- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.596
Bizimki de bir ara şansını denedi de carladım. Sonra sorun çıkarmadı.Dinleteceğizzzböyle böyle gidiyor elimizden basit zannetsek de kişilik hakkımızı zedeleyen şeyler bunlar, ya da ben fazla takığım bu "izin" kavramına belki de eşimi de ona göre seçmişim öyle şeyler yaşanmıyor bizde
Benim eşimde izin vermiyordu.Dinleteceğizzzböyle böyle gidiyor elimizden basit zannetsek de kişilik hakkımızı zedeleyen şeyler bunlar, ya da ben fazla takığım bu "izin" kavramına belki de eşimi de ona göre seçmişim öyle şeyler yaşanmıyor bizde
Allah iyilik versin her daim cümlemizeBen de iyiyim çok şükür
Görünce sorun olmayacağını anladı herhalde. Aklı başında insanlarız sonuçta.Benim eşimde izin vermiyordu.
2013 yılında bir bahaneyle açtım şimdi umrunda değil
Kıskançlıktan dolayı izin vermiyor.Bazı şeylerde haklı aslında kontrollü kullanmazsan sorun olabilir.
Dualarımdasın hep ben inanıyorum gelecek en kısa zamandaBen de Allah kısmet eder de hamile kalırsam arka arkaya doğurucam
Amin deynepçiiimmm
Olsun artık
Aslında eşim beni hep destekler ama o da üzülmeye başladı farkındayım. En büyük destekçim eşim Diyebilirim. Ben çocuğumuz olmazsa diye başlayan cümleler kurunca “ben senle çocuk için evlenmedim, hiç çocuğumuz olmayabilir. benim için asla sorun değil” der. bunu da o kadar içten söyler ki doğru söylediğini anlaRım
Tüh yaaa
Aynen aşko bende de öyleBilmiyorum asko,arada kaçıyor hatta
Aynen canımGörünce sorun olmayacağını anladı herhalde. Aklı başında insanlarız sonuçta.
Işte ben taraflardan birinin bir şey yapma isteğini diğerinin kolaylıkla engelliyor olabilmesine karşıyım, hani gerçekten iyiliğimi düşünüyordur bunu bana izah eder ikna olurum birlikte karar veririz buna sonuna kadar varımBenim eşimde izin vermiyordu.
2013 yılında bir bahaneyle açtım şimdi umrunda değil
Kıskançlıktan dolayı izin vermiyor.Bazı şeylerde haklı aslında kontrollü kullanmazsan sorun olabilir.
Elinden bir şey gelmiyorsa mecbursun canımIşte ben taraflardan birinin bir şey yapma isteğini diğerinin kolaylıkla engelliyor olabilmesine karşıyım, hani gerçekten iyiliğimi düşünüyordur bunu bana izah eder ikna olurum birlikte karar veririz buna sonuna kadar varımevet sosyal medya herkesin kontrollü kullanması gereken bir mecra kesinlikle
Ben daha çok şu tarz şeyleri kastediyorum mesela keyfi kısıtlama şeklinde olanları, bi şey oluyor e benim eşim izin vermiyor, müsaade etmiyor falan kendi bu esnada her şeyi yapıyor ama, o zaman benim tepem atıyor hemcinslerime kızıyorum yani
Benim de gizli. Mezun, mesleğine başlamış sevdiğim bir iki öğrencim dışında uzak çevreden pek kimseyi eklemem. En tanımadığım kişi şu an Sosyal. O da Sosyal yani ne olabilir ki. Canım Sosyal.Aynen canım
Benim hesaplar gizli ,herkesi içeri almamO zaman sorun yok.
En doğrusu canım güvenmeden alınmıyorBenim de gizli. Mezun, mesleğine başlamış sevdiğim bir iki öğrencim dışında uzak çevreden pek kimseyi eklemem. En tanımadığım kişi şu an Sosyal. O da Sosyal yani ne olabilir ki. Canım Sosyal.
