whtspp dan resim video at surekli ben cok cektim kv kpden onlara asla resim atmam 8den sonra gelirim cogunlukla isim olmadikca asla onlarla yalniz birakmam kizimi 8den sonra uyur cunku fındığım

Sizi senin ailen benim ailem durumuna getiren sebepleri hic anlatmamissiniz. Sadece bir tartismadami oldu butun bunlar sastim kaldim.

hayır asla bir tartışmada olan şeyler değil.aslında bu seviyeye gelmemize bende çok şaşkınım. eşimle görücü usulü tanıştık eşimin annesini tanıyan herkes beni uyardı bak evlenme bu kadın yönetmeyi sever vs diye ben aldırış etmedim tanımak istedim. ilk 3 ay k.v ağırbaşlı asla hiçbirşeye karışmayan çok hanımefendi bir insandı. harika biriydi ya. eşim askere gidince bir değişti inanamadım.tam tersi bir kadın karşımdaki. halada öyle. aldığım nefese bile karışır desem yeridir. babamın durumu iyi düğünde altınların bir kısmını ona ödemeye kalktı zenginsin sen öde dedi. cenazeleri var diye kınamı mahfetti ertesi gün düğünümde kendi dans etti. eşyalarımı koyduğum yere evime gelene gidene facebookda neyi beğendiğime neyi paylaştığma kime gittiğime ailemle ilişkime herşeyime alınır kv ve k.p

alınganlık seviyeleri o kadar müthiş derecede yüksekki ailemle ilk başta onlar kırılmasın nazik insanlar dedik her alınganlıklarına sustuj izah ettin dikkat etttik itina gösterdik ama baktık ki biz dikkat ettikçe daha ince eleyip daha alınacak saçma sapan noktalara vardırdılar işi. ya en basiti düğünde yeğeni hoşgeldiniz demedi diye alınan insanlar bunlar. enişteme naber enişte dedim diye kırılan insanlar. istiyorlarki hayatımın merkezi onlar olsun ama olmuyor. sürekli aramamı eve çağırmamı ve onlara gitmemi istiyorlar. onlara hesap vermemi herşeyi onlara danışmamı hayatım üzerinde hakimiyet kurmak istiyorlar. ailemle ben bir süre sonra yeter artık dedik pes ettik çünkü alınganlıklarının sınırı yoktu artık. bu kez ailem gelmiyor diye bana kızmaya başladılar. sürekli görüşüyorlardı ve bir süre sonra bu görüşmeler ilişkileri laçkalaştırmaya başladı. k.v. yılışık davranıyordu ve k.p. onu uyarmıyor. benim aileme bu ters. düğünümü onlara kolaylık olsun diye en kolayı en dandiği nerdeyse ona baktık aldık buna rağmen bana sürekli olarak batırdın bizi paramızı bitirdin dedi durdu k.v.
eşime göre bu şaka. ama bence değil. bu şaka yollu bile hoş değil. bu gibi bir çok şey var tabiki hepsini yazmam mümkün olamaz ama bir çok birikmişlik var ve bende koca bir bıkkınlık ve tiksinti var. siz bunu yaptınız deseniz BEN BİŞEY YAPMADIM Kİ der çıkarlar. bu yüzden hamileyken beni telefonda sıkıştırmalarını bunu insanlara dinletip bakın gelinim bana hakret etti terbiyesiiizzz demesini hazmedemiyorum çünkü eşim bunu iyi niyetle yaptıklarını söylüyor deliriyorum.benim hamileliğimi çok zor geçirttiler bu yüzden nasıl olurda bu toruna hakları olduğunu iddia edebilirler.onca zaman geri gerile kasık ağrıları dan kıvrandım çenelerini bi nebze tutmadılar. yaşamak başka bişey başkası bana analtsa belki benim tepkimde farklı olurdu ama yaşayınca insan hazmedemiyor

ailemin eşime karşı kırıcı tutumu oldu oda ailesi beni gerdikçe kalp rahatsızlığı olmaya başladı eşim bunu umursamadı babamda sen karını korumuyorsan ben korurum dedi.senin ailenin eşime ve kızıma bu kadar çektirmeye hakları yok eğer onlara bişey olursa aileni mahfederim dedi. annem ben eridikçe kalpbi var ilçalarını çoğaltmaya başladı babamda o yüzden çok sinirlendi ve eşime bu yüzden ağır konuştular. onun ailesi aişlemle yarışıtığı için taviz almasınlar diye ailem onlarda bizde gelmeyelim birbinizi tanıyın yuvanızı kurtarın dediler o yüzden geelemiyorlar :KK43:
Anladım. Aslında baban doğru demiş, sen eşini koruyamıyorsan ben korurum diye. Benim annemde üzüntüden ne rahatsızlıklar çekti... Hayır yani madem öyle karışmasın kv kp. Rahat bıraksınlar sizi. Ne bu ya onların yüzünden ailen neden kötü olsun eşinle.... Ama sana birşey söyleyim mi, esas problem eşinde. Kendi ailesinin nasıl olduğunu biliyor yine de kısasa kısas diyor. Valla canım sakın doğumuna aileni karıştırmama gibi birşey yapma, tamam o bebek ikinizin bebeği ama sonuçta doğum yapacak olan bedeninde acılar çekecek olan sensin. Eşinde bir zahmet ailesine dur desin, illaki görürler bebeği ama bir durulsun ortalık, doğum yapan gelinin burnunun dibine girmeye gerek yok, sonra sütü kesilen gelinler losuha depresyonuna giren gelinler oluyor okuyoruz burda, yıllar geçiyor herkes normale dönüyor plan senin en güzel zamanını kötü geçirmene sebep oluyor. Eşinle aranı bozma. Ne kadar üzüldüğünü yıprandığını görsün.

