iki aile

ben kibarlıkla çok yaklaştım zaten bu yaptığım terbiyesizlikler dediğiniz şeyler sabrımın son noktası

o kafada değilim ve olmayacağımda inşallah.

yani kadın size ısrarla istemediğiniz halde mutfak alışverirşi yapıyor sonra da ortalıkta bunları ben doyuruyorum gibilerinden söyleniyo mu yanı ?
hani ne gibi mudahale oluyor ?

Yorumları okumaya çalıştım ama göremedim eşin neden senin ailemden yardım istemiyor,bunun bir nedeni olmali

küçük bir ilçedeyiz ve burada erkekler kız ailesinden herhangi bir yardım istemezler bunu erkek onuru olarak düşünüyorlar. gurur yapıyorlar. ama bunun yanısıra da ailelerine bağımlıdır buradaki erkekler. o yüzden kendi ayakları üzerinde duranlar zor olur

Okurken daraldim bunaldim,evlilik herşey güllük gulistanlik olan bı müessese degildir ve asla olamaz. İki insan iki farklı karakter ve aileler. Benim için aile önemlidir ve sizin bu yaptığınız hareket net söylüyorum benim için boşanma sebebidir. Onlara gitmemi bekliyorlar bana gelmek istiyorlar ne bekliyordunuz kusura bakmayın hiç kimse size al ben büyüttum yetiştirdim artık senindir diye tapulamaz. Çok absürt içinden çıkılamaz durumlar hariç bu tavrınız gerçekten çirkin ve yine ucu sizin ailenize dokunuyor. Ayrica bu toplumda öyle bir dünya yok ailesiz olmuyor benim eşim ailesini en umursamayan insan çok mu iyiler,değiller o gitmese bile ben ziyaret ediyorum ne kaybediyorum hiç birşey.

yani kadın size ısrarla istemediğiniz halde mutfak alışverirşi yapıyor sonra da ortalıkta bunları ben doyuruyorum gibilerinden söyleniyo mu yanı ?
hani ne gibi mudahale oluyor ?

evet öyle yapıyor ne yazıkki. benimde bu zoruma gidiyor. birgün markete soktu bizi açtı ellerini alın alın ne istiyorsanız dedi eşimin annesi olunca ona normal geldi ben utandım etrafta tanıdık bir sürü insan birgün bana erzak getirdi aşağıya çağırdı sen niye evden çıkmıyorsun yaaaaaaaaa diye laf söyledi anne dedim evi temizliyorum iki kişinin ne pisliği olur yaaaaaaa diye böyle böyle evimde olmam bile batar ona.mesela bize gel der hastayım derim bizde yat der.misafirim gelecek derim gelmesinler der. onlara giderim ben artık kalkayım yemek yapıcam derim bizde yiyin der veya yemeğim var eve gideeyim derim bize getir bizde yiyelim der. hamile olduğumu öğrendiğinde adet tarihimi kontrol ettiğini ağzından kaçırdı. bu gibi bir ton şey var canım hangi birini anlatayım ki.

kusura bakmayın normal çerçevede tabiki gidilir gelinir.ben buna karşı değilim. ama onlar 7/24 onlarla olmamı istiyorlar.kusura bakmayın ama bu normal birşey değil

fazla önemsiyorum çünkü ben birşey yapmadığım zamanlarda bütün aileyi üzerime salıp ben bieşey yapmadım ki diye kenara çekilip izleyen bir kadın bu. neyse diyorum anlatılmaz yaşanır
Her hissiniz kabul kirginlik,hayalkirikligi,öfke ,kendinize ya da esinize kızgınlıkda.Ama gorusmeniz sizi haksiz cikarmayacak,ezik gostermeyecek mesafeyi korur ve maduru oynamasina izin vermezseniz bu da bir ileti olur...Gorusmeme karari almis cogu bayan 10 yillik da olsa er gec aile ile bir araya gelmek zorunda kaliyor,sonsuza dek surmeyecek bu cozum....Burada bu tip konular cok acildi ve emin olun sonuc hic degismedi...

