Testin yok canım göremiyorumKızlar benimde bugün adet olmam lazım ama olmadım ara ara kasık agrım var göğüs ucu yanması ve aşırı bel ağrısı idrar testi yaptım ikinci çizgi çok sonradan silik bir şekilde belirdi acaba hamile miyim cvp verirseniz çok sevinirim
Şuan yanımda değil şimdi kan verdim 1 5 saat sonra çıkacak hayırlısı bakalımTestin yok canım göremiyorum
Çıktı mı canım sonuçŞuan yanımda değil şimdi kan verdim 1 5 saat sonra çıkacak hayırlısı bakalım
Çıktı mı canım sonuçinşallah vardır
Dualarım seninle canımŞimdi alma ya gidiyorum nolur dua et
Unuttun kız bizi inşallah güzel haberlerle dönersinŞuan yanımda değil şimdi kan verdim 1 5 saat sonra çıkacak hayırlısı bakalım
Negatif dedi sonucu da vermedi banaUnuttun kız bizi inşallah güzel haberlerle dönersin
Testini paylaşır mısın idrar testini kaç gün var bata geçti mi canım eğer geçmediyse umut vardır her zamanNegatif dedi sonucu da vermedi bana
Baya baya var canım bunda belki değerin çok düşüktür yeni başlamıştır bat gelmediği sürece tekrar yaptır belki yükselir değerin hiç belli olmazFotoda çok belli olmadı sanki
Kafam çok karışık olsa bugün çıkmaz mıydı kiBaya baya var canım bunda belki değerin çok düşüktür yeni başlamıştır bat gelmediği sürece tekrar yaptır belki yükselir değerin hiç belli olmaz
Canım ben yaşadım aynısını zamanında 3. Gebeliğim di şok olmuştum idrarda çıktı net sonra kanda 1.4 bir hafta sonra değerim 97 oldu 5. Gebeliğimde de idrarda hiç Çıkmadı kaçtane yaptıysam negatif adet 1 hafta geçikmişti elimde sigara sistemden bakıyorum sonuçlara nasılsa yok diyordum anamKafam çok karışık olsa bugün çıkmaz mıydı ki
Geç döllenmeden falan mı kaynaklanıyor acaba ben her ay negatif görünce çok üzülüyordum şuan sanki hiç test yatırmamışım da sonuç negatif çıkmamış gibi acaba var içimde bilemiyorum inşallah yanılmıyorumdur eğer 2 3 gün içinde kırmızılar gelmezse tekrar test yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun ya eşim çok üzüldü yine amaCanım ben yaşadım aynısını zamanında 3. Gebeliğim di şok olmuştum idrarda çıktı net sonra kanda 1.4 bir hafta sonra değerim 97 oldu 5. Gebeliğimde de idrarda hiç Çıkmadı kaçtane yaptıysam negatif adet 1 hafta geçikmişti elimde sigara sistemden bakıyorum sonuçlara nasılsa yok diyordum anamne göreyim değer 297 çıkmaz mı ben şok o yüzden den bu işler biraz karışık tatlım sen adet olmazsan tekrar ver kan
Pozitif gibi hayırlı olsunMerhaba bugün normalde adet günüm sabah test bu şekilde çıktı sizce durum pozitif mi
hayırlısı olsun cnm bende görebildim ne mutlu sana darısı hepimizin başına gelişmeleri bize bildir :)
Kizlar benim durumda bı garip bilen varsa yardımcı olsun lutfen suan cocuk istemesemde duyunca üzulsemde alıştım bu duruma şimdide hamile degilsem üzüleceğim adetim geçince test yaptım cok silik çizgi çıktı ertesi gun kan testi yaptırdım gebelik yok dendi adetim yine olmadı yine idrar testi yaptım aynı silik çizgi yeniden çıktı ertesi gun başka bı yere kan testi yaptırdım sonuc pozitif çıkıyor hamileymisim iki haftalık cok erken öğrendik ama son adet tarihime gore dört haftayı gecmis olması lazımdı acaba başka bir durumu mü var iki hafta geriden gelen varmı ben hamilemiyim değil miyim kafam karışık yeniden kan testi yaptırmam gerekiyor degerim yükselmiş mı bakacağız karışık bı durum
Canım aynı durumu bende yaşıyorum şu an kafayı yiyicem adetime 3gun kala test yaptm çok çok silik çıktı hemen oburgun sağlık ocağına gittim sonuç negatifti ben tekrar 2kez daha idrar testi yaptım sonuç yine çok silik cikyo bugün adet olmam gerekiyor hamilemiyim acaba çok merak ediyorum silik olan testlerde bir tanesi hemen belirmişti diğerleri bayağı bakledim anlamadm bendeKizlar benim durumda bı garip bilen varsa yardımcı olsun lutfen suan cocuk istemesemde duyunca üzulsemde alıştım bu duruma şimdide hamile degilsem üzüleceğim adetim geçince test yaptım cok silik çizgi çıktı ertesi gun kan testi yaptırdım gebelik yok dendi adetim yine olmadı yine idrar testi yaptım aynı silik çizgi yeniden çıktı ertesi gun başka bı yere kan testi yaptırdım sonuc pozitif çıkıyor hamileymisim iki haftalık cok erken öğrendik ama son adet tarihime gore dört haftayı gecmis olması lazımdı acaba başka bir durumu mü var iki hafta geriden gelen varmı ben hamilemiyim değil miyim kafam karışık yeniden kan testi yaptırmam gerekiyor degerim yükselmiş mı bakacağız karışık bı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?