- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Yalnız anne baba diye de iki evli insanın hayatına bu kadar karismaya müdahele etmeye haklari yok.
kesinlikle. evlillik iki kişinin kurduğu küçük bir ailedir çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız anne baba diye de iki evli insanın hayatına bu kadar karismaya müdahele etmeye haklari yok.
Sadece bu ilk mesaja göre yorum yapıyorum. Senin ailenin eşina karşı kırıcı bir tutumu oldu mu? Sırf onun ailesi gelmeyecek diye senin ailen neden gelmiyor? Ve eşin ailesini dinlerse boşanacağınızı bildiği halde sana resmen kan kusturuyor. Kimse kusura bakmasın sezarın hakkı sezara. Doğumunu ailenin evinde yap. Eşine de söyle, doğumdan sonra bakıma ihtiyacım olacak duygusal olacağım sinir stres çekemem de, ailenin yanında kal derim. Eşimde isterse gelip seninle kalsın isterse evinizde kalsın.
Sizi senin ailen benim ailem durumuna getiren sebepleri hic anlatmamissiniz. Sadece bir tartismadami oldu butun bunlar sastim kaldim.
Anladım. Aslında baban doğru demiş, sen eşini koruyamıyorsan ben korurum diye. Benim annemde üzüntüden ne rahatsızlıklar çekti... Hayır yani madem öyle karışmasın kv kp. Rahat bıraksınlar sizi. Ne bu ya onların yüzünden ailen neden kötü olsun eşinle.... Ama sana birşey söyleyim mi, esas problem eşinde. Kendi ailesinin nasıl olduğunu biliyor yine de kısasa kısas diyor. Valla canım sakın doğumuna aileni karıştırmama gibi birşey yapma, tamam o bebek ikinizin bebeği ama sonuçta doğum yapacak olan bedeninde acılar çekecek olan sensin. Eşinde bir zahmet ailesine dur desin, illaki görürler bebeği ama bir durulsun ortalık, doğum yapan gelinin burnunun dibine girmeye gerek yok, sonra sütü kesilen gelinler losuha depresyonuna giren gelinler oluyor okuyoruz burda, yıllar geçiyor herkes normale dönüyor plan senin en güzel zamanını kötü geçirmene sebep oluyor. Eşinle aranı bozma. Ne kadar üzüldüğünü yıprandığını görsün.ailemin eşime karşı kırıcı tutumu oldu oda ailesi beni gerdikçe kalp rahatsızlığı olmaya başladı eşim bunu umursamadı babamda sen karını korumuyorsan ben korurum dedi.senin ailenin eşime ve kızıma bu kadar çektirmeye hakları yok eğer onlara bişey olursa aileni mahfederim dedi. annem ben eridikçe kalpbi var ilçalarını çoğaltmaya başladı babamda o yüzden çok sinirlendi ve eşime bu yüzden ağır konuştular. onun ailesi aişlemle yarışıtığı için taviz almasınlar diye ailem onlarda bizde gelmeyelim birbinizi tanıyın yuvanızı kurtarın dediler o yüzden geelemiyorlar
evlilik yürüsün diyede kendi ailene bu kadar cektirilmez ki ben kv kv ye kizimi sevdirtmedim dogru durust cirkeflik cikarirdim yerinde olsam gerekirse malum sıkıntı cektin gelsinler dersen de ailenle onlara farkli davran onlar severken suratın düşşün gerekirse ama anne babani mahrum etme yok illa da gelmesinler dersen ailene goruntulu arama ve whtspp dan resim video at surekli ben cok cektim kv kpden onlara asla resim atmam 8den sonra gelirim cogunlukla isim olmadikca asla onlarla yalniz birakmam kizimi 8den sonra uyur cunku fındığım
Anladım. Aslında baban doğru demiş, sen eşini koruyamıyorsan ben korurum diye. Benim annemde üzüntüden ne rahatsızlıklar çekti... Hayır yani madem öyle karışmasın kv kp. Rahat bıraksınlar sizi. Ne bu ya onların yüzünden ailen neden kötü olsun eşinle.... Ama sana birşey söyleyim mi, esas problem eşinde. Kendi ailesinin nasıl olduğunu biliyor yine de kısasa kısas diyor. Valla canım sakın doğumuna aileni karıştırmama gibi birşey yapma, tamam o bebek ikinizin bebeği ama sonuçta doğum yapacak olan bedeninde acılar çekecek olan sensin. Eşinde bir zahmet ailesine dur desin, illaki görürler bebeği ama bir durulsun ortalık, doğum yapan gelinin burnunun dibine girmeye gerek yok, sonra sütü kesilen gelinler losuha depresyonuna giren gelinler oluyor okuyoruz burda, yıllar geçiyor herkes normale dönüyor plan senin en güzel zamanını kötü geçirmene sebep oluyor. Eşinle aranı bozma. Ne kadar üzüldüğünü yıprandığını görsün.
