Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bizimki de bir ara şansını denedi de carladım. Sonra sorun çıkarmadı.

Benim eşimde izin vermiyordu.
2013 yılında bir bahaneyle açtım şimdi umrunda değil
Kıskançlıktan dolayı izin vermiyor.Bazı şeylerde haklı aslında kontrollü kullanmazsan sorun olabilir.

Kıskançlıktan dolayı izin vermiyor.Bazı şeylerde haklı aslında kontrollü kullanmazsan sorun olabilir.
Görünce sorun olmayacağını anladı herhalde. Aklı başında insanlarız sonuçta.

Dualarımdasın hep ben inanıyorum gelecek en kısa zamanda
Bilmiyorum asko,arada kaçıyor hatta
Aynen aşko bende de öyle

Işte ben taraflardan birinin bir şey yapma isteğini diğerinin kolaylıkla engelliyor olabilmesine karşıyım, hani gerçekten iyiliğimi düşünüyordur bunu bana izah eder ikna olurum birlikte karar veririz buna sonuna kadar varım evet sosyal medya herkesin kontrollü kullanması gereken bir mecra kesinlikle

Ben daha çok şu tarz şeyleri kastediyorum mesela keyfi kısıtlama şeklinde olanları, bi şey oluyor e benim eşim izin vermiyor, müsaade etmiyor falan kendi bu esnada her şeyi yapıyor ama, o zaman benim tepem atıyor hemcinslerime kızıyorum yani

Elinden bir şey gelmiyorsa mecbursun canımİşte kapı

Aynen canım
Benim hesaplar gizli ,herkesi içeri almamO zaman sorun yok.
Benim de gizli. Mezun, mesleğine başlamış sevdiğim bir iki öğrencim dışında uzak çevreden pek kimseyi eklemem. En tanımadığım kişi şu an Sosyal. O da Sosyal yani ne olabilir ki. Canım Sosyal.

Elinden bir şey gelmiyorsa mecbursun canımİşte kapı
Işte bu durumda olanlara çok üzülüyorum, dünyaya bir kere geliyoruz kaç yaşında gelmiş kadın işte kapı orda dendiği için kendi kararlarını alamıyor boyun eğiyor, ne hayatlar var pencereden baktırmayan mı dersin, yolda arkasından yürüten yan yana yürümeyen mi dersin, neyse bu benim hassas noktam, tüm kadınların haklarını sonuna kadar kullanabildiği bir dünya dileyip susuyorum

Zaten bana yasakladığı şeyi kendi de yapamaz. O zaman da iyice dünyadan soyutlanırız. Adamın işine gelmez bi kere.

Ama işte herkes senin gibi şanslı değil ben 5 yıl evden dışarı çıkmadım
Yani mecbursun bazı şeylere
İşin yok,çalışacak durumun yokÇocukların var.Ne yapabilirsin.
Ailenin evine sığınmak daha mı kolayKesinlikle değil

Sen kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten, ama zamanla normale döndürmüşsün sanırım zor da olsa
Herkesin imkanı, şartları aynı olmuyor tabiki haklısın, zor durumda olan herkese Allah yardım etsin inşallah ❤

Hislerime tercüman oluyorsun canım hem yemek zevklerimiz, hem dünyaya bakış açımız benziyor dediğin gibi ben de eşimi ona göre seçtiğim için, bizde de böyle şeyler sorun olmaz ama başkalarında sorun olması bile beni rahatsız ediyor, senin yerine başka birinin karar almasını kabullenmek hayatım boyunca anlayamayacağım bir şey olmuştur, bir de bazıları haz alıyor, kocam beni kıskanıyor, o yüzden böyle davranıyor diye gurur duyuyor

Sen bu durumu kabullenmek yerine mücadele etmişsin canım, sonunda da eşini de değiştirmeyi başarmışsın

WunderLost bizde eşimin kıskançlık durumu biraz farklı. Konuyu ben açtım, kendimi yazayım bari çok belli etmek de istemiyorum ama hayatımızdaki eski insanlar diyeyim eşim böyle bi şeye mahal vermek istemiyor. kendince beni gözlerden uzak tutmak istiyor. haa kesinlikle mantıklı değil, hiçbir savunması yok bence ama bazı şeyleri alttan alıyorum. Benim için de çok önemli olmadığı için sosyal medya biraz da rızam var yani. Önceden face de twit de insta da vardı bende. Sonra kendim kapattım. O zamanlar eşimle flörttük. Atanamamıştım, evlenmemiştim filan. Bunları yapan arkadaşlarımı görünce motivasyonum düşüyordu. O bana bi şey demedi ama kapatmam işine geldi ki bir daha açmamı istemedi. benim için de evimdeki huzurum instadan daha önemli diye takılmıyorum pek

Tabi canım çok zor şeyler yaşadım.
Yani kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim.
Anlatsam tam bdvlik dırumum
Ama geçti sayılır.Çoğu şeyi düzelttik.
Yani herkes şanslı olmuyor.
O kadınlar keyfi o sıkıntıyı çekmiyor.
Ben boşa 60 yaşındaki kadın kafasında değilim.Yılları çifter çifter yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…