Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım. Ben bir kaç ay sallayacaklarını düşünüyorum açıkcası.
Araştırma yaptın mı ön görüşme falan? Bir an önce çıksın rapor valla senin için kendimden daha çok heyecanlanıyorum

Araştırma yaptın mı ön görüşme falan? Bir an önce çıksın rapor valla senin için kendimden daha çok heyecanlanıyorum
Canım ben yalovada yaşıyorum. Umuttepe bana en yakın merkez orda yaptıracağım raporu da onlar çıkarıyor. Onlar gel derse gelcem git derse gitcem bu arada geçen süreyle de inşallah biraz salmış ve hsg sonrası kendi halime deniyor olucam. Allah hayırlısını versin. Daha 2 sene olmadı ben çocuk isteyeli kendimi yolun başımda sayıyor ve olabildiğince rahatlamaya çalışıyorum. Şubat topiğindeki hallerimi hatırlarsın çok net kafayı yemiştim. o öyle bi kaç ay daha devam etti pandemi ile saldım sayılır biraz. Bakalım ne olacsk.

anaaa neler olmus. tup bebekte rapor ne.raporu oluyo ben yumurta ve.sperm toplaniyo sadece diye biliyodum. bu ay tum arkadaslarim tup bebek bekliyo hadi hayirlisi senle 4 oldu
Evlilik 3 yılı doldurdu rapor hakkım var rapor alırsam ucuza gelecek herşey Devlet desteği için. Devlete bizim çocuğumuz olmuyo bize helppp diyoruz.

Evlilik 3 yılı doldurdu rapor hakkım var rapor alırsam ucuza gelecek herşey Devlet desteği için. Devlete bizim çocuğumuz olmuyo bize helppp diyoruz.
olacak ins valla icimden oyle geciyo inaniyorumda. sende piyasadaki dolandrici testi nasi denk getirirsen en olmadiklari uzwrine cekmekte bir numarasin anladim gecen cixekli konun denk geldi bunu gormemistim. hatta dedim icimden yine annemin kizi merve olabilir diye.

Çok tatlısın. Arıza mıknatısıyım elbette. Başka ne olabilir ki.

Yes 3.günüm bitiyor şu an. O değil de senin koca ne ameliuatı olcak sayı 98 milyoünsa?
Bacı varikosel vardı o sıra bebek olmuyırdu ya bizde ondan sandık . Öncesinde de değerler iyiydi neyse velhasıl kelam ameliyat oldu değerler daha iyi oldu veeee şimdi de yumurtalıklar su toplamış .
araştırıyoruz daha iyi bir doktor bulsak olacak cnm

Ay töbeee anam sizde göz var hee. Ben pek inanmam ama şu an inandım.

Kızlar ben en son 2019 Eylül'de test yaptırdım TSH filan 5 ti .yüksekti yani . Bir yılda sizce kendiliğinden normalleşmis olabilir mi.doktora gidicem de adetin ikinci beşinci gününü beklediğim için çok var daha.ben şimdi öyle merak ettim yasminden başka bişey kullanmadım vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…