Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
neyse ki 40 yaşındasın nevocuğum, o yüzden kafa Yaşın 80 oluyor

Herkesin yaşanmışlıkları, hayatı farklı dediğin gibi, ama sen zaten kendi rızanla kapatmışsın aslında ,bu durumda çok metazori olmuyor, gönüllülük var ,ben baskıyla evlendikleri kişiye her şeyi yaptırmaya çalışanları anlayamıyorum

Evet gurur duyan, kısıtlandığının farkında olmayan/ya da böyle lanse etmek işine gelenler için ben de çok üzülüyorum. Bir ortak noktamız daha yine
Benim için mesele sosyal medya da değil aslında sen kendin kapatmak istemişsin, aile huzurumdan daha mı önemli demişsin bu farklı bi durum benim meselem bu "izin" olayi aslında herhangi bir konuda izin almak durumunda olmak, birlikte karar vermek dururken seninki farklı bi durum benim söylemek istediğimden. Yoksa önceden insta mi vardı hayatımızda elbette onsuz da yaşanır ben genel olarak kişilik haklarımızin kısitlanma durumundan bahsetmek istedim

Yaa bilmiyordum bu kadar olduğunu, ama kalbin öyle güzel ve çok güçlü olduğun öyle belli ki hep mutlu ol bundan sonra inşallah sultanım hep hep hep

Hemşocum herkes biz gibi şanslı (mı desem, bilemedim doğru kelimeyi) değil. Ne kafalar var hayatta. Kimse de 4 4’lül değil maalesef. benim eşimin tek eksi yönü bu geçmişteki insanları çok fazla kafaya takmasıdır ama onun haricinde mis gibi adam. yemek, ütü, bulaşık, cam silme, süpürge... aklına ne gelirse ev işi yapar. Çok düzenlidir. üstüme titrer. Böyle bi kocaya da sırf insta yüzünden nasıl carlarım?

Şanslı değil tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…