Reglime dört gün kala test yaptım ve silik çizgi çıktı . İki gün sonra tekrar test yaptım hiçbirşey çıkmayınca bozuk olduğundan şüphelenip aynı anda bir test daha yaptım ve bu defa ilkinden bir tık daha belirgin çizgi çıktı sizce hamile miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cizgiler gitgide koyulasmis hamilesin bejce canıReglime dört gün kala test yaptım ve silik çizgi çıktı . İki gün sonra tekrar test yaptım hiçbirşey çıkmayınca bozuk olduğundan şüphelenip aynı anda bir test daha yaptım ve bu defa ilkinden bir tık daha belirgin çizgi çıktı sizce hamile miyim?
Değilmişim maalesefCizgiler gitgide koyulasmis hamilesin bejce canı
Benim negatif çıktıEvet bende de silik çizgi çıktı pzt dr a gideceğim sizin sonuç nedir? Kan verdiniz mi
Ben 8 haftalık hamileyim suan Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinBenim negatif çıktıSizin sonuç nedir
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen 8 haftalık hamileyim suan Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Kaç çıktı tam olarak değerinizDeğilmişim maalesef
Bu ay ise yumurtlama günümü takip ettim öncesinde iki üç kere , tam yumurtlama günümde ve sonraki iki günde ilişki yaşadım .beklenen adet tarihim 5 Mayıs ama bu bir haftadır inanılmaz mide bulantısı kaşık batması akıntılar ve koku hassasiyeti yaşıyorum. Bugün kan testi verdim ama sonuç <2.5 çıktı yani hamile değilim sanırım. Reglime 5 gün var ama ben aşırı derecede gebelik belirtisi gösteriyorum sebebi ne olabilir ve pozitife dönme şansı var mı
<2.50 yazıyorduKaç çıktı tam olarak değeriniz
Karnımda bir hassasiyet ve şişkinlik var ve mide bulantım devam ediyor anlamıyorum neden böyle oldu