Işte bu durumda olanlara çok üzülüyorum, dünyaya bir kere geliyoruz kaç yaşında gelmiş kadın işte kapı orda dendiği için kendi kararlarını alamıyor boyun eğiyor, ne hayatlar var pencereden baktırmayan mı dersin, yolda arkasından yürüten yan yana yürümeyen mi dersin, neyse bu benim hassas noktam, tüm kadınların haklarını sonuna kadar kullanabildiği bir dünya dileyip susuyorumElinden bir şey gelmiyorsa mecbursun canımİşte kapı
Zaten bana yasakladığı şeyi kendi de yapamaz. O zaman da iyice dünyadan soyutlanırız. Adamın işine gelmez bi kere.Işte ben taraflardan birinin bir şey yapma isteğini diğerinin kolaylıkla engelliyor olabilmesine karşıyım, hani gerçekten iyiliğimi düşünüyordur bunu bana izah eder ikna olurum birlikte karar veririz buna sonuna kadar varımevet sosyal medya herkesin kontrollü kullanması gereken bir mecra kesinlikle
Ben daha çok şu tarz şeyleri kastediyorum mesela keyfi kısıtlama şeklinde olanları, bi şey oluyor e benim eşim izin vermiyor, müsaade etmiyor falan kendi bu esnada her şeyi yapıyor ama, o zaman benim tepem atıyor hemcinslerime kızıyorum yani
Sen kaç senelik evlisin bacım? Benden de küçüksünÜzme tatlı canını ben 10 yıldır bekliyorum 3 yıl neki
Amin inşallah
Kendi çıkarlarını düşünmeliZaten bana yasakladığı şeyi kendi de yapamaz. O zaman da iyice dünyadan soyutlanırız. Adamın işine gelmez bi kere.
Ama işte herkes senin gibi şanslı değil ben 5 yıl evden dışarı çıkmadımIşte bu durumda olanlara çok üzülüyorum, dünyaya bir kere geliyoruz kaç yaşında gelmiş kadın işte kapı orda dendiği için kendi kararlarını alamıyor boyun eğiyor, ne hayatlar var pencereden baktırmayan mı dersin, yolda arkasından yürüten yan yana yürümeyen mi dersin, neyse bu benim hassas noktam, tüm kadınların haklarını sonuna kadar kullanabildiği bir dünya dileyip susuyorum❤
Sen kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten, ama zamanla normale döndürmüşsün sanırım zor da olsaAma işte herkes senin gibi şanslı değil ben 5 yıl evden dışarı çıkmadım
Yani mecbursun bazı şeylere
İşin yok,çalışacak durumun yokÇocukların var.Ne yapabilirsin.
Ailenin evine sığınmak daha mı kolayKesinlikle değil
Hislerime tercüman oluyorsun canımIşte bu durumda olanlara çok üzülüyorum, dünyaya bir kere geliyoruz kaç yaşında gelmiş kadın işte kapı orda dendiği için kendi kararlarını alamıyor boyun eğiyor, ne hayatlar var pencereden baktırmayan mı dersin, yolda arkasından yürüten yan yana yürümeyen mi dersin, neyse bu benim hassas noktam, tüm kadınların haklarını sonuna kadar kullanabildiği bir dünya dileyip susuyorum❤
Sen bu durumu kabullenmek yerine mücadele etmişsin canım, sonunda da eşini de değiştirmeyi başarmışsınAma işte herkes senin gibi şanslı değil ben 5 yıl evden dışarı çıkmadım
Yani mecbursun bazı şeylere
İşin yok,çalışacak durumun yokÇocukların var.Ne yapabilirsin.
Ailenin evine sığınmak daha mı kolayKesinlikle değil
Tabi canım çok zor şeyler yaşadım.Sen kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten, ama zamanla normale döndürmüşsün sanırım zor da olsa
Herkesin imkanı, şartları aynı olmuyor tabiki haklısın, zor durumda olan herkese Allah yardım etsin inşallah ❤