Doğuma kadar meseleyi orta bir noktada çözmek zorundasınız.
Cunku Doğum sırasında yada sonrasında her ne kadar yalnız idare edebileceğinizi düşünseniz de annem de annem diyeceksiniz.
Ve anneni gelecek.
Aranızdaki Harika ilişkiden anladığım kadarı ile anneniz geldi diye eşiniz de annesini çağıracak. Ve lohusa halinizle sinirleriniz iyice bozulacak.
Vaktiniz az. Meseleyi çözün.
Kv nin gönderdiklerini kapının önüne götürüp koymak büyük terbiyesizlik bu arada. Her şeyin sınırı var, siz de yok ama...
Torun göstermeme gibi de bir hakkınız yok.
Sizin evladınız ise onların da torunu.
Abuk sabuk çocukça kararlar almışsınız, yol yakınken dönün

hayır ben ömür boyu gibi birşey düşünmüyorum zaten sadece nefes almak istiyorum. mağduru oynamasına engel olamıyorum kenara çekilip iki gözyaşı döktüğü zaman bütün aile pervane oluyor.ya bazı şeyler bana garip geliyor onun yalan söylediğini hepsi bilmesine rağmen ne söylerse inanıyorlar ve ben bir süre sonra kendimi savunamıyorum çünkü onun uydurduğu şeyleri hatırlayamıyorum ve buda beni hatalı gösteriyor.eşime demişki eşin bana şu zaman kapıyı açmadı kapının önünde beni bıraktı demiş ama ben bunu asla yapmadım ve buna eşimi ikna etmek için çok çabaladım ama o annesinin melek olduğuna inanıyor.neden böyle şeryler yapsın ki diyor bende cevap bulamıyorum

O kadar iyi anliyorum ki sizi,buradaki cogu bayan da belki bu tür bir sinsi kv sahiptir ama madem sadece bir süre diyorsunuz bunu dogum sonu düşünün cünkü zamanlama hatalı olur.Siz lohusayken esinizle kv ile aileniz ile topluca sorun yasiyacaksiniz.iyi dusunun derim her insanin satranc bilmek zorunda oldugunu dusunurum bir sonraki hamleniz ve karsi tarafin hamlesi,sadece mantik!duygulari bir kenara birakip getirisini hesaplayin hamlenizin....

haklısınız bende buraya bu yüzden açmıştım konuyu. ama bazı insanlar sadece kınamak ve sinir bozmak için yazıyor.halbuki herkes kendi yaşadığını bilir. bazı şeyler sabrın sınırını zorlayınca insanlar farklı yollar deneybiliyor ama kınamak insanlara daha kolay geliyor

Keskin sirke kupune zarar.
Neden bu kadar öfke, hısım?
Kv ve kp kendi arada ne geçtiyse geçti.
Getirilen şeyleri kullanmazsin, olmadı alır çöpe atarsin. Ama götürüp kv kapısına bırakmak nedir ? Haklı isen bile, bu hareketle artık en haksız, tek haksız sen olursun.

Kv yı takıntı yapmissin belli ki. Kv ile olan sorunun evliliğinize bu kadar tesir ederken, olayları büyütmekte israr etme. Eğer bu evlilik devam etsin istiyorsan kv ve kp de her daim hayatında olacak. Mesafe ayarlanır bi şekilde. Ama yok olmayacaklar. Ve sen eşinin ailesini saymazken, esin de kısasa kısas anlayışındayken daha çok ruh çilesi çekersin sen. Gel inat etme. Belki bu bebek insanlara iyi gelir, hatalarını görürler. Bence iki aileyi de çağır. Kendine de eşine de eziyet etme.

Maleesef maduriyet yasadim tecrubeliyim ama öfkem bana ve esime zarar verdi acikcasi ne yapmak istedigini anladigim gunden bu yana saka yolluda olsa mutlaka yuzune vururum.Ne yapmak istediginin farkinda oldugumu bildigi icin de artik iliskime zarar veremiyor!Sadece sabır diliyorum ama yalniz olmadiginizi bilin istiyorum bu tür sinsilikler size gore degil bunun farkindayim poseti goturup iade edisinizden bile belli ama sunu iyi bilin karsinizdakinin silahi var sizin yoksa yasama sansiniz azdir madem savasacaksiniz silahsiz yapmayin....Taktik onemlidir bu tehlikeli tiplere...iki aileyide xagirin iyi taktik olur ve hic beklemedigi!

