- 18 Mart 2025
- 7
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi sevdacicegi58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sonuçlara göre evet :) hayırlı olsunArkadaşlar regl 4 gün gecikti idrar testinde silik çizgi oluştu emin olmak için bir tane daha yapmıştım oda öyleydi sonrasında kan testinde betahcg 21.9 çıktı sizce hamile miyim?
Teşekkür ederim takipte kalmam gerekiyor o halde21 değerle evet ama daha kimyasal aşamasında takip etmek gerekir
Teşekkür ederimmmYani sonuçlara göre evet :) hayırlı olsun
Teşekkür ederimZaten kan testi pozitif, hayırlı olsun![]()
Evet hamilesin canım, hayırlı olsun ama 2gün sonra yine kan ver artışı takip et, değer biraz düşük geç döllenme olmuş ola bilirArkadaşlar regl 4 gün gecikti idrar testinde silik çizgi oluştu emin olmak için bir tane daha yapmıştım oda öyleydi sonrasında kan testinde betahcg 21.9 çıktı sizce hamile miyim?
Çok teşekkür ederim takip edip bakalım Allah büyükEvet hamilesin canım, hayırlı olsun ama 2gün sonra yine kan ver artışı takip et, değer biraz düşük geç döllenme olmuş ola bilir![]()
Kimyasal canımArkadaşlar tekrardan güncelliyorum kan verdim ve beta hcg 11.9 çıktı düştü. Sizce sebebi dış gebelik mi kimyasal gebelik mi![]()