İnsallah canimYani olabilir ama umut vermek istemem herkeste farklı oluyor. inşallah gebesindir
Erken mi öğrendiniz kimyasalı?Çok iyi niyetli şeyler yazmışsınız kızlar ama lütfen ' bence kesin hamilesin' yorumları yapmayıninsan bir de olmadığına iddia etmek için uğraşıyor bazen. Ben de kimyasal gebelik yaşadım bu ay, seni anlıyorum. Anlık bir sevinme dahi can yakıyor..
Evet ya. Neden test yaptıysam salak gibi.. Normal adet sanıp gidecektim ne güzel. Üst üste testler yaptım hepsi pozitif, nasıl umutlandım. Bugün test yaptım negatif ve kanamam başladı. Zaten bir düşüğüm de var ve buna on aydır uğraşıyorduk. NasipErken mi öğrendiniz kimyasalı?
Bugün ben de karar verdim nasipse regl şöyle 1 hafta gecikir öyle test yaparım bir daha nasipse. Değer düşük çıkacaktı kimyasal mı stresi olacaktı hadi o yükselse kese görünecek bir değere ulaşabilmek için bekle de bekle streslerce. Ama insan işte bazen heyecanlanıyo.Evet ya. Neden test yaptıysam salak gibi.. Normal adet sanıp gidecektim ne güzel. Üst üste testler yaptım hepsi pozitif, nasıl umutlandım. Bugün test yaptım negatif ve kanamam başladı. Zaten bir düşüğüm de var ve buna on aydır uğraşıyorduk. Nasip
Ah evet kesinlikle.. Ben bu kimyasal olayını hiç yaşamadım bilmiyordum. Pozitif görünce hiç aklıma bile gelmedi başka bir olay. Su saatten sonra gecikmeden yapmam kesinlikle.. Zaten kan takibi yapacaktim, kese için erkenci davranmayı düşünmüyordum. Test yapmamın tek sebebi de inanılmaz belirgin şekilde göğüslerim şişti, kasik ağrısı desen o biçim. Ama olmayınca olmuyor işte.. Var ya bazen diyorum bu kadar şeyi bilmesem daha az stresli ve daha mutlu olurdum sanırım. Yok ovulasyon yok kimyasal...Bugün ben de karar verdim nasipse regl şöyle 1 hafta gecikir öyle test yaparım bir daha nasipse. Değer düşük çıkacaktı kimyasal mı stresi olacaktı hadi o yükselse kese görünecek bir değere ulaşabilmek için bekle de bekle streslerce. Ama insan işte bazen heyecanlanıyo.Allah hakkımızda hayırlısını versin hep.
Ay sorma vallahi cehalet mutluluktur. Kesinlikle gecikme 1 hafta olsun diye bekleyecem Allah nasip ederse.Ah evet kesinlikle.. Ben bu kimyasal olayını hiç yaşamadım bilmiyordum. Pozitif görünce hiç aklıma bile gelmedi başka bir olay. Su saatten sonra gecikmeden yapmam kesinlikle.. Zaten kan takibi yapacaktim, kese için erkenci davranmayı düşünmüyordum. Test yapmamın tek sebebi de inanılmaz belirgin şekilde göğüslerim şişti, kasik ağrısı desen o biçim. Ama olmayınca olmuyor işte.. Var ya bazen diyorum bu kadar şeyi bilmesem daha az stresli ve daha mutlu olurdum sanırım. Yok ovulasyon yok kimyasal...
İnşallah canım. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin bize deAy sorma vallahi cehalet mutluluktur. Kesinlikle gecikme 1 hafta olsun diye bekleyecem Allah nasip ederse.
Amin amin.İnşallah canım. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin bize de
Kan testiniz nasıl çıkmıştı pekiBence erken dur bakalım bende 10 gün böyle gördüm attım testi 17 gün çift çizgi gördüm . Bide yerleşme kanamasına dikkat et belki yerlesiyordur daha .
Amin canısı kaderde bu saçmalığı yaşamak da varmış.
Olsun hepimiz yasadik donem donemAmin canısı kaderde bu saçmalığı yaşamak da varmış.
960 kusur çıktıKan testiniz nasıl çıkmıştı peki
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :))960 kusur çıktıYoktur diye yaptığımız test çift çıkınca öyle vermiştim kan . Aşırı uyku hali şüphelendirdi .
Arkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783
Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)
AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!
İnşallah .rabbim isteyen hak eden herkese Kolay hamilelik versinHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :))
Bnmde bugün gecikmenin 11. Günü peki sökmek için bişi kullanmadan mıBence erken dur bakalım bende 10 gün böyle gördüm attım testi 17 gün çift çizgi gördüm . Bide yerleşme kanamasına dikkat et belki yerlesiyordur daha .
Hayır pcosum zaten hep gecikir ama gecikmenin 2 yada 3 günü öğrendim muhtemel bat tarihidenBnmde bugün gecikmenin 11. Günü peki sökmek için bişi kullanmadan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?