Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bizimki de aynı sebeplerdi, burnumdan getirirdi. 🤦🏻‍♀️ Ama gördü anladı o da bir sıkıntı olmayacağını. İstediği zaman telefonumu alır bakar, şifresini sorsa söylerim. Sosyal medyada isteyemeyeceği bir durum yaşasam bile ne tepki vereceğimi, nasıl davranacağımı bilir. Sanırım biraz zaman geçmesi gerekiyor böyle şeylerde. 😒
7 sene geçti. 77 sene geçse benim adam değişmez bu konuda 😂😂😂

Biliyorum canım :KK60: amin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim 🤲 en hayırlısı sağlıklı olsun tabi 🙏 geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum 🤩🤲
Of bebekli rüyalar kırmızı çizgim 🥲

Biliyorum canım :KK60: amin amin ben bir kızım olsun istiyorum ikiz zaten hep hayalim 🤲 en hayırlısı sağlıklı olsun tabi 🙏 geçenlerde bir kız çocuğu gördüm rüyamda anlatılmaz bişeydi o kadar güzeldiki belliydi rüya olduğu bide diyordumki bu kadar güzel olacağı içinmi vermedin allahım diyordum 🤩🤲
Allah gönlüne göre versin canım 🙏🥰

Evet evet ,çok haklısın, davranışlarımızın temelinde yetiştirilme tarzımız ve çocukken yaşadıklarımız var, benim kayınvalidem ve kayınpederim, annemle ,babam gibidir ,öz annem, babam kadar severim, merhametli, vicdanlı , her an yanımızda ve her zaman destek olurlar ,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocuk da (eşim olur kendisi 😂 ) sorun çıkaran bir tip olmuyor genelde 🙏
Maşaallah çok şanslısın canım🤗
Benimkiler kızları evlendikten sonra değiştiler🤭
Şimdi çok iyiyiz.Çünkü bende ezdirmiyorum kendimi🤭Yaş küçük olunca eş sana arka olmayınca eziliyorsun.

Ondan bekliyorsun🤲🏼

Maşaallah çok şanslısın canım🤗
Benimkiler kızları evlendikten sonra değiştiler🤭
Şimdi çok iyiyiz.Çünkü bende ezdirmiyorum kendimi🤭Yaş küçük olunca eş sana arka olmayınca eziliyorsun.
Sizin de sonradan her şey düzelmiş neyse ki canım 🙏 Allah çocuklarımızın karşısına da iyi insanlar çıkarsın inşallah🙏🙏🙏

Bende de 2 kv var misal(görümce eşantiyon) iyi değil aram, ama eşimle bir sorunum yok çok şükür, beni ezdirmedi daima yanımda oldu, onlar da şaşırdı bi şimdi tekrar arayi düzeltme peşindeler ama artık bendeki yerleri bitti yani 🤷‍♀️
Amaann Allah herkese huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin zor işler
Bak burda ortak nokta yok😂😂 sen anne baba yerine koymuşsun onlar da kızları yerine koymuş ne güzel 🥰 pearlshine pearlshine

Bende de 2 kv var misal(görümce eşantiyon) iyi değil aram, ama eşimle bir sorunum yok çok şükür, beni ezdirmedi daima yanımda oldu, onlar da şaşırdı bi şimdi tekrar arayi düzeltme peşindeler ama artık bendeki yerleri bitti yani 🤷‍♀️
Amaann Allah herkese huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin zor işler
Bak burda ortak nokta yok😂😂 sen anne baba yerine koymuşsun onlar da kızları yerine koymuş ne güzel 🥰 pearlshine pearlshine
Hem eş, hem de eşin ailesi çok önemli canım, ama bak sen yine de şanslısın, bazı eşler, aile tarafını tutuyor ,karısını ezdiriyor 😕 senin eşin sana destek olmuş 😌 ben bazen eşime takılırım, insanlar kayınvalide dertlerinden eşlerinden ayrılmayı düşünür, ben eşimden ayrılmayı düşünsem, kayınvalidemin hatrına vazgeçerim 🤣 insanlar farklı farklı işte ,keşke herkes benim kayınvalidemler gibi olsa 😌

X