idrar testinde silik çizgi

Kızlar benimde bugün adet olmam lazım ama olmadım ara ara kasık agrım var göğüs ucu yanması ve aşırı bel ağrısı idrar testi yaptım ikinci çizgi çok sonradan silik bir şekilde belirdi acaba hamile miyim cvp verirseniz çok sevinirim

Testin yok canım göremiyorum

Fotoda çok belli olmadı sanki

Eklentiler

• 20191124_231038.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG-20191124-WA0001.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 195
Kafam çok karışık olsa bugün çıkmaz mıydı ki
Canım ben yaşadım aynısını zamanında 3. Gebeliğim di şok olmuştum idrarda çıktı net sonra kanda 1.4 bir hafta sonra değerim 97 oldu 5. Gebeliğimde de idrarda hiç Çıkmadı kaçtane yaptıysam negatif adet 1 hafta geçikmişti elimde sigara sistemden bakıyorum sonuçlara nasılsa yok diyordum anam ne göreyim değer 297 çıkmaz mı ben şok o yüzden bu işler biraz karışık tatlım sen adet olmazsan tekrar ver kan

Geç döllenmeden falan mı kaynaklanıyor acaba ben her ay negatif görünce çok üzülüyordum şuan sanki hiç test yatırmamışım da sonuç negatif çıkmamış gibi acaba var içimde bilemiyorum inşallah yanılmıyorumdur eğer 2 3 gün içinde kırmızılar gelmezse tekrar test yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun ya eşim çok üzüldü yine ama

Merhaba bugün normalde adet günüm sabah test bu şekilde çıktı sizce durum pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20200102_080041.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_20200102_075552.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 180
hayırlısı olsun cnm bende görebildim ne mutlu sana darısı hepimizin başına gelişmeleri bize bildir :)

Canım aynı durumu bende yaşıyorum şu an kafayı yiyicem adetime 3gun kala test yaptm çok çok silik çıktı hemen oburgun sağlık ocağına gittim sonuç negatifti ben tekrar 2kez daha idrar testi yaptım sonuç yine çok silik cikyo bugün adet olmam gerekiyor hamilemiyim acaba çok merak ediyorum silik olan testlerde bir tanesi hemen belirmişti diğerleri bayağı bakledim anlamadm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…