Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
7 sene geçti. 77 sene geçse benim adam değişmez bu konuda

Of bebekli rüyalar kırmızı çizgim

Allah gönlüne göre versin canım

Maşaallah çok şanslısın canım
Benimkiler kızları evlendikten sonra değiştiler
Şimdi çok iyiyiz.Çünkü bende ezdirmiyorum kendimiYaş küçük olunca eş sana arka olmayınca eziliyorsun.

Ondan bekliyorsun

Maşaallah çok şanslısın canım
Benimkiler kızları evlendikten sonra değiştiler
Şimdi çok iyiyiz.Çünkü bende ezdirmiyorum kendimiYaş küçük olunca eş sana arka olmayınca eziliyorsun.
Sizin de sonradan her şey düzelmiş neyse ki canım Allah çocuklarımızın karşısına da iyi insanlar çıkarsın inşallah

Bende de 2 kv var misal(görümce eşantiyon) iyi değil aram, ama eşimle bir sorunum yok çok şükür, beni ezdirmedi daima yanımda oldu, onlar da şaşırdı bi şimdi tekrar arayi düzeltme peşindeler ama artık bendeki yerleri bitti yani
Amaann Allah herkese huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin zor işler
Bak burda ortak nokta yok sen anne baba yerine koymuşsun onlar da kızları yerine koymuş ne güzel pearlshine

Hem eş, hem de eşin ailesi çok önemli canım, ama bak sen yine de şanslısın, bazı eşler, aile tarafını tutuyor ,karısını ezdiriyor senin eşin sana destek olmuş ben bazen eşime takılırım, insanlar kayınvalide dertlerinden eşlerinden ayrılmayı düşünür, ben eşimden ayrılmayı düşünsem, kayınvalidemin hatrına vazgeçerim insanlar farklı farklı işte ,keşke herkes benim kayınvalidemler gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…