İhanetin dayanılmaz ağırlığı

Yine bazı arkadaşlar eski nişanlıyla eşimin birbirlerini sevdiklerini söylemişler...
Hayır, ne eski nişanlı eşimi seviyor ne de eşim onu...
İkisinin de bu iğrençliği yapma sebepleri kendilerince farklı...
Kız geçmişin intikamını almak, kendi yaşadığı mutsuzluğun faturasını kesmek istedi...
Eşim ohh ne güzel arada bir değişiklik oluyor dedi...
O tiksinç çervesine, arkadaşlarına kendini kanıtladı (!) ...
Ama kız şantaja, tehdide başlayınca işin rengi değişti..
Bana itiraf etmek zorunda kaldı...
Benim bu yaşananlardan anladığım bu...
Başka fikri olan varsa söylesin...

Ve sen hala bu adamla evlisin. Daha ne kadar devam edeceksin böyle. daha ne kadar küçük düşüreceksin kendini.
Adam seni sevdiği için, pişman olduğu için döndü deseydin mesajım çok daha farklı olurdu ama bu yazdıkların yenilir yutulur değil.

Karaktersiz, ciğeri beş para etmeyen, yüzüne bakılmayacak bir adam için, içinde bulunduğun duruma, psikolojiye bir bakarmısın. Niye berabersin bu adamla hala.Niye seni sevmeyen, sana zerre kadar değer vermeyen birini çekiyorsun.

bence kız sindiremedi dediğin gibi evli olmasını eşinin..
içinde kalan bazı şeyler vardı..onları yaşamak istedi..
bakıyorki eşinin şartları iyi,kariyeri olan bir karısı var,hamile,bir sorun yok üzerine oynadı tamamen..
eşinde saf atladı tabi..dediğin gibi değişiklik ve yasak hoşuna gitti..
bir süre takıldılar ettiler..
sonraki zaman zarfında bence eşin vicdan azabı da çekmiştir.en yakın ihtimal aklıma bu geliyor benim..

bu bile çok acı ya...
şantaj ve tehdit olmasa bu ilişki devam edecekti demek. pişmanlığın ,yapılanın yanlışlığına farkına varmışlığının zerreside, yokmuş, demek.
ve hala siz bu adamın yüzüne bakıyorsunuz. :1shok:
bebek inanın sizle daha mutlu olur.

Allah kimseye ihanet acısını tattırmasın arkadaşlar. başına gelmeyen bunu anlayamaz. benim hayattan öğrendiğim tek bir şey var. kimseye kendinden daha fazla değer vermemek. (çocuklarım hariç)
bildiğim birşey daha var ki oda, ihaneti affetmek kendine verdiğin en büyük ceza. sebebine gelince eğer affettiysen ( şartlar bunu gerektirebiliyor) bunu tamamen kafandan silmelisin. lakin bu mümkün değil, insanın aklına gelince acılar yeniden depreşiyor. dışardan bakınca herşey süt liman ama yüreğinde dindiremediğin fırtınaların sürüp gidiyor.
dedim ya Allah hiçbirinize bunu yaşatmasın ve kimse ihaneti affetmek zorunda kalmasın.

Evet itiraf etme sebebi tehdit biliyorum...
Ama pişman olmadığını da düşünmüyorum...
Bu olaylardan sonra ben boşanma kararı aldım ona da söyledim haklısın söyliycek şeyim yok dedi...
Birkaç gün sonra aradı beni evdeysen gelicem diye, eşyalarını almak için geleceğini düşündüm, buyur dedim...
Geldi...
Ağladı, yalvardı...
"Ben son 1 yılda çok bozulduğumu biliyorum ama bu kafama anca dank etti..
Seni kaybedince anladım bişeyleri...
Hayat öyle daha güzel olucak sanmıştım...
Çok pişmanım...
Sen tanıdığım insanlar içinde mutluluğu en çok hakeden insansın...
Nolur bana bir şans ver, yaptıklarımı yaşattıklarımı telafi etmem, seni bundan sonra mutlu etmem için bana bir şans ver, bize bir şans ver, sen nasıl ki vicdan azabı duymadan çocuğumuzun yüzüne doya doya bakabiliyorsan ben de doya doya bakabilmek istiyorum, sana neler yaşattığımın daha yeni farkına varabildim.." diye ağladı...
Kuran'a el basıp yemin etti...
Böyle yani...

