Olursa ekime kadar..Kasima kadar olur
Olursa ekime kadar..
benimde yazarken aklıma bu geldiiii
Kasım buraya tarih atıyorum bak
Kasım Kasım.hergun sevisirsen spermler kasim'a yetişir bakalım hangi evladın kazanacaj annesi
Hadi bakalım
Yaptın mı test?Ya kizlarrr catlatma ignenin suan 15.gunu dun onceki gun ondan onceki gun negatifti moralim bozuk simdi ara ara kasik batmalari basladi gibi bacaklarima vuruyor adet gelecek galiba son testim kaldi onuda sabah kullanim diyorum
Yaptim negatifYaptın mı test?
Demek ki hayırlısı buymuş üzülme. NapalımYaptim negatif
Aynen hepimiz icin hayirlisi olsunDemek ki hayırlısı buymuş üzülme. Napalım
Açılma denen şey var yavrum. Çatı matı bilmem ben. Hem sonuna kadar açılsa bile sezaryen olabiliyo bazen. Bunları düşünmek için çok erken. Her olumsuzluğu hesaplayamayız. Bu dar vajinayı da ben anlamıyom ya. O cihaz tek hamlede giriyo valla bende. Biraz yumurtalıkları görmeye çalışırken nazik olunsun istiyom içerde döndürürken onu da herkes ister.merve vajinal muayene ve smear yaptırdım bugün.ozele gittim.
Acıyor aciyor aciyorrrrrr.kimse acimiyo demesin bencedoktor vajinan çok darr seniiiin filan oldu tatlı bı şaşkınlıkla.
Bu acıyı neden çektiğini anlıyorum şimdi filan dedi.bunu niye anlatıyorum şunu sorcam çünkü.vajinam darsa doğum yaparken ki çatı olayı bu mu oluuor ?zor mu dogururum ki ben
Herşeyi 6 ay önceden tüm olasiliklariyla düşünüp strese girmeyi severimAçılma denen şey var yavrum. Çatı matı bilmem ben. Hem sonuna kadar açılsa bile sezaryen olabiliyo bazen. Bunları düşünmek için çok erken. Her olumsuzluğu hesaplayamayız. Bu dar vajinayı da ben anlamıyom ya. O cihaz tek hamlede giriyo valla bende. Biraz yumurtalıkları görmeye çalışırken nazik olunsun istiyom içerde döndürürken onu da herkes ister.
O zaman go to tüp bebek merkezi. Sebepsiz infertilite kaynıyo ortalık. Sen hiç uğraşma şimdiden.Herşeyi 6 ay önceden tüm olasiliklariyla düşünüp strese girmeyi severimkodum bozuk
Yedik paparayiO zaman go to tüp bebek merkezi. Sebepsiz infertilite kaynıyo ortalık. Sen hiç uğraşma şimdiden.
Ama ajkım hak ettin.Yedik paparayisağol ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?