Benim t nin tam altında çıkmıştı silik çizgi testte bi sıkıntı olabilir mi acaba aynı yada başka markanın bi testiyle tekrarlasan canımMerhaba. Bir sey sormak istiyorum basiniza geldi mi hic bilmiyorum ama. Idrar testinde kontrol cizgisine cok yakin cikan silik cizgi ne anlama gelir? Normalde t nin altinda cikmasi lazimken kontrol cizgisine cok yakin silik cizgi cikti. Konu hakkinda yorum yapmanizi rica ederim
Canımm hamile misinAyy canım benım inşallah isteyen herkese nasipp etsin Rabbim. Sanada versin en kısa zamanda. Kan için biraz beklemk istyorum bakalım pazartesiye kadar bşşey olmaz inşallah. Varsada kesemizide görürüm
lütven cevp verinARKADASLAR adetim 3gün gecti test aldm biri silik çıktı sizce sonuc ne ? beklemelimym
Var bence eee:) hayirli olsunn.kan testi yaptırınlütven cevp verin
Dayanamayıp test yaptım şuan 1 saat somra bellı olcak umrm hayırlısı olurhayirli
Canımm inşallah olumlu olacak yaz sonucu olur mu:)Dayanamayıp test yaptım şuan 1 saat somra bellı olcak umrm hayırlısı olur
45.93 cıktı hamılemıyiminşallah olumlu olacak yaz sonucu
Eveeeeeettt :) tebrik ederim caniiimmm...iki gün bir değerin artar :) daha çok yeniii45.93 cıktı hamılemıyim
Cok sagol canımEveeeeeettt :)
Bence kesinlikle hamilesin gayet belirgin çıkmış ikinci çizgi :)ARKADASLAR adetim 3gün gecti test aldm biri silik çıktı sizce sonuc ne ? beklemelimym
Evet tatlım hamileymişim cok şükür şuan 9+4 gunlugum :)Canımm hamile misin
Hayirli olsun canımm:) bebeğinin kalp atışını ne zaman duydun canimmEvet tatlım hamileymişim cok şükür şuan 9+4 gunlugum :)
bende inşallah böyle olurum bugün adet günüm silik çıktı bakalım yarın tekrar yapmayı düşünüyorumSlm kızlar banada yardım edin nolur ben hamilemıyım hepsi silik cıktı. Adet günümden beridir yaptgm 3 günlük ıdrar testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?