Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
10 yıl olacak ben erken evlendim 17 imde nişanlıydım 3 yıl laylaylom geçti geri kalanıda bekleyerek.
💩 mu vardı evlendin 17’inde aşkım? :KK60:
Evet gurur duyan, kısıtlandığının farkında olmayan/ya da böyle lanse etmek işine gelenler için ben de çok üzülüyorum. Bir ortak noktamız daha yine🤩🤗🤗

Benim için mesele sosyal medya da değil aslında sen kendin kapatmak istemişsin, aile huzurumdan daha mı önemli demişsin bu farklı bi durum benim meselem bu "izin" olayi aslında herhangi bir konuda izin almak durumunda olmak, birlikte karar vermek dururken 🤗🤗 seninki farklı bi durum benim söylemek istediğimden. Yoksa önceden insta mi vardı hayatımızda elbette onsuz da yaşanır ben genel olarak kişilik haklarımızin kısitlanma durumundan bahsetmek istedim🤭🌸
Ben seni anladım kuzu. Olay benden çıkınca yazayım istedim 😂

Tabi canım çok zor şeyler yaşadım.
Yani kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim.
Anlatsam tam bdvlik dırumum🤣
Ama geçti sayılır.Çoğu şeyi düzelttik.
Yani herkes şanslı olmuyor.
O kadınlar keyfi o sıkıntıyı çekmiyor.
Ben boşa 60 yaşındaki kadın kafasında değilim.Yılları çifter çifter yaşadım.
Burada da farkediyorum bazı üyelere de yardımcı oluyorsun ,yol gösteriyorsun , yaşadıklarını , kocaların hakkıdır diyerek düşünüp boyun eğmemişsin, mücadele etmişsin ve sonunda eşini doğru yola getirmişsin 🤩 ama çok farklı zihniyette ve çok farklı kişilikte erkekler var ,bazen ayrılmak bile çözüm olmuyor, görüyoruz haberlerde maalesef ki 😔 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🙏🙏

Hemşocum herkes biz gibi şanslı (mı desem, bilemedim doğru kelimeyi) değil. Ne kafalar var hayatta. Kimse de 4 4’lül değil maalesef. benim eşimin tek eksi yönü bu geçmişteki insanları çok fazla kafaya takmasıdır ama onun haricinde mis gibi adam. yemek, ütü, bulaşık, cam silme, süpürge... aklına ne gelirse ev işi yapar. Çok düzenlidir. üstüme titrer. Böyle bi kocaya da sırf insta yüzünden nasıl carlarım? 🤷🏻‍♀️🤭😂
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım 🙏🤗 benim kocam da böyle,Allaha şükürler olsun 🧿 🙏 akşam kavga edermişiz şimdi 🤣🤣🤣

Burada da farkediyorum bazı üyelere de yardımcı oluyorsun ,yol gösteriyorsun , yaşadıklarını , kocaların hakkıdır diyerek düşünüp boyun eğmemişsin, mücadele etmişsin ve sonunda eşini doğru yola getirmişsin 🤩 ama çok farklı zihniyette ve çok farklı kişilikte erkekler var ,bazen ayrılmak bile çözüm olmuyor, görüyoruz haberlerde maalesef ki 😔 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🙏🙏
Çok yazmak istemiyorum.
Belki bdv bana ondan bu kadar sıradan geliyor🤣
Yok çok şükür evine,çocuklarına çok bağlıdır eşim hakkını yiyemem.
Ama ben merkezli yetiştirilmiş.
Sadece benim düşüncelerim,benim fikirlerim,benim kararlarım🤭
Ondan çocuk psikilojisi ve çocuk gelişimine merak sardım🤭
Yapılan her hareketin sebebini incelemek ve ona göre davranmak beni rahatlatıyor.

çok belli etmek de istemiyorum ama hayatımızdaki eski insanlar diyeyim 🙄 eşim böyle bi şeye mahal vermek istemiyor. kendince beni gözlerden uzak tutmak istiyor.
Bizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi. 🤦🏻‍♀️ Ama gördü anladı o da bir sıkıntı olmayacağını. İstediği zaman telefonumu alır bakar, şifresini sorsa söylerim. Sosyal medyada isteyemeyeceği bir durum yaşasam bile ne tepki vereceğimi, nasıl davranacağımı bilir. Sanırım biraz zaman geçmesi gerekiyor böyle şeylerde. 😒

Bizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi. 🤦🏻‍♀️ Ama gördü anladı o da bir sıkıntı olmayacağını. İstediği zaman telefonumu alır bakar, şifresini sorsa söylerim. Sosyal medyada isteyemeyeceği bir durum yaşasam bile ne tepki vereceğimi, nasıl davranacağımı bilir. Sanırım biraz zaman geçmesi gerekiyor böyle şeylerde. 😒
Zaman her şeyin ilacı🤗

Çok yazmak istemiyorum.
Belki bdv bana ondan bu kadar sıradan geliyor🤣
Yok çok şükür evine,çocuklarına çok bağlıdır eşim hakkını yiyemem.
Ama ben merkezli yetiştirilmiş.
Sadece benim düşüncelerim,benim fikirlerim,benim kararlarım🤭
Ondan çocuk psikilojisi ve çocuk gelişimine merak sardım🤭
Yapılan her hareketin sebebini incelemek ve ona göre davranmak beni rahatlatıyor.
Evet evet ,çok haklısın, davranışlarımızın temelinde yetiştirilme tarzımız ve çocukken yaşadıklarımız var, benim kayınvalidem ve kayınpederim, annemle ,babam gibidir ,öz annem, babam kadar severim, merhametli, vicdanlı , her an yanımızda ve her zaman destek olurlar ,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocuk da (eşim olur kendisi 😂 ) sorun çıkaran bir tip olmuyor genelde 🙏

Şaka yapıyorum kız :KK60: Böylesi hayırlıymış ☺️ Allah tez zamanda hepimize versin üçüz üçüz 😂
Biliyorum canım :KK60: amin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim 🤲 en hayırlısı sağlıklı olsun tabi 🙏 geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum 🤩🤲

X