• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik çizgi

arkadaslar bnde adete 3 gun varken kanda oğrendım hamıle oldugumu 15 cıktı beta doktor adet gecmedıgı ıcın cok normal dedı 2 gun arayla tekrarlıcam.. allahım ısteyen herkese nasıp etsın bndekı belırtılerı yumurtlamadan 3*4 gun sonra kasık agrısı basladı yumurtlamadan 1 hafta sonra goguste hassasıyet olustu doktora gıtmeden 1 gun oncede ınanılmaz akıntım oldu boyle yumurta akı gıbı halada var bu arada adetten 6 gun once kan testı yaptırdım cıkmadı 1.24 tu 3 gun soınra gıttım 15 cıktı :)

bu arada bu sabah ıdrar testı yaptım varla yok arası bırsey cıktı hormonlarım daha dusuk oldugu ıcın bnce o sılık cızgıler hamılelıgı gosterırı allahım ısteyen herkese versın

arkadaslar bnde adete 3 gun varken kanda oğrendım hamıle oldugumu 15 cıktı beta doktor adet gecmedıgı ıcın cok normal dedı 2 gun arayla tekrarlıcam.. allahım ısteyen herkese nasıp etsın bndekı belırtılerı yumurtlamadan 3*4 gun sonra kasık agrısı basladı yumurtlamadan 1 hafta sonra goguste hassasıyet olustu doktora gıtmeden 1 gun oncede ınanılmaz akıntım oldu boyle yumurta akı gıbı halada var bu arada adetten 6 gun once kan testı yaptırdım cıkmadı 1.24 tu 3 gun soınra gıttım 15 cıktı :)
Hayirlu olsun canim

Screenshot_20170211-210155.webp varmi sizce

Var gibi duruyo canım ama benimde ilk testim böyle silik çıkmıştı 2 gün daha tekrarladım testi gittikçe koyulaştı sende tekrarla bidaha, testin içini falan mı açtın değişik duruyoda :) bende doktordan geldim şimdi kesemizi gördük çok şükür :dua:
Evet canim testi actim. Ertesi gun kan verdim negatif. Ve surekli idrara cikiyorum kasiklaeim agriyor akintim var

Merhaba. Bir sey sormak istiyorum basiniza geldi mi hic bilmiyorum ama. Idrar testinde kontrol cizgisine cok yakin cikan silik cizgi ne anlama gelir? Normalde t nin altinda cikmasi lazimken kontrol cizgisine cok yakin silik cizgi cikti. Konu hakkinda yorum yapmanizi rica ederim

Back
X