10 yıl olacak ben erken evlendim 17 imde nişanlıydım 3 yıl laylaylom geçti geri kalanıda bekleyerek.
Ben seni anladım kuzu. Olay benden çıkınca yazayım istedimEvet gurur duyan, kısıtlandığının farkında olmayan/ya da böyle lanse etmek işine gelenler için ben de çok üzülüyorum. Bir ortak noktamız daha yine❤
Benim için mesele sosyal medya da değil aslında sen kendin kapatmak istemişsin, aile huzurumdan daha mı önemli demişsin bu farklı bi durum benim meselem bu "izin" olayi aslında herhangi bir konuda izin almak durumunda olmak, birlikte karar vermek dururkenseninki farklı bi durum benim söylemek istediğimden. Yoksa önceden insta mi vardı hayatımızda elbette onsuz da yaşanır ben genel olarak kişilik haklarımızin kısitlanma durumundan bahsetmek istedim
Daha çok gençsin ben öleyim miEvet ablacımzaman nasıl geçiyor ama ben daha gençliğime doymadım
Aminnnnn kukrişim inşallahAllah muradını tez nasip etsin inşallah hayırlısı ile canım benim
Burada da farkediyorum bazı üyelere de yardımcı oluyorsun ,yol gösteriyorsun , yaşadıklarını , kocaların hakkıdır diyerek düşünüp boyun eğmemişsin, mücadele etmişsin ve sonunda eşini doğru yola getirmişsinTabi canım çok zor şeyler yaşadım.
Yani kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim.
Anlatsam tam bdvlik dırumum
Ama geçti sayılır.Çoğu şeyi düzelttik.
Yani herkes şanslı olmuyor.
O kadınlar keyfi o sıkıntıyı çekmiyor.
Ben boşa 60 yaşındaki kadın kafasında değilim.Yılları çifter çifter yaşadım.
Vermezlerse kaçaçaydık dermişimmu vardı evlendin 17’inde aşkım?
Ben seni anladım kuzu. Olay benden çıkınca yazayım istedim
Allah uzun sağlıklı ömür versin aşko ya49da kapanış aşko
Şaka yapıyorum kızVermezlerse kaçaçaydık dermişimne bileyim işte nasip kısmet
Allah korusun ablacımDaha çok gençsin ben öleyim mi
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımHemşocum herkes biz gibi şanslı (mı desem, bilemedim doğru kelimeyi) değil. Ne kafalar var hayatta. Kimse de 4 4’lül değil maalesef. benim eşimin tek eksi yönü bu geçmişteki insanları çok fazla kafaya takmasıdır ama onun haricinde mis gibi adam. yemek, ütü, bulaşık, cam silme, süpürge... aklına ne gelirse ev işi yapar. Çok düzenlidir. üstüme titrer. Böyle bi kocaya da sırf insta yüzünden nasıl carlarım?
Hep öyle olur zatenAllah mutluluğunuzu daim etsin canımbenim kocam da böyle,Allaha şükürler olsun akşam kavga edermişiz şimdi
Çok yazmak istemiyorum.Burada da farkediyorum bazı üyelere de yardımcı oluyorsun ,yol gösteriyorsun , yaşadıklarını , kocaların hakkıdır diyerek düşünüp boyun eğmemişsin, mücadele etmişsin ve sonunda eşini doğru yola getirmişsinama çok farklı zihniyette ve çok farklı kişilikte erkekler var ,bazen ayrılmak bile çözüm olmuyor, görüyoruz haberlerde maalesef ki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Bende ne zaman dişim agrimiyor desem o gece tutarHep öyle olur zatenne zaman kocam iyi desem çok geçmeden kedi köpek gibi oluruz
Çok şükür canımAllah korusun ablacımçok şükür her günümüze sağlıklıyız ❤
Aman bana diş demeBende ne zaman dişim agrimiyor desem o gece tutar
Amin amin kimseye vermesin RabbimAman bana diş demesenin de ağrımasın
Bizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi.çok belli etmek de istemiyorum ama hayatımızdaki eski insanlar diyeyimeşim böyle bi şeye mahal vermek istemiyor. kendince beni gözlerden uzak tutmak istiyor.
Zaman her şeyin ilacıBizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi.Ama gördü anladı o da bir sıkıntı olmayacağını. İstediği zaman telefonumu alır bakar, şifresini sorsa söylerim. Sosyal medyada isteyemeyeceği bir durum yaşasam bile ne tepki vereceğimi, nasıl davranacağımı bilir. Sanırım biraz zaman geçmesi gerekiyor böyle şeylerde.
Evet evet ,çok haklısın, davranışlarımızın temelinde yetiştirilme tarzımız ve çocukken yaşadıklarımız var, benim kayınvalidem ve kayınpederim, annemle ,babam gibidir ,öz annem, babam kadar severim, merhametli, vicdanlı , her an yanımızda ve her zaman destek olurlar ,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocuk da (eşim olur kendisiÇok yazmak istemiyorum.
Belki bdv bana ondan bu kadar sıradan geliyor
Yok çok şükür evine,çocuklarına çok bağlıdır eşim hakkını yiyemem.
Ama ben merkezli yetiştirilmiş.
Sadece benim düşüncelerim,benim fikirlerim,benim kararlarım
Ondan çocuk psikilojisi ve çocuk gelişimine merak sardım
Yapılan her hareketin sebebini incelemek ve ona göre davranmak beni rahatlatıyor.
Biliyorum canımŞaka yapıyorum kızBöylesi hayırlıymış Allah tez zamanda hepimize versin üçüz üçüz