Şunu yapın bunu yapın demek uzaktan evet çok kolay .
Ama bu durumu kolay atlatabileceğinizi daha doğrusu eşinizle beraberken alatabileceğinizi sanmıyorum. gerçekten ihaneti öğrenmek ağır ,ayrıntılarını öğrenmek dahada ağır .
ama en ağırısı bir ömür yanyana duracağınızı insana güvenememek.
ınşallah hem kendiniz hemde bebeğiniz için en doğru kararı veririsniz

sabah sabah kafama balyoz indi sanki
bence hiç bekleme ayrıl o adamdan
sevgi saygı adına hiç bişey kalmamış bütün değerlerini yitirmiş bi evlilikte sen mutlu olamazken
çocuğunda mutlu olamaz
iyi bi kazancın kariyerin varmış heralde gecim derdi için kocana muhtac değilsin
bütün olumlu vasıflara sahipken bu evlilik için bişeyler yapmanın anlamı yok
ben böyle düşünüyorum
sen doğum yapmışsın adam mangal partisinde hersey bi yana tek basına boşanma sebebi budur

ben açıkçası sizin sadce oğlunuz için affettiğinizi ve bu işkenceye ( bence öyle) katlandığınızı düşünmüyorum, sadece böyle düşünmek sizi rahatlatıyor,sorumluluğunuzu hafifletmek istiyosunuz
düzeninizmi bozulsun istemiyosunuz acaba çevrenin tepkisindenmi korkuyosunuz bilemiyorum
sizin azgın hain eşinizin, üç kuruşluk bi ruh hastasının sizinle dalga geçmesine izin vermesi ve buna ortak olması sizi asla ve asla sevmediğini gösterir ki yaptığı daha neler neleeerrrr var
boşuna rol kesmesin evde
sizde izlemeyin bu filmi
o adamla beraber yaşamamak için size daha neler yapmasını bekliyosunuz
hakketmiyo işte sizin gibi birini niye onu ödüllendiriyosunuz
bence zaman geçtikçe onun size yaptığı haksızlıktan çok sizin kendinize yaptığınız haksılık üzücek sizi
valla allah yardım etsin ne diyim ya

Kendimi de çocuğumu da paşalar gibi yaşatacak bir işim var...
Kendi ayakları üzerinde duramayacak bir kadın değilim yani..
Bu evliliğe de mecbur veya muhtaç olduğum için devam etmiyorum...
Eşimi ne yapmış olursa olsun hala sevmeye devam ettiğim için, çocuğum için, herşeyin düzeleceğine dair umudum olduğu için devam ediyorum...

Allahım ya tüylerim diken diken oldu....
Bu kadarı da fazla dedirten bir aldatma olayı daha...
Ama kolay kolay hazmedilemeyecek bir durum canım bu yaa...
Kararına tabiki herkes saygı duyar sonuçta senin yuvan ama anlattıklarında eşinin affedilecek bir tarafı kalmadığının en büyük ispatı....
Allah yardımcın olsunn inş.....

