• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftarda önümüze konan artık yemek

Çok ayip etmişler. Baskasinin tabagindaki yemegi kimse yemek zorunda degil.

Oh daha neler hem davet edilicem hem de yemeğimi götürücem niye aman artık yemek yemeyim diye artık yemek koyduysa bir daha o kapıyı bayram hastalık dışında açmam sofrasına da oturmam selam selam o kadar
Eşi farkındaymış ve üzülüyormuş. Eşinin hatırına aldırmıyor görünüp en azından adamcağızı üzmez diye düşündüm. Kadının yaptığı çok ayıp zaten arkadaşı falan olsa keser selamı biter gider.

Konu sahibini banlatmıssnz kızlar 💜
Hadi konuya nokta koyayım 🤪
# kızlarımın bile birgün önceki yendiği yemeği tencereye tekrar boşaltmam
# eşimin de
# annemin de babamın da
# kendi yediğim yemeğin tabakta kalan kısmını da yeni yaptığım tencerenin içinde ki temiz yemeğe boşaltmam ...
Kaldı ki başkasının butunu tavuğun iyi yerlerini ayırıp yenildiği sonra didip hiç dokunulmamış gibi ertesi gün tekrar ısıtıp bna yedirecekler öyle mi ????
Pıışşııkk yemezler .....
Hele ki başkasının kim olursa olsun içtiği yarım bıraktığı çorbayı tencereye boşaltıp başkasına ikram etmek
Daha yazımıyım ya içim bi tuhaf oldu 😖

Ilk yorum yazdigimda dunden kalmis yemekler anlaminda yeni yemek yapilmamis demek istedginj sanmistim fakat olay baskasinjn yiyip tabaginda kalanin tencreye koyulip ertesi aksam konu sahibine sunulmasiymis ... boylesi asla aklima gelmemisti... usttekj kjsinin yazdjgi gbj cocugumdan kalani bile temiz yemege geri karistirmam ben de.

Ama kadinin aldiklari hep paketliydi- ve cöp posetinde sadece paketli gida vardi.
pis degildi :) Ben yerdim..
evdede son kullanma tarihi gecmis ürünleri yiyorum :) Normal kokuyorsa yiyorum (yogurt, peynir vs.)

Bunu esim de yapiyor. Ben korkuyorum zehirlenirim diye ama esim bozulmus kokmuyorsa yiyor ve son kullanma tarihleri genelde birazcik erken basiliyor diyor tarih 1-2 gun gecti diye hemen bozulmuş olmuyormuş.

Konu sahibini banlatmıssnz kızlar 💜
Hadi konuya nokta koyayım 🤪
# kızlarımın bile birgün önceki yendiği yemeği tencereye tekrar boşaltmam
# eşimin de
# annemin de babamın da
# kendi yediğim yemeğin tabakta kalan kısmını da yeni yaptığım tencerenin içinde ki temiz yemeğe boşaltmam ...
Kaldı ki başkasının butunu tavuğun iyi yerlerini ayırıp yenildiği sonra didip hiç dokunulmamış gibi ertesi gün tekrar ısıtıp bna yedirecekler öyle mi ????
Pıışşııkk yemezler .....
Hele ki başkasının kim olursa olsun içtiği yarım bıraktığı çorbayı tencereye boşaltıp başkasına ikram etmek
Daha yazımıyım ya içim bi tuhaf oldu 😖
Aynen bence de pışşıkk o sofradan kalkar giderim size afiyet olsun derim eşim de elbette ki hak verir zaten böyle bir durumda

Konu sahibinin eski konularını birazdan sırf bu kız kkya ne etti diye anlamak için okuyacağım. Kayınvalidenin iftara misafirliğe çağırıp artık yemek yedirme gibi absürt bir davranışına kk'da tonla sen niye anlatıyorsun yediğin yemeği çok ayıp ya da niye vaktinde lafını söylemedin tarzı suçlarcasına yorum gelmesi forumun genel işleyişine aykırı çünkü. En basit kv konusunda bile eşin niye bi laf edemedi annesine suç onun temalı olurdu yorumlar.

Muhtemelen bir gun onceki yemekler geri kondu tencereye, bakti cok fazla var bugun de sizi cagirip aradan cikartmak istedi.

Buyuk dusuncesizlik, ayip edilmis. Ama bundan sonraki tavriniz farkli olur. Ve beterin beteri var diye simdilik telkin edin kendinizi.

Ben kv giderken (enistemin yaptigi ozel bir bal) goturmustum bir kavanoz. Kadin tadina bakmak icin bir kasik getirdi mutfaktan ve ayni kasigi kavanoza daldirip daldirip once kendine sonra kocasina sonra esime sonra bana yedirmeye kalkti dusunun gerisini:)

Oh daha neler hem davet edilicem hem de yemeğimi götürücem niye aman artık yemek yemeyim diye artık yemek koyduysa bir daha o kapıyı bayram hastalık dışında açmam sofrasına da oturmam selam selam o kadar
Bende onu anlamiyorum. Davet edildiğim yere boş gitmem. Ya tatlı alır getiririm ya o gün vaktim var ise kendim bir kurabiye veya tatlı gibi birşey yapar getiririm.
Ama evde yemek yapıp tencereleri neden taşiyayım başka biryere.
Yemeği ben yapiyorsam gelin burda beraber yiyelim derim. Zaten yemek hazır. Bi masa kurmak mı mesele.

Back