Evlilik gerçekten zor.acaba iki aile de Doğuma gelse mi?Kendi aileni cezalandırmış gibi olursun sanki.Akılları sende kalır.Bir de hastanede candan insanlara ihityaç duyuyor insan.Özellikle annesini istiyor.Hakkında hayırlısı olsun

evet çok haklısınız ben o taktiği bulamadım işte.. bu yüzden kendimi salak olarak görüyorum çünkü konuştum olmadı sustum olmadı mesafe koydum vede koymadım olmadı. bu kez kapısına poşeti bıraktım terbiyesizlik oldu. yani yolum kalmadı bu yüzden diyorum o zeki ben ise salak

Keskin sirke küpüne zarar
Bu aldığınız kararlar ile asla olumlu tek durum ve gelişme yaşayamazsınız gebelik lohusalık ve hatta evliliğiniz burnunuzdan gelir
Tamam burda okuyorum üzülüyorum kadınlar kendini ezdirmesin diyorum ama siz bambaşka birşey olmuşsunuz
Ben bile bir bayan olarak yaptıklarınızdan irrite oldum
Herşeyin bir yolu yordamı söylem biçimi vardır
Bir de eşiniz ailenizden yardım almıyor diye adama gıcık mı oluyorsunuz?
Erkek adam eş ailesinden yardım mı alır ya?
Asıl benim ailemden yardım alsa düşer gözümden ne münasebet
15 yıllık evliyim ailem bana asla yardım etmedi edemez kıyamet kopar bir hediye alacaklarında dahi ölçüyü kaçırmazlar
Maşallah herşeyi biliyor düşünüyorsunuz da bunu neden bilmiyorsunuz
Torun göstermemeye gelince ben bekarlığımda anne babamla ne sorunlar yaşadım hatta babaannem büyüttü beni ve buna rağmen eşimle konuştuk bana dedi ki çocuğumuz olduğunda geçmişi kapatıyoruz " bu anneannen bu deden yavrum diyorsun bitti!"
Çünkü o yavrunun sağlıklı gelişimi için bu gerekli
Siz yavrunuz konuşmaya başlayınca anlatırsınız artık "babaannen bana şunu yaptı deden bunu yaptı" diye

Bir de ben burda şuna şaşırıyorum hadi siz cahilsiniz anneniz nasıl yol göstermiyor? Kaldı ki cahillik değil art niyette var benim eşimin ailesinin verdiklerini kapılarına koymak ne demek? Ha o babayiğitliği yaptınız o zaman o adamı aramayacaktınız o zaman görecektim ben sizin babayiğitliğinizi !

Bir yorumunuzda da kv İÇİN " gel dedi git dedi burda yat dedi burda ye dedi dayanamadım" vs vs yazmışsınız
Bunlar dayanılmaz şeyler mi Allah aşkına bunları tolere etmek bu kadar mı zor? Bunları duymayan mı var kv den ?Bazen gidersin bazen gitmezsin bazen yemeğe kalır bazen kalmazsın bazen sözlerini duyar bazen duymazsın evlilikler böyle yürür ne sandınız ki siz? Evlenince "al oğlum senin ömür boyu ne bizz ne sülalesi onu görmeyecek mi "diyeceklerdi
Yazacak öyle çok şey var ki valla şaştım kaldım
Allah size en başta akıl sonra merhamet versin ailenize de adalet duygusu versin size izah etsinler yoksa sırf egonuz yüzünden bir yuva yıkılacak bir yavru üzülecek

Sizin gibisiyle karşılaşmamıştım neyi nasıl düşündüğünüzü vallahi çözemedim
Hele kendinizi nasıl haklı gördüğünüzü hiç çözemedim
Bir bebek doğurup eşiniz için vazgeçilmez olma hayaliniz varsa İnanın hayal kırıklığı yaşarsınız
En kısa zamanda toparlamanız dileğiyle sağlıklı Doğum sağlıklı bebek mutlu bir hayat dilerim size

Ne yaşanmış olursa olsun ortada minik bir bebek var ve bence iki aileninde o andan yanınızda olma torunlarını görme hakkı ver.
Ne yaşadınız kim bilir. Yardım almayın iki ailedende ama kimseyi torunundan da mahrum etmeyin derim. Son karar yine sizin ama büyüklük sizde kalsın.
Ailenizin olmaması sizi çok üzer lohusalık dönemdi bırakın gelsinler iki ailede. Mümkün olduğunca konuşmayın dinlemeyin yada he deyin geçin ikili diyologlarfa onlar bişey demedikçe zorunlu olmadıkça girmeyin. Herkes bi şekilde mutlu olabilir. Allah yardımcınız olsun. Bebeģinizi sağ sağlim kucağınıza almanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…