evlilik yürüsün diyede kendi ailene bu kadar cektirilmez ki ben kv kv ye kizimi sevdirtmedim dogru durust cirkeflik cikarirdim yerinde olsam gerekirse malum sıkıntı cektin gelsinler dersen de ailenle onlara farkli davran onlar severken suratın düşşün gerekirse ama anne babani mahrum etme yok illa da gelmesinler dersen ailene goruntulu arama ve whtspp dan resim video at surekli ben cok cektim kv kpden onlara asla resim atmam 8den sonra gelirim cogunlukla isim olmadikca asla onlarla yalniz birakmam kizimi 8den sonra uyur cunku fındığım

kayınvalidem asla kendini ezdirtmez. bu yüzden onunla tartışıp nefesimi yormuyorum artık.bu dediklerinizi yapmasam bile onlar alınacak sebepleri çok rahat bulurlar eminim

Anladım. Aslında baban doğru demiş, sen eşini koruyamıyorsan ben korurum diye. Benim annemde üzüntüden ne rahatsızlıklar çekti... Hayır yani madem öyle karışmasın kv kp. Rahat bıraksınlar sizi. Ne bu ya onların yüzünden ailen neden kötü olsun eşinle.... Ama sana birşey söyleyim mi, esas problem eşinde. Kendi ailesinin nasıl olduğunu biliyor yine de kısasa kısas diyor. Valla canım sakın doğumuna aileni karıştırmama gibi birşey yapma, tamam o bebek ikinizin bebeği ama sonuçta doğum yapacak olan bedeninde acılar çekecek olan sensin. Eşinde bir zahmet ailesine dur desin, illaki görürler bebeği ama bir durulsun ortalık, doğum yapan gelinin burnunun dibine girmeye gerek yok, sonra sütü kesilen gelinler losuha depresyonuna giren gelinler oluyor okuyoruz burda, yıllar geçiyor herkes normale dönüyor plan senin en güzel zamanını kötü geçirmene sebep oluyor. Eşinle aranı bozma. Ne kadar üzüldüğünü yıprandığını görsün.

bende zaten burnumun dibinden ayrılmayacaklarını bildiğim için taviz vermiyorum. evet eşim ailesinin ne olduğunu biliyor ama onları koruyor korusunda ailesi sonuçta ama adil olsun ben başka birşey istemiyorum. haklısınız teşekkür ederim

kayınvalidem asla kendini ezdirtmez. bu yüzden onunla tartışıp nefesimi yormuyorum artık.bu dediklerinizi yapmasam bile onlar alınacak sebepleri çok rahat bulurlar eminim
bu kv ler ne zaman gelinleri rahat birakacak bide eşler bizle aile olduklarını nasıl kabullenecek kendi ailelerinin altinda görmeyi birakacak eşinin de bir ailesi oldugunu kabullenip kendi ailesinin onlardan cok gorulmesine hakki olduğu düşüncesini ne zaman nasil birakicaklar sabirr diyorum

kayınvalidem kendi yaptığı hakları bana tanımıuor.kayınvalidesini 3-5 yıl çekmiş aman seni mi çekicem demiş göndermiş. kocasının ailesini sevmiyor yılda bir zarzor gider. zaten kaynanası mesafeden dolayı torunlarını yani eşimi yılda bir ancak görürmüş. bugün bana bu hakları tanımıyor.7/24 onunla olmamı onun her dediğine itaat etmemi ailemi resmen yok saymamı istiyor.bende hayır diyorum. zevklerimiz uyuşmuyor düşünceelerimiz çok zıt buna rağmen ben ona susuyorum mesela bişey beğendim iğrenç diyor .kimseye saygısı yok. birde insanları mutsuz etmek onu besliyor.kaç kere gözümün önünde kişileri kırıp bundan zevk aldı çok hoşuna gitti beni korkutuyor. hakaret eder gibi konuşur sorsan şaka yaptım der içine oturtur.sır verirsin tutmaz sır vermezsin kocana şikayet eder karın bana güvenmiyor diye. vs vs vs bir çok şey birikti hepsini anlatamamki tabiki
Sanıyormusun ki herkesin kv dört dörtlük o yüzden görüşülüyor. Kk ya üye olduğumdan beri açılan konuları okuyorumda vay be hepsini sığdırmışım 9 yıllık evliliğime .hala görüşüyorum konuşuyorum . Ama artık kendimi ezdirmemeyi herşeyin cevabını peşinen vermeyi öğrendim o yüzden mutluyum , onlarda mutlu küslük yok kavga gürültü yok .bu şekilde devam etmeniz çözüm odaklı değil yanlış.herkesi yıpratır.birine ceza vermeye çalışırken enfazla masum aileni yıpratır.kocanla konuş bu fikrinden vazgeç gelip görsünler torunlarını hakettikleri kadar sevsinler ama kv kp taviz verme. Tavrın net konuşmaların net olsun .ezilme.

