- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.052
- 43
Evet canım çok değiştirdim.Anlatıyorum aaaa ben yapmam öyle şey diyorSen bu durumu kabullenmek yerine mücadele etmişsin canım, sonunda da eşini de değiştirmeyi başarmışsın
Sadece eşim olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok değiştirdim.Anlatıyorum aaaa ben yapmam öyle şey diyorSen bu durumu kabullenmek yerine mücadele etmişsin canım, sonunda da eşini de değiştirmeyi başarmışsın
neyse ki 40 yaşındasın nevocuğum, o yüzden kafa Yaşın 80 oluyorTabi canım çok zor şeyler yaşadım.
Yani kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim.
Anlatsam tam bdvlik dırumum
Ama geçti sayılır.Çoğu şeyi düzelttik.
Yani herkes şanslı olmuyor.
O kadınlar keyfi o sıkıntıyı çekmiyor.
Ben boşa 60 yaşındaki kadın kafasında değilim.Yılları çifter çifter yaşadım.
Herkesin yaşanmışlıkları, hayatı farklı dediğin gibi, ama sen zaten kendi rızanla kapatmışsın aslında ,bu durumda çok metazori olmuyor, gönüllülük var ,ben baskıyla evlendikleri kişiye her şeyi yaptırmaya çalışanları anlayamıyorumWunderLost bizde eşimin kıskançlık durumu biraz farklı. Konuyu ben açtım, kendimi yazayım bari çok belli etmek de istemiyorum ama hayatımızdaki eski insanlar diyeyim eşim böyle bi şeye mahal vermek istemiyor. kendince beni gözlerden uzak tutmak istiyor. haa kesinlikle mantıklı değil, hiçbir savunması yok bence ama bazı şeyleri alttan alıyorum. Benim için de çok önemli olmadığı için sosyal medya biraz da rızam var yani. Önceden face de twit de insta da vardı bende. Sonra kendim kapattım. O zamanlar eşimle flörttük. Atanamamıştım, evlenmemiştim filan. Bunları yapan arkadaşlarımı görünce motivasyonum düşüyordu. O bana bi şey demedi ama kapatmam işine geldi ki bir daha açmamı istemedi. benim için de evimdeki huzurum instadan daha önemli diye takılmıyorum pek
10 yıl olacak ben erken evlendim 17 imde nişanlıydım 3 yıl laylaylom geçti geri kalanıda bekleyerek.Sen kaç senelik evlisin bacım? Benden de küçüksün
Amin inşallah
Evet gurur duyan, kısıtlandığının farkında olmayan/ya da böyle lanse etmek işine gelenler için ben de çok üzülüyorum. Bir ortak noktamız daha yine❤Hislerime tercüman oluyorsun canım hem yemek zevklerimiz, hem dünyaya bakış açımız benziyor dediğin gibi ben de eşimi ona göre seçtiğim için, bizde de böyle şeyler sorun olmaz ama başkalarında sorun olması bile beni rahatsız ediyor, senin yerine başka birinin karar almasını kabullenmek hayatım boyunca anlayamayacağım bir şey olmuştur, bir de bazıları haz alıyor, kocam beni kıskanıyor, o yüzden böyle davranıyor diye gurur duyuyor
Benim için mesele sosyal medya da değil aslında sen kendin kapatmak istemişsin, aile huzurumdan daha mı önemli demişsin bu farklı bi durum benim meselem bu "izin" olayi aslında herhangi bir konuda izin almak durumunda olmak, birlikte karar vermek dururken seninki farklı bi durum benim söylemek istediğimden. Yoksa önceden insta mi vardı hayatımızda elbette onsuz da yaşanır ben genel olarak kişilik haklarımızin kısitlanma durumundan bahsetmek istedimWunderLost bizde eşimin kıskançlık durumu biraz farklı. Konuyu ben açtım, kendimi yazayım bari çok belli etmek de istemiyorum ama hayatımızdaki eski insanlar diyeyim eşim böyle bi şeye mahal vermek istemiyor. kendince beni gözlerden uzak tutmak istiyor. haa kesinlikle mantıklı değil, hiçbir savunması yok bence ama bazı şeyleri alttan alıyorum. Benim için de çok önemli olmadığı için sosyal medya biraz da rızam var yani. Önceden face de twit de insta da vardı bende. Sonra kendim kapattım. O zamanlar eşimle flörttük. Atanamamıştım, evlenmemiştim filan. Bunları yapan arkadaşlarımı görünce motivasyonum düşüyordu. O bana bi şey demedi ama kapatmam işine geldi ki bir daha açmamı istemedi. benim için de evimdeki huzurum instadan daha önemli diye takılmıyorum pek
Benimdeee canımcimSona kaldi beklentim cok
Yerim seni ben10 yıl olacak ben erken evlendim 17 imde nişanlıydım 3 yıl laylaylom geçti geri kalanıda bekleyerek.
