İhanetin dayanılmaz ağırlığı

Tek bir soru.....
Bana, bize verme cevabını.
Neden yapıyorsun bunu kendine?

Oğlum için deme, hayır değil, olmadığını biliyorsun...
Doğumunu umursamadığı o masuma çocukluğunda ya da delikanlılığında faydası olacak mı o adamın?
İlk karnesini aldığında, sünnetinde, düşüp dizini kanattığında bir babası yanında olacak mı yavrunun?

Lütfen kendine cevap ver neden yapıyorsun bunu? Neden?

zor bir durum gercekten zor................ne desekte boş zaten..ben hiç aldatıldığımı hissetmedim.ama çok şüpheciyim çünkü eşim işi gereği şehir dışına çok çıkıyor.telefon ayrıntılarını incelerim .telefonundaki aradığı kişilere bakarım her akşam .mesajlarınıda kontrol ederim.dedim ya hiç bir şey hissettirmedi bana aldatıldığımı...güvenmediğim eşim değil bunuda belirteyim bu arada...bazı kadınlara güvenmiyorum...ama benimde tek dileğim aldatılmamak ve böyle bir şeyi hissetmemek.bana sanki ben seni istemiyorum diyene kadar ne olursa olsun yanında olurum gibi geliyo nedense..aldatıp pişman olduğunu söylese bile..tabiki allah başa vermesin.o zaman ne düşünürüm bilmiyorum.ama böyle düşünüyorum işte.benimde 2 oğlum var belki ondan bilemiyorum..sanada biz ne desek boş canım kalbin nasıl istiyorsa öyle yap belki eskisinden daha iyi olur kocan tabiki kolay affedemezsin ama düşünsene zamanla neleri affetmedik ki ?

Allah yardımcınız olsun...
çok zor bir durum bu,benimde akrabamdan çok yakınım yaşadı bunun aynını ,hatta dahada ağırını
iki çocuğu vardı küçüklerdi daha,o bayan çalışmıyordu çocuklarım için mecburum dedi ama hem kendi hem çocuklar hemde eşi psikolojik sorunlar yaşıyorlar,eşine asla güveni kalmadı haklı olarak en ufak bir şeyde tepki veriyor çocuklarda etkileniyor,
bence bu tür evlilik sürdürülmesindense ayrılık çok daha iyidir,çocuklar için evlilik yürüyor ama
yine olan çocuklara oluyor,sevgi,saygı,güven kalmamış bir ailede büyümek demek,ilerde o çocuklarında sağlıklı evlilik yapamayacakları demek anlamına geliyor, bence tabiki,
ama insanın sevilmediğini bildiği bir evlilikteki ruh hali nasıl olur nereye kadar sinirleri dayanır buda başka bir sorun...

Moda oldu aldatılan kadına teselli verirken,aman boşanma demek.Moda oldu aldatılan kadına aslında tüm suç o 2. kadında demek..Aldatılmak ve neticede affetmek sanırım böyle bir ruh hali yaratıyor.Kişi suçu eşinden başkasına yüklemezse yaşayamıyor çünkü..
O suçlu,bu suçlu..Ortada feci bir aldatılma,feci bir ilgisizlik,feci bir üçkağıt ve feci bir edepsizlik var..Hala ayrılma diyene bööööle şaşkın şaşkın bakmak düşer bana da.:1shok:.

bu nedemektir şimdi yaaa,seni çok iyi anlıyorum çok için yanacak çok yüreğin acıyacak ve hatta unutamıyacaksın bu yaşadıklarını ama yinede ayrılma bumudur yaniilmaz: iyi ozaman oooh erkek milleti yesin her haltı bizlerde onları tepemize çıkaralım yerlere göklere sığdıdıramayalım neden elin bilmem nesi almasın diye aman alsın tepe tepede kullansın :mymeka:yapmayın arkadaşlar mantıklı olun biraz hiç bir şey yoksa insanın bi onuru vardır dimii:1closedeyes:

Allah sana sabırların sabrını nasip etsin güzel kardeşim...sana üzerine yıkılan dağları taşıma kuvveti versin...kararın hakkında yorumum olmayacak saygı duymaktan başka birşey düşmez bana...elimden dua etmekten başka birşeyde gelmez ne yazıkki...Allah sana içindeki yangını söndürecek ferahlıklar nasip etsin...ruh akıl ve beden sağlığını korusun...

bende aldatıldığımı evi feci dayak sonrası terkedince öğrendim.. kadın suçluda şubu bunlar hikaye yapmayın Allah aşkına adam adam olsa kanı temiz olsa yapmaz bunu benim ezik eski kocam belki söylemedi bile evli olduğunu bu çok başka bişey insan kendine bu kötülüğü yapamaz o babadan o çocuk ne hayır görecek biz kadınların bu yufka yüreği oldukça daha çok böyle şeyler okuyacağız malesef ( benim sevgim ve zaafım gözlerimi kör etmişti kabustan 10 ay sonra uyandım ama aldattığını öğrendimya kimsenin ahı yerde kalmaz çok ah ettim şimdi diyorumki kör şeytandan bulsun.

