Yapacaksın otekini namaz kılmaya gidemedim heyecandanValla adamlara bi de sövüp günahlarını alıyoz boşuna
Yarın regl benim 12.gün geliyo hep bakalım nolacak.Merveciğim burda baya çizgi var ya bu nasıl oluradetin geçti mi?
1 hafta sonra adet gelmezse tekrar deneyin bence yine aynı çıkarsa Farklı bir yerde kan verin ben özel hastanede vermiştim laboratuvarında 3 saat sonra sonucu söylediler hemen olmasa bile 00 olarak söylemiyorlar hiçŞöyle ki bu zaten erken gebelik testi şimdiye kadar onlarca kez test yapmışımdır zaten idrara tutuluyor bu tutar tutmaz çıktı ve bariz pembe hakikaten. Fotoprafta çıkmadı o kadar net malesef. Şaşırtıcı bir şey yaşadım. Dualarınız için çok teşekkürler.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ah bebeğim daha önce de burda yaptırdıklarım 0.0Çok heyecanlandım ya inşallah kan sonucu cikmamistir ondan sifirdir diğer testi yap merve
İğne falan olmadıysan o çizgi beni umutlandırdı açıkçası. İnşallah mutlu haberini alıcam gibime geliyorYarın regl benim 12.gün geliyo hep bakalım nolacak.
İnşallah sizin dediğiniz gibidir. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınmerve yorumları yeni okudum. E nabız ilk 0 koyar sonucu. Sonra sonuçlar yüklenir canım ben 3-4 kişide gördüm burda böyle.
Tekrar baktın mı?
Diğer testi yapmadan hiç inanamiyacagim suan herkes 0 oluyor yazmış dualarimiz seninle ❤Ah bebeğim daha önce de burda yaptırdıklarım 0.0
Git git bi kaç saate yaparım şimdi sıkışmadım dahaNe zaman
Yapacaksın otekini namaz kılmaya gidemedim heyecandan
Zannetmyorum onun 0.0 olduğunu daha sonuç girilmemiş olabilirE-nabızdan baktım sağolsunlar bizimkiler negatif olunca böyle giriyo hep daha önce de böyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?