İhanetin dayanılmaz ağırlığı

Şaşkınım
Ne yazacağıma karar bile veremedim.Yazdım sildim,yazdım sildim,
Evet konu sizsiniz belki ama aklım almıyor okuduklarımı bu sitede gördüklerimi.Seni "eş" alırken şuanki halinden farkın neydi acaba?Saçın mı daha çoktu?daha mı zayıftın? bekar olduğun için o sırada daha mı açık giyiniyordun.?Daha mı çok makyaj yapıyordun?Vs vs vs

Ne değişiyor Allahaşkına ne?Aklım hafsalım almıyor.Ben değişiyorsam o değişmiyor mu?
Ona gittiği ilk an vicdanı sızlamadı mı?Hiç mi sızlamaz.Bu erkeklerin "E T E" düşkünlüğü benim aklımı başımdan alıyor.Söyleyecek laf edecek kelime bulamıyorum.

Biliyorum vermişsin kararını ama buraya açman bile hala doğru mu yapıyorum acaba diye sorguluyorsun içinden.
Yada sadece anlatmak istedin bilemiyorum.

Allahın hepimiz için yazdığı ve bizimde üzerinden yürüyeceğimiz KADERlerimiz var.Değiştirebilir miyiz?
Asla
Amma velakin KAZA da var
Ne demek istediğimi anlayabiliyorsun diye tahmin ediyorum

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin sana.
Ki o yavru senin için hayırlıymış

Bende merak ediyorum, bu adam oğluna ne verebilir,yalancılığın, gamsızlığın, duyarsızlığın, sevgisizliğin dışında iyi bi insansa bi ışık görebiliyorsan devam et Allah ona akıl fikir kendini düzeltme imkanı sanada sabır versin arkadaşım.

Hayat cok zor...
Buraya bir sürü yorum yazdım ve hepsini tekrar sildim..
Sadece Allah yardımcınız olsun diyorum...En kısa zamanda tüm üzüntülerinizden kurtarsın..
Söylenecek başka birsey yok..

oğlunuza bu adamla nasıl bir hayat sunacaksınız? siz ayakları üzerinde duran birisiniz.. peki bu ''baba'' sizin oğlunuza nasıl babalık yapacak... Allah hayırlısını versin ne diyeyim ...

ne denir,bilmiyorumCADIARZU.büyük konuşmak da istemiyorum.aynı evde olsanız dahi en azından bir müddet yüz vermeyin.
burnunu sürtün,evet yapın devam bile edecekseniz ilk amacınız bu olsun.
yeniden de başlayabilir ilişkileri,peki çok merak ediyorum sizin gözlerinizin içine bakıp konuşabiliyor mu?
bu cesaret varmı?yazık çok yazık hamile karısını başkaları için azarlamış.emzirmek isteyen anneyi bu duygudan,bebeğini de sütünden mahrum etmiş.allah sabır versin:teselli:,hayatında yaşadığın en kötü ve üzücü olay bu olsun.

bence eşinizi çok sevidiğinizi söyledinz ya onu biraz abartmış olmalısnzki eşinzde fırsatı kaçırmamış..ama iş işten geçti tabii arkadşım senn adına sadece üzülmekle yetinebilyoruz malesef ama düşmez kalkmaz bir allah sen bu saten sonra kafana göre takıl onu umursama bence :teselli:

ben anlattıklarınızdan anladım ki eşiniz sizi değil,eski nişanlısını seviyor.kim bilir eski nişanlısı ne kadar acı çekti siz evlenirken.belki de bunun intikamını almaya çalışıyor.başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz

Şimdi boşan bu adamdan ne işin var diyeceğim
Ama yaşanmadan hiçbişey bilinmiyor
Bekara karı boşaması oldukça kolay geliyo
Kolay değil bir yuva birde bebek var ortada
Ama bu bebeğin böyle ailede yetişmesi ne kadar normal onuda bilemicem .......

Öncelikle okuduklarım karşısında ben de şok oldum herkes gibi, bebeğim olmadığı için ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama şunu iyi düşünün o adamla herşeyi unutarak aynı yatağa nasıl gireceksiniz? Herşeyi unutabilip nasıl yaşacaksınız? Mümkün değil, her fırsatta aklınıza yaptıkları gelip ondan bin kez daha soğuyacaksınız. Psikologların hep söylediği sevgisiz, sürekli gergin ve kavgalı bir ortamda büyümesi çocuk için daha berbat bişey. Ama bana kalırsa siz kocanızı hala seviyorsunuz ya da boşanıp o kadına yar etmek istemiyorsunuz, o kadından/kadınlardan intikam almak için gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz. Çocuğunuzun arkasına sığınmayı bırakın ve şapkayı önünüze koyup bir daha düşünün. Kocanızın borcu olsa, kumarı olsa, size kötü davransa affetmek kolay , ama adam sizi defalarca aldatmış yaa, benden bebeğin babasız büyümesin dememi beklemeyin.

