Bakalim bende haftaya test yapicam tekrar ama insallah yoktur benimTeşekkür ederim canım rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla bugün adetimin 2.günü olması lazımdı
Senin için hayırlı olan neyse o olsun canım sağlıklı zamanlarda versin Allah inşallahBakalim bende haftaya test yapicam tekrar ama insallah yoktur benim
Amin canim. Simdi kahverengi akintim oldu. Adetmi olcam acabaSenin için hayırlı olan neyse o olsun canım sağlıklı zamanlarda versin Allah inşallah
Olabilir yavaş yavaş geliyo olabilirAmin canim. Simdi kahverengi akintim oldu. Adetmi olcam acaba
Belki canim. Oooo imzayi da yapmissin. YakismisOlabilir yavaş yavaş geliyo olabilir
Hayirlu olsun canimarkadaslar bnde adete 3 gun varken kanda oğrendım hamıle oldugumu 15 cıktı beta doktor adet gecmedıgı ıcın cok normal dedı 2 gun arayla tekrarlıcam.. allahım ısteyen herkese nasıp etsın bndekı belırtılerı yumurtlamadan 3*4 gun sonra kasık agrısı basladı yumurtlamadan 1 hafta sonra goguste hassasıyet olustu doktora gıtmeden 1 gun oncede ınanılmaz akıntım oldu boyle yumurta akı gıbı halada var bu arada adetten 6 gun once kan testı yaptırdım cıkmadı 1.24 tu 3 gun soınra gıttım 15 cıktı :)
saol cnm allahım ısteyen herkese nasıp etsın szı ne yaptınız bat ne zmnHayirlu olsun canim
Yarin canim. Kahverengi akintim oldu az oncesaol cnm allahım ısteyen herkese nasıp etsın szı ne yaptınız bat ne zmn
Adet oldun mu canım akıntının devamı geldi miYarin canim. Kahverengi akintim oldu az once
Evet canim oldum dun. Dun kanda vermistim zaten negatif ciktiAdet oldun mu canım akıntının devamı geldi mi
Pazartesi doktora gidicem bende bakalım kese oluşmuş mu ona bakıcakEvet canim oldum dun. Dun kanda vermistim zaten negatif cikti
Sen ne yaptin canim
Var gibi duruyo canım ama benimde ilk testim böyle silik çıkmıştı 2 gün daha tekrarladım testi gittikçe koyulaştı sende tekrarla bidaha, testin içini falan mı açtın değişik duruyoda :) bende doktordan geldim şimdi kesemizi gördük çok şükürEki Görüntüle 1952326 varmi sizce
Evet canim testi actim. Ertesi gun kan verdim negatif. Ve surekli idrara cikiyorum kasiklaeim agriyor akintim varVar gibi duruyo canım ama benimde ilk testim böyle silik çıkmıştı 2 gün daha tekrarladım testi gittikçe koyulaştı sende tekrarla bidaha, testin içini falan mı açtın değişik duruyoda :) bende doktordan geldim şimdi kesemizi gördük çok şükür
Hayirli olsun canim bu aradaEvet canim testi actim. Ertesi gun kan verdim negatif. Ve surekli idrara cikiyorum kasiklaeim agriyor akintim var
Testte çıkıpta kanda çıkmaması çok ilginç,, ultrasonda baktı mı hiç doktor yumurtalık kisti olabilir mi acabaEvet canim testi actim. Ertesi gun kan verdim negatif. Ve surekli idrara cikiyorum kasiklaeim agriyor akintim var
Yok canim direk sonucu aldim. Bu aksam bi test daha yapsammiTestte çıkıpta kanda çıkmaması çok ilginç,, ultrasonda baktı mı hiç doktor yumurtalık kisti olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?