kendınızı o kadar guzel ıfade etmıssınızkı ama sanırım sevgınızden ayrılmak ıstememe nedenınız.
cocugunuzu bahane edıyorsunuz.
sıze karsı olan ılgısızlıgını anlarım baska kadın oldugu ıcın ama oglunuza deger verse onunla ılgılenır ogluna deger verdıgımı hıssettırır ama oda yok.
sızde oglum ıcın katlanıyorum dıyorsunuz sızce degermı?
cocuk bır omur boyu sorumluluk ve buyudukce o ortamdakı sevgısızlık saygısızlık kavgalar daha kotu etkılecek cocugu.
bebek oldugu ıcın sımdı bıhaber yasıyor dunyadan ama emın olun buyudukce herseyın farkında olacak ve daha kotu etkılenecek.
kendınızı dınleyın mantıklı dusunun
dunyaya bır kere gelıyorsunuz ve bebegınız ıcın ıllakı aldatılmıslıgı ıhanetı bu kadar haksızlıgı kabul etmedende oglunuza guzel bır yasam hazırlayabılırsınız dıye dusunuyorum
yanlıs anlamayın benı basıma gelse ne yaparım dıye dusundum ve asla kabul edemeyecegım seyler ıkı cocugumu tek basıma buyutur ama cırkınlıge goz yummazdım.
pısmanlıgı tekrar yapıp yapmayacagını kımse bılemez ama sızın omur boyu ıcınızdekı kuskularınız,sureklı ıcınızı kemıren bır yasam mucadelesıyle oglunuza ne kadar annelık yapabılecegınızıde dusunmelısınız.
allah yardımcınız olsun ne dıyım cok zor bır durum en kısa surede hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah arkadasım

Evet yazınızı okudum,
herşey güzel giderken,acaba vicdanı mı rahatsız etti de,
size anlatmaya karar verdi,işin o bölümünü çözemedim...
yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü,
ne eşinizi yargılayabilirm neden yaptı diye,
ne de size ayrıl,boşa derim...
hayatta hiçkimse benden değerli değildir,olmamalı diyenlerdenim..(çocuk hariç)
ve hiçbir erkeğe ne fazla güvenmeli,ne de onu hayatının merkezi yapmalı...
siz çocuğunuz için kendinizi feda ediyorsunuz,kararınızı almışsınız,
inşallah bundan sonra gülen siz olursunuz...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

eğer içinde bi umut varsa devam et
yasanmış bunca seyden sonra hiç bisey eskisi kadar değerli olamayacaksada
dilerim yinede hersey yoluna girsin
ama bence kolay olmamalı eşini affetmen çok ama çok acı çekmeli
milyonlarca pişman olmalı bu yaptıkları sırtına bi atamayacağı kambur gibi oturmalı
kaybettiklerini anlamalı
karsısında her seyi kabullenmiş onu çok seven o eski karısını bulmamalı

çocuğuyla birlikte sevgide var arkadaşlar..
sevgi..
sahip çıkma olgusu..
sevgi olduğu yerde kelimeler kalıyor..şapka çıkarılıyor..saygı duymak gerekiyor..

senin durumuna inanılmaz üzüldüm
sanki kendi başıma gelmiş gibi hissettim o kadar güzel ifade etmişsin ki çektiğin acıyı tamamen hissedebiliyor insan
kocanın gözyaşlarına ne yazık ki inanmıyorum timsah gözyaşları bir kere denemekle birşey kaybetmezsin en azından masum yavrun için ama ikincide hiç gözünün yaşına bakma
bence o senin sevgine olan inancından bu kadar rahat davranıyor...
ve düşün senin en çok yanında olmasına ihtiyacın olduğu anda arkandan vurmuş
yazıklar olsun ona
ki o kadın müsvettesine birşey demiyorum ağzım kirlenir...
umarım herşey evladın ve senin için güzel olur böyle güçlü olmaya devam et buna utanılacak hiçbirşey yok sen başını dik tut o karaktersizliği yapanlar utansınlar

kararını vermişsin sen arkadaşım ne diyim hakkında hayırlısı olsun...
Mecbur da kalsam muhtaçta kalsam bana bunları yapan bi adamla asla yaşamaz çocuğumuda yaşatmazdım.affedilecek bir tarafını göremiyorum yaptıklarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…