arkadaşlar ayrıl terket çocuğunu gösterme demesi çok kolay geliyor size başına gelmeyen bu ruh halini anlayamaz çok zor birşey
Bence seviyor olmak değil bu, seni aldatan adamı öylece bırakmak istemiyorsunuz canını yakmak bunun acısını kat be kat ödetmek onu pişman etmek duygusu hergün daha fazla sarıyor benlğinizi..
gerçekten çok üzüldüm yaşadığına.ama tek suçlı ne o kadın nede sensin sadece eşin.sana ne yalanlarla kendini aklamaya çalışıyorsa o kadınında aklını kimbilir ne yalanlarla çeldi.üzüleceksin biliyorum ama sizin doğum anınız çok önemli özel ve beklenen bi gün olarak geçecekken gelmemiş.eşiniz o kadına gidip bak seni seviyorum ben eşimin doğumuna gitmedim o kadar mutsuzuz bitmiş bi evlilik gibi zırvalarla kadına kendini ispatlamaya çalışmıştır.neyse bi karar almışsın doğru yanlış zaman gösterecek.sizde takıldığım tek şey şu bu akdar çabuk nasıl affettiniz yani bikaç gün belki daha uzun süre evden ayrılıp tepkinizi filan belli etseydiniz.şimdi hemen hayatınza almanız onu ilerde yapacağı ihanetler için yüreklendimesin sakın.oğlunuza sağlıklı uzun ömürler sizde mutluluk diliyorum.
karşıdaki kadın sütten çıkma ak kaşık yani öyle mi :bbo:
sanırım bütün konuyu okumadınız, eski nişanlı konu sahibinin karşı apartmanında oturuyor ve adamın evli olduğunu da biliyor
Çok üzgünüm çoook
Hayır ne yazık ki yanılıyorsunuz...
Çünkü onu bırakın bana bunları yaptığına değil doğduğuna pişman edecek imkan vardı elimde emin olun...
Onu aldatıldığımı öğrendiğim gün beş parasız ve borca batmış şekilde ortada dımdızlak bırakacak imkanım vardı...
O zaman ne şimdiki gibi parasına puluna, ne bindiği güzel arabalara, ne üstüne başına bakıp tavlanacak kız kalmazdı etrafında...
Çocuğumu da göstermezdim...
Onu sokak serserisi yapacak gücüm vardı...
Ama derdim yaptığının acısını ödetmek değil ki benim...
Ne yaparsa yapsın ödeyemez o bu bedeli...
Telafisi yok, bedeli yok, karşılığı yok biliyorum...
Sadece bize bir şans daha vermek istedim...
Evet her gün yüreğim acıyor, acımaya da devam edecek mutlaka...
Ama birgün geçeceğine dair bir umut besliyorum içimde...
Herşeyin düzeleceğine dair bir umut...
Çok ama çok üzüldüm, aynısını siz yapsanız o size şans verirmiydi ? Bu tabiki sizin seçiminiz ama haka acı çektiğinize göre doğru kararı vermemissiniz.Hayır ne yazık ki yanılıyorsunuz...
Çünkü onu bırakın bana bunları yaptığına değil doğduğuna pişman edecek imkan vardı elimde emin olun...
Onu aldatıldığımı öğrendiğim gün beş parasız ve borca batmış şekilde ortada dımdızlak bırakacak imkanım vardı...
O zaman ne şimdiki gibi parasına puluna, ne bindiği güzel arabalara, ne üstüne başına bakıp tavlanacak kız kalmazdı etrafında...
Çocuğumu da göstermezdim...
Onu sokak serserisi yapacak gücüm vardı...
Ama derdim yaptığının acısını ödetmek değil ki benim...
Ne yaparsa yapsın ödeyemez o bu bedeli...
Telafisi yok, bedeli yok, karşılığı yok biliyorum...
Sadece bize bir şans daha vermek istedim...
Evet her gün yüreğim acıyor, acımaya da devam edecek mutlaka...
Ama birgün geçeceğine dair bir umut besliyorum içimde...
Herşeyin düzeleceğine dair bir umut...