Yapma şimdi. Erken olunca çıkmıyor normal idrarlarda. Sabah idrarı olması lazım. Sabahı bekle benceGit git bi kaç saate yaparım şimdi sıkışmadım daha
Netleşme falan olmadı. Şimdi nasıl olsa hamile değilim diye dikkatsiz davranma. Regl gününü bekle ve sabah idrarıyla yap
Amin. Rabbim dileyen herkese sağlıklı gebelik yaşatsın inşallah. Beklemenin nasıl zor bişey olduğunu ben bilirim.İnşallah sizin dediğiniz gibidir. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın❤
Bu dediğini yapmış olursam gereksiz umut beslemiş olurum. Bugün 11. Gün yumurtlamadan sonra. Olsa çıkardı bu test 8.fünden itibaren gösteren bir test. Sağol enerjin için ama alışkınım. Nasip demeye duaya devam.Netleşme falan olmadı. Şimdi nasıl olsa hamile değilim diye dikkatsiz davranma. Regl gününü bekle ve sabah idrarıyla yap
Bugun bende test yaptım adetim 4 gün geçti 2 yıldır hiç yapmamıştım test. Hayır anlamadığım hamile olmadığımı bilerek yaptım yinede içim acıyor ya. Seninde de öyle mi? İnşallah en kısa zaman da güzel haber alırsınTeşekkürler herkese benle birlikte siz de duygu değişimi yaşadınız biliyorum.
Ben gotdum foto fa canim insallah vardirŞöyle ki bu zaten erken gebelik testi şimdiye kadar onlarca kez test yapmışımdır zaten idrara tutuluyor bu tutar tutmaz çıktı ve bariz pembe hakikaten. Fotoprafta çıkmadı o kadar net malesef. Şaşırtıcı bir şey yaşadım. Dualarınız için çok teşekkürler.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Alıştım ağlıyom anında toparlıyom aman napıyım ya.Bugun bende test yaptım adetim 4 gün geçti 2 yıldır hiç yapmamıştım test. Hayır anlamadığım hamile olmadığımı bilerek yaptım yinede içim acıyor ya. Seninde de öyle mi? İnşallah en kısa zaman da güzel haber alırsın ❤
Yok maalesefBen gotdum foto fa canim insallah vardir
Öyle yap canım yine de hayrılısı olsun hepimiz içinAlıştım ağlıyom anında toparlıyom aman napıyım ya.
Ovulasyon testiyle takip ettim ki ben. Sen de etmiş miydin?Bence erken dur bakalım bende 10 gün böyle gördüm attım testi 17 gün çift çizgi gördüm . Bide yerleşme kanamasına dikkat et belki yerlesiyordur daha .
Kan negatif predictor negatif.Fotoğrafta hafif belli oluyor gördüm bende
Sınırda filan da olsa bi değer çıkardı bence ama var olsaydıBence erken dur bakalım bende 10 gün böyle gördüm attım testi 17 gün çift çizgi gördüm . Bide yerleşme kanamasına dikkat et belki yerlesiyordur daha .
Öyle inanıyoruz Elhamdülillah. Şu inancımız olmasa insan kafayı yer.merve Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı tombalak evlatlar nasip etsin. Rabbim beklemenin karşılığını nasip etsin inşallah o kadar çok istiyorum ki isteyen dileyen herkes gebe kalsın. Kimsenin gönlü evlat ile acımasın. Rabbim yokluguyla da varlığıyla da sınamasın. Gecikiyorsa güzelleşiyordur Allah'ın izniyle ♥♥♥♥
Bebeğim olsa sınırda filan bi değer çıkardı.Merve bence hala erken sen umudunu yitirme ve içime doğdu bence sen gebesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?