• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik çizgi

Merhaba. Bir sey sormak istiyorum basiniza geldi mi hic bilmiyorum ama. Idrar testinde kontrol cizgisine cok yakin cikan silik cizgi ne anlama gelir? Normalde t nin altinda cikmasi lazimken kontrol cizgisine cok yakin silik cizgi cikti. Konu hakkinda yorum yapmanizi rica ederim
Benim t nin tam altında çıkmıştı silik çizgi testte bi sıkıntı olabilir mi acaba aynı yada başka markanın bi testiyle tekrarlasan canım

Ya oyle bir sey ki ilk yaptigimda cok silik cizgi cikti t nin altinda sonrakinde c nin yaninda cikti cok ailik.kafam cok karisti.

Slm kızlar banada yardım edin nolur ben hamilemıyım hepsi silik cıktı. Adet günümden beridir yaptgm 3 günlük ıdrar testleri

Eklentiler

• _20170314_141937.webp
    _20170314_141937.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 2.141
Ayy canım benım inşallah isteyen herkese nasipp etsin Rabbim. Sanada versin en kısa zamanda. Kan için biraz beklemk istyorum bakalım pazartesiye kadar bşşey olmaz inşallah. Varsada kesemizide görürüm

Ayy canım benım inşallah isteyen herkese nasipp etsin Rabbim. Sanada versin en kısa zamanda. Kan için biraz beklemk istyorum bakalım pazartesiye kadar bşşey olmaz inşallah. Varsada kesemizide görürüm
Canımm hamile misin

ARKADASLAR adetim 3gün gecti test aldm biri silik çıktı sizce sonuc ne ? beklemelimym

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-04-15 at 14.53.13.webp
    WhatsApp Image 2017-04-15 at 14.53.13.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 876
Slm kızlar banada yardım edin nolur ben hamilemıyım hepsi silik cıktı. Adet günümden beridir yaptgm 3 günlük ıdrar testleri
bende inşallah böyle olurum bugün adet günüm silik çıktı bakalım yarın tekrar yapmayı düşünüyorum

Back
X