Ben sizin gibi düsünmüyorum. Oğlum yok şükürler olsun. Olsaydi sıkıntı büyüktü. Allah dagina gore kışını veriyor.
Yoo oğlun olunca ağzın varsa konuşursun da durursun, gelin kırılmış oğlan üzülmüş umrunda olmaz. Oğlandan başkası kaprisini çekmez. Kızlar dan dan konuşur.Ama kızın varsa vay haline damat üzülmesin aman o üzülürse kızım da üzülür oğlum canım cicim. Heran kıza ve damada yalakalık insanı yorar.

Bir poşet birşey vermişler, neredeyse kafalarına atmışsınız. Hiç bir şekilde sizi haklı görmedim. Çocuğu göstermeyeceğim diye birşey yok, tek sizin çocuğunuz değil. Siz nasıl onun ailesine davranıyorsanız eşinizin de sizin ailenize aynı şekilde davranması iyi olmuş.

Yoo oğlun olunca ağzın varsa konuşursun da durursun, gelin kırılmış oğlan üzülmüş umrunda olmaz. Oğlandan başkası kaprisini çekmez. Kızlar dan dan konuşur.Ama kızın varsa vay haline damat üzülmesin aman o üzülürse kızım da üzülür oğlum canım cicim. Heran kıza ve damada yalakalık insanı yorar.

Damada yalakalık mı? İlişkileri çeviren kadınlardır, gelin sizi sevmemişse ağzınızla kuş tutun dış kapının mandalısınız. Örnek: Bu konu :D

Kusura bakmayın ama sizin ne kadar cocugunuzsa onlarında o kadar torunu.gormek sevmek en doğal hakları benim de 10 aylık kızım var ve ben de kv ile iyi anlasamiyorum ama böyle birşey hiç düşünmedim.Hamileyken baba evine gitmek bir nebze ama kucağında bebekle gitmek en zoru o yüzden eşinle arana mesafe girer böyle yaptıkça. herşeyi unutup güzelce anlasmak varken

Damada yalakalık mı? İlişkileri çeviren kadınlardır, gelin sizi sevmemişse ağzınızla kuş tutun dış kapının mandalısınız. Örnek: Bu konu :KK70:
siz nasıl adlandırırsınız bilmem. Ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum.hiç damat gördünüzmü kv den çekiyorum diyen diyemezzz çünkü. Ama ortalık gelinden kaynıyor

Konustuğunuz Türkçeyi anlayamadım. Anlamak için de uğraşmayacağım. Hadi size iyi forumlar.

siz nasıl adlandırırsınız bilmem. Ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum.hiç damat gördünüzmü kv den çekiyorum diyen diyemezzz çünkü. Ama ortalık gelinden kaynıyor

Kayınvalidesi ile sorun yaşayan damat da çok yok, bu damada yalakalıkla ilgili değil. Çünkü erkekler kadınlar gibi cak cak konuşmaz, sen nasıl davranırsan öyle şekillenir. Eğitimsiz ailelerde dediğiniz gibi kadın eziliyor olabilir erkek dominanttır, ama kadının çalıştığı çoğu ailede ilişkinin sıcak olduğu anneannedir babaanne değil. Torunlarda bile bu görülür teyze halaya göre daha çok sevilir, anneanne daha çok sevilir vs. Çünkü çocuğu da şekillendiren anne.

Erkekler konuşmuyorlar, abartmıyorlar evet haklısınız ama çok abartılacak durumlar da olmuyor zaten. Ama geline davranıldığı şekilde damada davranılmıyor bu konuda netim. Hiçbir kv nin damadına cak cak konuştuğunu duymadım.anneaneler teyzeler hep sıcacıktır sevgilerde karşılıklıdır. Babaanneler gelinin çocuğu derler soğuk dururlar çocuklarda aynı karşılık veriyor. Ben severim sevmem o benim problemim ama çocuklarım çok elektrk almıyor

Back