canım yaa işin gücün var affedilecek bişey diil bu,ama çocuğun var babasız kalmasın diyosun.babası hiç düşünmemiş ama...
nedesek boş.
Allah yardımcın olsun,üzülme evladın için sadece bunu söylüyorumm

Çok zor bir durum..Allah yardımcınız olsun..
Tek başına nasıl kalkabilirsin bu ağır yükün arkasından..
Sende insansın..Senide güzel umutların seninde sevgiye aç bir ruhun var..
Çok iyi düşünün..Bir ömrü kendinize zehir etmeyin...Bebeğiniz olsa bile..
Sizin mutsuzluluğunuzu göre göre büyümesi çok mu iyi???

çok üzüldüm canım. bende böyle bir ailenin tek çocuğuyum annem de babamı ben babasız büyümiim iye boşamamış. doğru yada örnek olsun diye söylemiorum ama şuan bn evliyim benimde 3 aylık bi oğlum var. annemle babamın arası çok iyi şuan. eski konular açılmaz babam annemi annem de babamı üzmez. bilmiyorum belki dersini almıştır.

şimdi siz bu arkadaşımı suçladınız. sanki eski nişanlısıyla beraberken o geldide bunları ayırmış anlamında bir yorum yaptınız...
nereden çıkardınız bunu.:1shok:...

ne bilim aslında iyi bi işin varmış güzelmişsin biraz da kendine güvenin yerine gelse oğlunla kendine yeni bir hayat da kurman çok da zor olmaz hayatım. bu arada eşinin şuanki tavırları nasıl sana karşı ve bunca yaptığı şeye getirdiği açıklama ne acaba?

Allah yardımcınız olsun...
yaşayan sızsınız ve bana gore dogruyu bılen kışısınız...
kabul edılmışse bazı olayları goz onunde bulundurmuşsunuz demektır...
yaşantınız gercekten zor olacak..
ınanın bırgun gerıye baktıgınızda roller senın degıl başka bırınınmış gıbı hıssedeceksınız...
hayatınızda adımlarınızı kendınız ve cocugunuz ıcın atacaksınız kı mutlulugu yakalayabılesınız..
eşinize gelınce yokmuşcasına yaşayın dıyemeyecegım ımkansız gıbı bırşey olurdu..
sadece eşinize karşı bır robotmuş(sakın yanlış anlamayın)gıbı davranabılırsınız dıyebılıyorum...
sızı uzmek,kırmak aglatmak ıstemem..
yazılarımı dıkkatlıce yazmaya calışıyorum bır yıkımda bızden olmasın dıyorum..
bılmıyorum sıze daha ne yazabılırım aklıma gelenı secıp secıp aktarıyorum..
suanda senın yazışmaya veya derdını paylaşmaya en onemlısıde senı anlayan kışılerle konuşmaya ıhtıyacın var..
ıstersenız bır psıkıyatrı y başvurun...
bır nebze olsun yapabıleceklerınızı hatırlatır...
eşinizle yaşamayı tercıh etmek omrunuzu heba etmek degıldır dımı.)
ben kendı adıma burada olurum sız yazmaya devam edersenız şayet..
şimdılık saglıkla huzurla kalın uzun omurlerle ınşaallah..
bebışınızıde benım ıcın opun...
sevgıler benden sıze...

canım
allah sabırlar versin...
seni inan çok iyi anlıyorum...sakın kocandan ayrılma... o okadının istediğide bu ... balkondan çıkp gülmeside bunu ispatlıyor...ya yazdıklarını okuyunca inan içim acıdı ve ağladım...ve çokta öfkelendim!!! ya erkekleri suçlamış çoğu arkadaşlar ama o kadına ne demeli evli olduğunu bile bile bi adamla neden bereber oluyor...midem bulanıyor kadınlardan ! nefret ediyorum para için evli adamla beraber olan kadınlardann!!! ha eşinde de suç yok demiyorum ama kadın biraz namusuna düşkün olsa erkekde durur ama afedersiniz ortalık o yolllu kadın kaynıyor...
hani kocandan ayrılma dedim ya sana ; bu zamanda çok için yanacak çok yüreğin sızlayacak miden bulanacak nefes alamayacaksın ,ağlayacaksın ağlayacaksın ,ama unutamayacaksın, inan zaman geçsede kocan melek olsada unutamayacaksın bunlarıda çok iyi biliyorum...ve bu süreçte sana allah sabırlar versin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…