- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi yenieleman
Erkekler konuşmuyorlar, abartmıyorlar evet haklısınız ama çok abartılacak durumlar da olmuyor zaten. Ama geline davranıldığı şekilde damada davranılmıyor bu konuda netim. Hiçbir kv nin damadına cak cak konuştuğunu duymadım.anneaneler teyzeler hep sıcacıktır sevgilerde karşılıklıdır. Babaanneler gelinin çocuğu derler soğuk dururlar çocuklarda aynı karşılık veriyor. Ben severim sevmem o benim problemim ama çocuklarım çok elektrk almıyor
İşte bak kendinizle çelişiyorsunuz, madem Türk toplumu ataerkil o zaman oğlumun çocuğu asıl torunlarımdır, neden onlara soğuk davranayım da kızımın çocuklarına sıcak olayım. Çünkü dediğim gibi ilişkileri belirleyen kadındır aile içinde, çocuk da eş de buna göre şekilleniyor. Neyse ben de hep bu şekilde görüyorum çevremde. Mesela benim annem çalışmıyor, babam da oldukça ataerkil ama hep teyzemlerle dayımlarlayız. Neden? Çünkü annem halamlardan hoşlanmıyor, veya iki elti birbirinden haz etmediği için amcalar bir araya gelmiyor. Erkeklerde bu sorunlar daha az. Bu nedenle ilişkiler kadın nasıl istiyorsa o şekilde oluşuyor.