konu sahibi arkadaşım bu kadar yüz göz olunmuş bir evlilik kocanın yaptığı nankörlük ahlaksızlık sen onu terketmeyerek ii ödüllendirmişsin ve şunu söyliyim tekrar yapıcak bundan emin ol kendine gel silkelen onun kahrını çekmeye gelmedin dünyaya yaşıcak kaç günümüz var Allah biliyor ama ondan kurtardığım hergün şükrediyorum sende ediceksin kendie hakettiğin deeri vermelisin

vay be...
en çok koyan da siz onun yaralarını sarmaya uğraşırken, yada sarmış ayağa kaldırmışken onun sizde en büyük yarayı açması oluyo.

hiç değilse bi psikologla görüşseniz eminim psikolojiniz çok kötüdür. ben evli barklı olmadığım halde 2 hafta uyku uyumamış ağzıma lokma sürememiştim...

Sok oldum ... Ve gercekden cok uzuldum diyecek kelime bulamiyorum ama burda bazilari asip kesip biciyolar bence bu kadar basit degildir bencede sonucda bir tane cocugu varmis egerki ikinci defa olsa saten kadin bir sans daha vermez diye dusunuyorum.. ilerde cocugu belkide neden affetmedin diyebilir... Ates dustugu yeri yakar derler bakalim kadinin kafasi nelerle dolu o ordukleri o okuduklarini dusunemiyorum

ilk kez bir aldatma hikayesi beni ağlattı kk da mafoldumben
gerçekten çok acı şeyler yaşamışsınız ..
sonuçta evlilğiniz devam ediyor siz bize ayrılmalımıyım diye sormamışsınız o yüzden bu konuda yorumsuzum ..
inş. sizi ve çocuğunu hakeder ve aklı başına gelmiştir..
benim merak ettiğim tek şey ,
1 yıl boyunca herşeyi yaşamış hatta 1 kişilede diil belki birçok kişiyle
peki size dönüş yapmasına ne sebeb olmuş bunu sordnuzmu ?
bence önemli bir detay bu ..

Büyük konuşmamak lazım, neyi yapmayız dediysek başımıza geldi.O yüzden hemen git boşan diyemiyorum, henüz çok yeni annesin. Belki yanlızlığa hazır değilsin, kendini güçsüz hissediyorsun, ayrılığa hazır değilsin.. Eşine değil kendine zaman tanı, düşün, kuşkuyla, güvensizlikle yapamayacağını anlayıp kendini hırpalamaz bu evliliği bitirirsin diye düşünüyorum.

canimm hersey cocugum icin diyorsun ama bunu derken bile kendini kandiriyorsun..
sen hamileyken ve cocugunu doktora gotururken bile onemsemeyen adamdan koca olmamis baba mi olacak???
icim cok acidi..insanlari duyuyoruz babalari varken dahi keske olmasaymis diyorlar cunku evde huzur,sevgi,ilgi yok..
bence sen herseye ragmen esini cok seviyorsun cocugun babasiz kalmamasi birazda bahanen...
mesleginde var cok iyi dusun nereye kadar cekeceksin??

(bu arada sadece senin yazdigin ilk yaziyi okudum diger yorumlar nedir ne yaptin bilmiyorum ama sadece iyi dusun dogru karar ver..)

Son düzenleme:
birde su var eger esinin yaptigi hatalari sen yapsaydin esin seviyorum diyip seninle yine evli kalir miydi??
erkekler gercekten cok benciller..kadinlara 'erkektir yapar' lafini beynimize guzel sokmuslar..
kutlamak gerekir...

bende çok etkilendim
hiçbirşey söylemek istemiyorum
sadece hakkınızda hayırlısını diliyorum:gitme:

Ben de çok üzüldüğümü belirterek başlamak istiyorum.Yaşadığınız olay çok zor,gurur kırıcı birşey. Allah düşmanımın başına vermesin bu olayı.Erkeklere güvenemeyecek miyiz biz kızlar? Evlenmekten bile korkar oldum artık.Aldatma olayını hamileyken yaşamanız da eşinizin ne denli güvenilmez biri olduğunu ortaya koyuyor. Sizin yanınızda olması gereken zamanı başkalarıyla değerlendiriyor,sevgiye ve şefkate en çok gereksinim duyduğunuz zaman.

Son düzenleme:
okurken cok uzuldum kotu oldum
Allah dayanma gucu versın cok agır cok hamıle ıken bıde sen calısıyo ıken off
senı kınamıyorum bı an bosarım hemen dedım okurken ama
sonra senı ne yasadıgını bılmeden konusmak dogru olmaz dedım
zamanla sende dogruyu gorceksın cnm
cok ama cok yakınım yasadı bunu
esını yengesı dıye tanıtıp aldattı nıce kızlarla
bızımkı yınede bırakmadı yuvasını
dayak ıckı aldatma
kadın calıısır erkek yer yedırır baskalarına bunlara katlandı
aılesı zorla aldıda sımdı mutlu huzurlu
kımımız sıneye cekebılıyo ama hayatı kararıyo
kımımız o an o sayfayı yırtıp atıp ayaga kalkabılıyo
ıns sende ayaga kalkanlardan olursun cok uzuldum cok
Rabbım yardımcın olsun amınn........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…