Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Ne demek kazanmak gibi şeyim yok tobe estağfurullah peris
E benim de yok ne var onda. Çizkek alsam olurdu mesela Hatta demin aklımdan şey geçti. Normalde çizkeke oy veririm diyorum ama çizkekin benim oyuma ihtiyacı yok nasılsa. Bari gariban tatlılardan birine vereyim.

E benim de yok ne var onda. Çizkek alsam olurdu mesela Hatta demin aklımdan şey geçti. Normalde çizkeke oy veririm diyorum ama çizkekin benim oyuma ihtiyacı yok nasılsa. Bari gariban tatlılardan birine vereyim.
Sen öyle deme, senin maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor benim hünkâr beğendime de öyle demiştin bak ne oldu

Sen öyle deme, senin maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor benim hünkâr beğendime de öyle demiştin bak ne oldu
Ahakajskajsjıs sesli güldümahakajksja o nasıl oldu hala bende açıklaması yok. Onda Alinazikle Hünkar kapışır, ben diğer güzellere oy vereyim deyip hamburgerle yağlamaya oy verdim. Onlar kapıştı. Benim teorilerim niye tutmuyor ya

Ah canım biz burda çok yaşadık böyle durumları, ben şaşırmıyorum hiç bu sunumla, bu tarifle oylar uçar gider dediklerimiz altlarda kaldı, biraz daha mütevazi görünen tarifler en üstlerde oldu seçmenler çok sürprizli

Yoksa herkes benim gibi düşünüp künefeyle çizkeke oy vermeyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…