- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Çok ayip etmişler. Baskasinin tabagindaki yemegi kimse yemek zorunda degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşi farkındaymış ve üzülüyormuş. Eşinin hatırına aldırmıyor görünüp en azından adamcağızı üzmez diye düşündüm. Kadının yaptığı çok ayıp zaten arkadaşı falan olsa keser selamı biter gider.Oh daha neler hem davet edilicem hem de yemeğimi götürücem niye aman artık yemek yemeyim diye artık yemek koyduysa bir daha o kapıyı bayram hastalık dışında açmam sofrasına da oturmam selam selam o kadar
Ama kadinin aldiklari hep paketliydi- ve cöp posetinde sadece paketli gida vardi.
pis degildi :) Ben yerdim..
evdede son kullanma tarihi gecmis ürünleri yiyorum :) Normal kokuyorsa yiyorum (yogurt, peynir vs.)
Aynen bence de pışşıkk o sofradan kalkar giderim size afiyet olsun derim eşim de elbette ki hak verir zaten böyle bir durumdaKonu sahibini banlatmıssnz kızlar
Hadi konuya nokta koyayım
# kızlarımın bile birgün önceki yendiği yemeği tencereye tekrar boşaltmam
# eşimin de
# annemin de babamın da
# kendi yediğim yemeğin tabakta kalan kısmını da yeni yaptığım tencerenin içinde ki temiz yemeğe boşaltmam ...
Kaldı ki başkasının butunu tavuğun iyi yerlerini ayırıp yenildiği sonra didip hiç dokunulmamış gibi ertesi gün tekrar ısıtıp bna yedirecekler öyle mi ????
Pıışşııkk yemezler .....
Hele ki başkasının kim olursa olsun içtiği yarım bıraktığı çorbayı tencereye boşaltıp başkasına ikram etmek
Daha yazımıyım ya içim bi tuhaf oldu
Bende onu anlamiyorum. Davet edildiğim yere boş gitmem. Ya tatlı alır getiririm ya o gün vaktim var ise kendim bir kurabiye veya tatlı gibi birşey yapar getiririm.Oh daha neler hem davet edilicem hem de yemeğimi götürücem niye aman artık yemek yemeyim diye artık yemek koyduysa bir daha o kapıyı bayram hastalık dışında açmam sofrasına da oturmam selam selam o kadar