Ben 1 yıllık evliyim, 4 aydır da farklı şehirdeyim. Menüyü mü beğenmedim, hemen dolaptan önceki akşamın yemeklerini çıkarırım. Karnım erken mi acıktı, anne dolabına dalıyorum ben der gülerim ve alır bir şeyler yerim. Ya bu çok zor bir şey değil. O kadın seni doğurmadı ama eşini doğurdu. Yabancı değil yani.
Benim tavırlarımı ilk başta eşim yadırgadı, şimdi alıştı. Çünkü kendisi de aynısını yapıyor. Bende onun yaptığını yapıyorum yani. O evin kızı gibi.annem çok mutlu oluyor. Babam ise bak bakalım dolapta dişine göre bir şey var mı kızım deyip gülüyor.
Sevgiliyken de gider gelirdim evlerine. İstanbul’da tek yaşıyordum çünkü. Ailem farklı şehirdeydi. O zaman da yapardım ama biraz çekinirdim. İzin isterdim. Fakat amaç karın doyurmak. Basit bir şey.
5 yıllık başka gelinleri var (eltim) hiç böyle davrandığını görmedim. O her şey önüne gelsin diye bekler. İstedikleri olmayınca da bozulur surat asar tüm gün.
Böyle olmayın!!! Kendi ailenizin evinde nasılsanız ona benzer davranın kayınvalide evindeyken de. Eşlerinizi kendinizden soğutmayın.