- 20 Ocak 2015
- 9.369
- 13.370
- 448
- 40
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Cevap tarziniza bakın daha bisey demiyorumHe he emin olun Türkiye’de kaç milyar kişi sizin gibi yapıyordur çünkü herkes sizin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap tarziniza bakın daha bisey demiyorumHe he emin olun Türkiye’de kaç milyar kişi sizin gibi yapıyordur çünkü herkes sizin gibi
Ayy iğrenç.Siz nerden biliyorsunuz insanları herkesi sizin bildiğiniz gibi mi sanıyosunuz? Öyle didiklenmiş değil bildiğin çatalla oynanmış ısırılmış
Öyle yoruma böyle cevap. İsabet olurCevap tarziniza bakın daha bisey demiyorum
Yorumda ne vardi hanimefendi, yani size illa ayy evet mi demem gerekiyor.Öyle yoruma böyle cevap. İsabet olur
karışmıyorum ki soruyorum yani ne hayatlar yaşıyorsunuz ki 6 ayda bu kadar konu açıyorsunuzSizin de benim ne kadar konu açacağıma karışmaya hakkınız yok
Sizi alıntılamadım sizi neden gerdi bu kadar ?Yorumda ne vardi hanimefendi, yani size illa ayy evet mi demem gerekiyor.
Artik olmasi icin tabakta kalan yemekleri geri tencereye boşaltmasi demek ,bunu madem turkiyede MILYARLARCA kişi yapiyor, kv denizde yapıyor (biliyorsunuz)yemeseydiniz. Oyle yoruma böyle cevap diyorsunuz ya gören gerçekten bişey yazılmış sanar.
yani size misafir geldi. yemek yedi. ama tabağında yemeğin yarısı kaldı. onu tekrar tencereye döküp ertesi gün yiyor musunuz, ya da misafire servis ediyor musunuz?Yorumda ne vardi hanimefendi, yani size illa ayy evet mi demem gerekiyor.
Artik olmasi icin tabakta kalan yemekleri geri tencereye boşaltmasi demek ,bunu madem turkiyede MILYARLARCA kişi yapiyor, kv denizde yapıyor (biliyorsunuz)yemeseydiniz. Oyle yoruma böyle cevap diyorsunuz ya gören gerçekten bişey yazılmış sanar.
Bende cevap veriyorum size ne ?karışmıyorum ki soruyorum yani ne hayatlar yaşıyorsunuz ki 6 ayda bu kadar konu açıyorsunuz
Maalesef tabağımı aldım biraz oyalandım yiyormuş gibi. Sonra Ramazan’da pek yiyemiyorum dedim bu seferde zayıflığımdan beni vurmaya çalıştılar.
lise mi burası?Bende cevap veriyorum size ne ?
Eski konuları kapatın ayarlardan kimse görmez o zaman korkmayın konu açmaktan
Maalesef tabağımı aldım biraz oyalandım yiyormuş gibi. Sonra Ramazan’da pek yiyemiyorum dedim bu seferde zayıflığımdan beni vurmaya çalıştılar.
Hususi? Kadin bildigin onceki gunun yemekleri cope gitmesin diye cagirmis sizi. bir dahakine cagirdiginda 4 - 5 gun sonrasina ertelettirİnanın zaten nadir gidiyoruz ama bu Ramazan ve hususi davet edildik
O koku sizden geliyo bence siz yorum yaptıkça koktulise mi burası?
ergen tayfa koktu çünkü.
Anladim. Msjinda kayinvalide ayrintisini gozden kacirmisim demek ki k.bakma ben her yere o sekilde yapiyorsun diye anlamisim Valla bana gelen yemek yapmasin ama soyle guzel bi yas pastaya hayir demem Bana eli bos gelme yas pastayla gelBirincisi kayınvalideye gidilen yemek ana konu. Bende alır yemeğimi giderim hazırsa. Ya da başka şeyler yaparım yanına ek yemek. Sana gelirsem bir gün eli boş geleceğime emin olabilirsin
Eşim ben ve eşimin ailesi paketlenmiş içecek içmeyiz. O yüzden almayız. Tatlı da bir seçenek ama ama Nadire’n gittiğim yerlere baklavayla giderim. Evimde sütlü tatlı yapıp gitmeyi tercih ediyorum. Yani onu dA evimde yapıyorum ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Benim olayım “siz yemek yapamıyorsunuz “demek değil. “Hep beraber yapılan ve yenilen yemekler daha güzel “demek oluyor.
Kayınvalidem de yemek yapabiliyor, ağırlayabiliyor misafirini rahat bir şekilde. Ancak ben onu anne biliyorum. Elimde bir şeylerle gitmek keyifli geliyor. Eli boş gittiğimde çok oldu. Bu çok güzel bir şey bana göre. Birilerini düşünmek, özenmek. Hiç yadırgamıyorlar yaptığım şeyi. Hatta bugün nasıl bir zeytinyağlı yaptın diye soruyor ikisi de. O anlarda eşimin gözleri kalp kalp oluyor tabi mutluluktan.
Herkese öneririm. İyi iletişim kurmak önemli.
yapiyorum ama daha cok ustume geliyorlarvar- umursamamak :)
Ama kadinin aldiklari hep paketliydi- ve cöp posetinde sadece paketli gida vardi.
pis degildi :) Ben yerdim..
evdede son kullanma tarihi gecmis ürünleri yiyorum :) Normal kokuyorsa yiyorum (yogurt, peynir vs.)