idrar testinde silik çizgi

Sizce nedir yarım edin lütfen

Eklentiler

• IMG_3998.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 601
  • IMG_3999.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 619
Merhaba adetime 4 gun kala dayanamadim test yaptim 2. Cizgi cok silik cikti acaba hamile olabilimiyim.

Merhaba adetime 4 gun kala dayanamadim test yaptim 2. Cizgi cok silik cikti acaba hamile olabilimiyim.
Adetten sonra bi daha yap günün geçince zaten gebelik olmasaydı idrardaki o hormon çıkmazdı. Ama malesef testlere pek güvenilmiyor günün geçince tekrarla umarım hamilesindir :)

Adetten sonra bi daha yap günün geçince zaten gebelik olmasaydı idrardaki o hormon çıkmazdı. Ama malesef testlere pek güvenilmiyor günün geçince tekrarla umarım hamilesindir :)
Sizin testte ben ne t gördüm çizgi hamilesiniz inşallah

merhaba arkadaslar ben yaklasik 6 once dusuk yaptim hamile oldugumu bile bilmiyordum acile baska birsey icin gittigimde ogrendim asil konu ben bugun evde yapilan gebelik testini yaptim 3 dk sonra 2. cizgi silik olarak belirdi bir tane daha yaptim ikiside ayni silik cikti ev doktoruna gittim benim doktorum yoktu testleri gosterdim gebe gorunuyor ama pazartesi gunune randevu aldim kan testi yapilacak bu ay 15 gun kadar geciktim gecen hafta 2 gun cok hafif yeni baslarken olan kahverengi kivamli olarak geldi ve bitti kasiklarimda agri var ve 1 haftadir gece 4-5 den once uyuyamiyorum ates basiyor yatak bana resmen dar geliyor don saga don sola uyuyamiyorum sabahliyorum ,normalde esimde sperm sayisinda yetersizlik vardi 2 milyondu 1 senedir sperm arttirici bir macun yapip kullandik ve tekrar test vermeye gittiginde 14 milyon olmustu doktor sasirmisti bizim sansimiz tup bebek di oyle soylenmisti haliyle bilmiyordum hamile oldugumu oda dusunce ogrendim demekki dogal yolla olabiliyormus dedik denemeye devam ettik simdi de boyle bir seyle karsilastik pazartesiyi bekliyorum elim ayagim titriyor salak salak guluyorum otobuste oyle bir dalmisim ki duragi kacirmisim son duraga kadar gitmisim geri dondum birde sizce benim durumum nedir ?

Çok sevindim ya gerçekten bir milyon spermle hamile kalmak.mucize bizim de 14 milyon ama dogal dan olmadı inşallah darisi başımıza umut oldun bana

Hamilesindir canım benim Allah tamamına erdirsin

Hamile kalmak isteyenler kesinlikle hayıt tohumu kullansın. Erkek içinde keçiboynuzu mutlaka kullanılsın. Rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin.

Hamile kalmak isteyenler kesinlikle hayıt tohumu kullansın. Erkek içinde keçiboynuzu mutlaka kullanılsın. Rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin.
erkek icin biz hem keciboynuzu pekmezi hemde keci boynuzu nu kullandik birde burda yer alan sperm arttirici macun kullandik degerleri cok artti tavsiye eederim

Kızlar bi yardım edin adetime 2 gün sağlı sollu ağrım oluo sabah kalkınca ve idrarimi yaparken sancı oluo sonra gecio kist mi yoksa hamismiyim yardım edin lütfen

Kızlar merhaba size birşey sorucaktim bu testte hamilelik var mı yoksa buharlaşma mi oldu ilk yapınca böyle değildi sonradan çıktı yani bir saat sonra falan kan testim de 1.26 idi

Eklentiler

• IMG_20190321_202000.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 244
Kızlar merhaba size birşey sorucaktim bu testte hamilelik var mı yoksa buharlaşma mi oldu ilk yapınca böyle değildi sonradan çıktı yani bir saat sonra falan kan testim de 1.26 idi
Aynı durumu 1.5 aydır yaşıyorum yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek senin belli oldumu acaba kaç gün geçmiş bidaha test yaptinmi arastirmaktan yoruldum

Kızlar Allah rızası içim yorum yapın lütfen ya kafayı yemek üzereyim 15 Nisa’n bat ama hala yok gelen giden ve arkadaşlar bugün beta hcg yaptırdım 0.100 testler bu şekilde çıktı farklı markalardaki testlerde dahil bana bişey söyleyin kan testi mi mi başka merkezde yaptırmalıyım

Eklentiler

• AAD74ACE-90A4-4B94-AE7D-4E6A2E17BE89.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 256
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…