40 olmak için can atıyorum 4 uğurlu sayılarımdan birineyse ki 40 yaşındasın nevocuğum, o yüzden kafa Yaşın 80 oluyor
Bende seni kukrişimYerim seni ben
Maşaallah bayağı olmuş10 yıl olacak ben erken evlendim 17 imde nişanlıydım 3 yıl laylaylom geçti geri kalanıda bekleyerek.
Ahahah aşko ya40 olmak için can atıyorum 4 uğurlu sayılarımdan biri
Yaa bilmiyordum bu kadar olduğunu, ama kalbin öyle güzel ve çok güçlü olduğun öyle belli ki hep mutlu ol bundan sonra inşallah sultanım hep hep hep❤Tabi canım çok zor şeyler yaşadım.
Yani kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim.
Anlatsam tam bdvlik dırumum
Ama geçti sayılır.Çoğu şeyi düzelttik.
Yani herkes şanslı olmuyor.
O kadınlar keyfi o sıkıntıyı çekmiyor.
Ben boşa 60 yaşındaki kadın kafasında değilim.Yılları çifter çifter yaşadım.
Allah muradını tez nasip etsin inşallah hayırlısı ile canım benimBende seni kukrişim
Hemşocum herkes biz gibi şanslı (mı desem, bilemedim doğru kelimeyi) değil. Ne kafalar var hayatta. Kimse de 4 4’lül değil maalesef. benim eşimin tek eksi yönü bu geçmişteki insanları çok fazla kafaya takmasıdır ama onun haricinde mis gibi adam. yemek, ütü, bulaşık, cam silme, süpürge... aklına ne gelirse ev işi yapar. Çok düzenlidir. üstüme titrer. Böyle bi kocaya da sırf insta yüzünden nasıl carlarım?Herkesin yaşanmışlıkları, hayatı farklı dediğin gibi, ama sen zaten kendi rızanla kapatmışsın aslında ,bu durumda çok metazori olmuyor, gönüllülük var ,ben baskıyla evlendikleri kişiye her şeyi yaptırmaya çalışanları anlayamıyorum
Ya ben 1 yıldır 40 diyorum hiç bu kadar memnun olanı gördünüz mü10 yılı dolu dolu yaşayacağımAhahah aşko ya
Bende geri geri basıyorum kırk gelmesin diyeYa ben 1 yıldır 40 diyorum hiç bu kadar memnun olanı gördünüz mü10 yılı dolu dolu yaşayacağım
Şanslı değil tabi kiHemşocum herkes biz gibi şanslı (mı desem, bilemedim doğru kelimeyi) değil. Ne kafalar var hayatta. Kimse de 4 4’lül değil maalesef. benim eşimin tek eksi yönü bu geçmişteki insanları çok fazla kafaya takmasıdır ama onun haricinde mis gibi adam. yemek, ütü, bulaşık, cam silme, süpürge... aklına ne gelirse ev işi yapar. Çok düzenlidir. üstüme titrer. Böyle bi kocaya da sırf insta yüzünden nasıl carlarım?
Evet ablacım zaman nasıl geçiyor ama ben daha gençliğime doymadımMaşaallah bayağı olmuş
Illegal yollarlaa hesabına girip alengirli işler çevireceğim heh he heeeBenim de gizli. Mezun, mesleğine başlamış sevdiğim bir iki öğrencim dışında uzak çevreden pek kimseyi eklemem. En tanımadığım kişi şu an Sosyal. O da Sosyal yani ne olabilir ki. Canım Sosyal.
49da kapanış aşkoBende geri geri basıyorum kırk gelmesin diye