7 sene geçti. 77 sene geçse benim adam değişmez bu konudaBizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi.Ama gördü anladı o da bir sıkıntı olmayacağını. İstediği zaman telefonumu alır bakar, şifresini sorsa söylerim. Sosyal medyada isteyemeyeceği bir durum yaşasam bile ne tepki vereceğimi, nasıl davranacağımı bilir. Sanırım biraz zaman geçmesi gerekiyor böyle şeylerde.
Hahaha aynenHep öyle olur zatenne zaman kocam iyi desem çok geçmeden kedi köpek gibi oluruz
Of bebekli rüyalar kırmızı çizgimBiliyorum canımamin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim en hayırlısı sağlıklı olsun tabi geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum
Öyle ablacım çok şükür allah hepimize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin sevdiklerimizle beraberÇok şükür canım
Ben sayısız kere gördüm diyebilirim bilinç altıOf bebekli rüyalar kırmızı çizgim
Ben deBen sayısız kere gördüm diyebilirim bilinç altı
Allah gönlüne göre versin canımBiliyorum canımamin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim en hayırlısı sağlıklı olsun tabi geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum
Maşaallah çok şanslısın canımEvet evet ,çok haklısın, davranışlarımızın temelinde yetiştirilme tarzımız ve çocukken yaşadıklarımız var, benim kayınvalidem ve kayınpederim, annemle ,babam gibidir ,öz annem, babam kadar severim, merhametli, vicdanlı , her an yanımızda ve her zaman destek olurlar ,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocuk da (eşim olur kendisi) sorun çıkaran bir tip olmuyor genelde
Amin allah razı olsun canım benimAllah gönlüne göre versin canım
Ondan bekliyorsunBiliyorum canımamin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim en hayırlısı sağlıklı olsun tabi geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum
Allah var gam yok ayşom o bizim için en hayırlısını bilir elbet vardır bunda da bir hayırBen de
Amin inşaallah canımÖyle ablacım çok şükür allah hepimize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin sevdiklerimizle beraber
Sizin de sonradan her şey düzelmiş neyse ki canımMaşaallah çok şanslısın canım
Benimkiler kızları evlendikten sonra değiştiler
Şimdi çok iyiyiz.Çünkü bende ezdirmiyorum kendimiYaş küçük olunca eş sana arka olmayınca eziliyorsun.
Her zaman abla iisteye bileceğimiz sonsuz kapıOndan bekliyorsun
Amin inşaallah en büyük duamSizin de sonradan her şey düzelmiş neyse ki canımAllah çocuklarımızın karşısına da iyi insanlar çıkarsın inşallah
Anladımmu vardı evlendin 17’inde aşkım?
Ben seni anladım kuzu. Olay benden çıkınca yazayım istedim
Hem eş, hem de eşin ailesi çok önemli canım, ama bak sen yine de şanslısın, bazı eşler, aile tarafını tutuyor ,karısını ezdiriyorBende de 2 kv var misal(görümce eşantiyon) iyi değil aram, ama eşimle bir sorunum yok çok şükür, beni ezdirmedi daima yanımda oldu, onlar da şaşırdı bi şimdi tekrar arayi düzeltme peşindeler ama artık bendeki yerleri bitti yani
Amaann Allah herkese huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin zor işler
Bak burda ortak nokta yoksen anne baba yerine koymuşsun onlar da kızları yerine koymuş ne güzel ❤ pearlshine