bu kv ler ne zaman gelinleri rahat birakacak bide eşler bizle aile olduklarını nasıl kabullenecek kendi ailelerinin altinda görmeyi birakacak eşinin de bir ailesi oldugunu kabullenip kendi ailesinin onlardan cok gorulmesine hakki olduğu düşüncesini ne zaman nasil birakicaklar sabirr diyorumkayınvalidem asla kendini ezdirtmez. bu yüzden onunla tartışıp nefesimi yormuyorum artık.bu dediklerinizi yapmasam bile onlar alınacak sebepleri çok rahat bulurlar eminim
Sanıyormusun ki herkesin kv dört dörtlük o yüzden görüşülüyor. Kk ya üye olduğumdan beri açılan konuları okuyorumda vay be hepsini sığdırmışım 9 yıllık evliliğime .hala görüşüyorum konuşuyorum . Ama artık kendimi ezdirmemeyi herşeyin cevabını peşinen vermeyi öğrendim o yüzden mutluyum , onlarda mutlu küslük yok kavga gürültü yok .bu şekilde devam etmeniz çözüm odaklı değil yanlış.herkesi yıpratır.birine ceza vermeye çalışırken enfazla masum aileni yıpratır.kocanla konuş bu fikrinden vazgeç gelip görsünler torunlarını hakettikleri kadar sevsinler ama kv kp taviz verme. Tavrın net konuşmaların net olsun .ezilme.kayınvalidem kendi yaptığı hakları bana tanımıuor.kayınvalidesini 3-5 yıl çekmiş aman seni mi çekicem demiş göndermiş. kocasının ailesini sevmiyor yılda bir zarzor gider. zaten kaynanası mesafeden dolayı torunlarını yani eşimi yılda bir ancak görürmüş. bugün bana bu hakları tanımıyor.7/24 onunla olmamı onun her dediğine itaat etmemi ailemi resmen yok saymamı istiyor.bende hayır diyorum. zevklerimiz uyuşmuyor düşünceelerimiz çok zıt buna rağmen ben ona susuyorum mesela bişey beğendim iğrenç diyor .kimseye saygısı yok. birde insanları mutsuz etmek onu besliyor.kaç kere gözümün önünde kişileri kırıp bundan zevk aldı çok hoşuna gitti beni korkutuyor. hakaret eder gibi konuşur sorsan şaka yaptım der içine oturtur.sır verirsin tutmaz sır vermezsin kocana şikayet eder karın bana güvenmiyor diye. vs vs vs bir çok şey birikti hepsini anlatamamki tabiki
Allah oglu olana yardim etsin bu zamanda. O kadar söylüyorum
Allah kızı olana sabır versin, oğlu olan rahatAllah oglu olana yardim etsin bu zamanda. O kadar söylüyorum
Allah kızı olana sabır versin, oğlu olan rahat
Yoo oğlun olunca ağzın varsa konuşursun da durursun, gelin kırılmış oğlan üzülmüş umrunda olmaz. Oğlandan başkası kaprisini çekmez. Kızlar dan dan konuşur.Ama kızın varsa vay haline damat üzülmesin aman o üzülürse kızım da üzülür oğlum canım cicim. Heran kıza ve damada yalakalık insanı yorar.Ben sizin gibi düsünmüyorum. Oğlum yok şükürler olsun. Olsaydi sıkıntı büyüktü. Allah dagina gore kışını veriyor.
Yoo oğlun olunca ağzın varsa konuşursun da durursun, gelin kırılmış oğlan üzülmüş umrunda olmaz. Oğlandan başkası kaprisini çekmez. Kızlar dan dan konuşur.Ama kızın varsa vay haline damat üzülmesin aman o üzülürse kızım da üzülür oğlum canım cicim. Heran kıza ve damada yalakalık insanı yorar.
siz nasıl adlandırırsınız bilmem. Ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum.hiç damat gördünüzmü kv den çekiyorum diyen diyemezzz çünkü. Ama ortalık gelinden kaynıyorDamada yalakalık mı? İlişkileri çeviren kadınlardır, gelin sizi sevmemişse ağzınızla kuş tutun dış kapının mandalısınız. Örnek: Bu konu
Yoo oğlun olunca ağzın varsa konuşursun da durursun, gelin kırılmış oğlan üzülmüş umrunda olmaz. Oğlandan başkası kaprisini çekmez. Kızlar dan dan konuşur.Ama kızın varsa vay haline damat üzülmesin aman o üzülürse kızım da üzülür oğlum canım cicim. Heran kıza ve damada yalakalık insanı yorar.
Uğraşmayın anlamanız mümkün değil, size de iyi forumlarKonustuğunuz Türkçeyi anlayamadım. Anlamak için de uğraşmayacağım. Hadi size iyi forumlar.
siz nasıl adlandırırsınız bilmem. Ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum.hiç damat gördünüzmü kv den çekiyorum diyen diyemezzz çünkü. Ama ortalık gelinden kaynıyor