Sebebicim,
benim burada merak ettigim konu esin neden anlatma geregi duydu? merak ediyorum cunku onemli. Kafasina saksi mi dustu de birde kendi ayagi ile geldi. Seni gercekten sevdigi icin mi yoksa terk edildigi ya da tehdit edildigi icin mi? yani kiz bunu tehdit etmis olabilir mi karina soyleyecegim diye.
yani belki de hic pisman olmadi sadece baskasindan duyacagina benden duysun dedi.
bence bu da cok onemli. ayrica canim bir sey daha var. ben malesef erkeklerin aglamasina szilamasina beni affetlerine inanmiyorum.
Eski bir uyeyim diyorsun, cok okumussundur o zaman. Hele bir derdim var'i takip ediyorsan. Beni affet diyen aglayan sizlayan kapida yatan kocalardan cogu karsi tarafin zaafindan faydalanmak icin bu numaralara yattilar. bakti ki karsidaki yemiyor, oteki kadinin kollarinda aradilar. Sedef80 vardi. kocasi yalvardi, sabaha kadar agladi, ben ettim sen etme beni birakma diye. sedef evi bile terketmedi ama adam gitti o kadinla yasamaya basladi bakti ki Sedef yemiyor aglamalari sizlamalari. tek celsede bosandilar. simdi o kadinla beraber. belki de evlenir.
sence bu adam ikinci bir sansi hak ediyor mu? hamileyken yasadiklarini dusun. herkes ikinci sansi hak eder demissin de eder mi sence? mesela sen yapsan boyle bir sey, sen eder miydin ikinci sansi hak? bence karisi kendisine en muhtac zamanda boyle yapan gene yapar arkadasim.
sen kararini vermissen insallah hersey gonlunce olur ama bilmiyorum ben oyle bir adamla bir daha ayni yataga girmek istemezdim, ayni sofrada bulunmak istemezdim.
cok buyuk odul vermissiniz esinize. aferin. sen bana bunu bunu yaptin ama bak ben affediyorum seni.
yasadiklariniza cok uzuldum cok.