Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
10 yıl olacak ben erken evlendim 17 imde nişanlıydım 3 yıl laylaylom geçti geri kalanıda bekleyerek.
mu vardı evlendin 17’inde aşkım?
Ben seni anladım kuzu. Olay benden çıkınca yazayım istedim

Burada da farkediyorum bazı üyelere de yardımcı oluyorsun ,yol gösteriyorsun , yaşadıklarını , kocaların hakkıdır diyerek düşünüp boyun eğmemişsin, mücadele etmişsin ve sonunda eşini doğru yola getirmişsin ama çok farklı zihniyette ve çok farklı kişilikte erkekler var ,bazen ayrılmak bile çözüm olmuyor, görüyoruz haberlerde maalesef ki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim kocam da böyle,Allaha şükürler olsun akşam kavga edermişiz şimdi

Çok yazmak istemiyorum.
Belki bdv bana ondan bu kadar sıradan geliyor
Yok çok şükür evine,çocuklarına çok bağlıdır eşim hakkını yiyemem.
Ama ben merkezli yetiştirilmiş.
Sadece benim düşüncelerim,benim fikirlerim,benim kararlarım
Ondan çocuk psikilojisi ve çocuk gelişimine merak sardım
Yapılan her hareketin sebebini incelemek ve ona göre davranmak beni rahatlatıyor.

çok belli etmek de istemiyorum ama hayatımızdaki eski insanlar diyeyim eşim böyle bi şeye mahal vermek istemiyor. kendince beni gözlerden uzak tutmak istiyor.
Bizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi. Ama gördü anladı o da bir sıkıntı olmayacağını. İstediği zaman telefonumu alır bakar, şifresini sorsa söylerim. Sosyal medyada isteyemeyeceği bir durum yaşasam bile ne tepki vereceğimi, nasıl davranacağımı bilir. Sanırım biraz zaman geçmesi gerekiyor böyle şeylerde.

Zaman her şeyin ilacı

Evet evet ,çok haklısın, davranışlarımızın temelinde yetiştirilme tarzımız ve çocukken yaşadıklarımız var, benim kayınvalidem ve kayınpederim, annemle ,babam gibidir ,öz annem, babam kadar severim, merhametli, vicdanlı , her an yanımızda ve her zaman destek olurlar ,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocuk da (eşim olur kendisi ) sorun çıkaran bir tip olmuyor genelde

Şaka yapıyorum kız Böylesi hayırlıymış Allah tez zamanda hepimize versin üçüz üçüz
Biliyorum canım amin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim en hayırlısı sağlıklı olsun tabi geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…