- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.592
Bu kız kirazı nerden buluyor ya çıktı mı ki ben bulamadım geçen günOoo kirazlım gelmiş Blue_Peri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kız kirazı nerden buluyor ya çıktı mı ki ben bulamadım geçen günOoo kirazlım gelmiş Blue_Peri
Valla olduğu kadar artıkOoo kirazlım gelmiş Blue_Peri
Aynı şeyi düşündüm hemsom, nerden buldu acaba diye pazarda bile pek meyve yokBu kız kirazı nerden buluyor ya çıktı mı ki ben bulamadım geçen gün
Harika olmuş harika kuzum, tabakları yeni mi aldınValla olduğu kadar artık
Sosunu bol dökseydin keske perimValla olduğu kadar artık
Sos deme filizko içim tuhaf oluyoSosunu bol dökseydin keske perim
BuzlugumdanBu kız kirazı nerden buluyor ya çıktı mı ki ben bulamadım geçen gün
Yok kuzum kk nin hediyesi kazandığım zaman gondermislerdiHarika olmuş harika kuzum, tabakları yeni mi aldın
Vallaa ben profiterol bol sosunla severim gözukmucek hicbirseyiSos deme filizko içim tuhaf oluyo
Kuzu valla olması gereken olmaması gereken şeyler var keşke dedim bende sonra zaten çekene kadarda aktı etti.neyse zaten bunda kazanmak gibi biseyim yok nasılsa busefer böyle olduSosunu bol dökseydin keske perim
Huseyinne kizKuzu valla olması gereken olmaması gereken şeyler var keşke dedim bende sonra zaten çekene kadarda aktı etti.neyse zaten bunda kazanmak gibi biseyim yok nasılsa busefer böyle oldu
Aaa saplariyla mi attın ne güzel gokuyor üstüne serpmissin ya içim eridiBuzlugumdan
Yok kuzum kk nin hediyesi kazandığım zaman gondermislerdi
Eridim yogum ben yogumVallaa ben profiterol bol sosunla severim gözukmucek hicbirseyi
Kız bende öyle ama heryerinede akıp etmesin diye düşündüm bide neyse yerken dökerim artıkVallaa ben profiterol bol sosunla severim gözukmucek hicbirseyi
Daha güzelleri senin olsun inşallah balkupuuuumAaa saplariyla mi attın ne güzel gokuyor üstüne serpmissin ya içim eridi
Ayyy çok güzel bayıldım kuzum kk bi gün banada hediye göndersin ❤
Ne demek kazanmak gibi şeyim yok tobe estağfurullah perisKuzu valla olması gereken olmaması gereken şeyler var keşke dedim bende sonra zaten çekene kadarda aktı etti.neyse zaten bunda kazanmak gibi biseyim yok nasılsa busefer böyle oldu
Klavye azizliği bakmaHuseyinne kiz
Tabiki herseyin bir aşamasi var bende sosunda oldugum icin o gözüme battiKız bende öyle ama heryerinede akıp etmesin diye düşündüm bide neyse yerken dökerim artık
Anladim son anda ama kirazlar gene efsaneKlavye azizliği bakma
Çok âmin canım peris ❤Daha güzelleri senin olsun inşallah balkupuuuum