Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mervem dışarda idim ,hiç moralini bozma ben sana dedim aptala malum oluyor senin bebiş Aralık da gelicek gibi doğdu icime diye

Cizgi var evet daha önce burdan cok okudum 0 yazinca henuz sonuc cikmamis oluyor.

Sonuc 0.0 mı ilk duydum böyle sonuc olmazki nerden baktın sonuca veya onlar mı söyledi.
Canım geçen ay benim testim de 0 çıkmıştı adetim 5 gün geçince yaptırmıştım ve ertesi gün de regl oldum zaten

merve canımıniçi çok üzüldüm çok umutlanmıştım vallahi .. inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişimizin haberini alırız

canım benim seni uzun zamandır takip ediyorum ve senin için dua edenlerden biriyim. ben aynı testi 15. gün yaptığımda belirgindi baya o zaman kan vermiştim 84 çıkmıştı. 10. günde ben de kan vermiştim ateşim var diye koronadan korkup negatifti.

Ay o mucize bizi bulur mu be ya dur bakalım Hayırlısı demete devam ediyoruz tabi.

Ovulasyon testiyle takip ettim ki ben. Sen de etmiş miydin?
Evet kuzum ayın 3pik 4 çatlama 10. günü silik ti sonra akıntı içinde hafif pembe kan 17 . gün sonra pozitif bu arada o 7 gün bir defa yaptım oda silik yok gibiydi .

Evet kuzum ayın 3pik 4 çatlama 10. günü silik ti sonra akıntı içinde hafif pembe kan 17 . gün sonra pozitif bu arada o 7 gün bir defa yaptım oda silik yok gibiydi .
Predictor nayn diyo şu an bana. Biz bu çocuğu tüple yapacaz herhalde illa.

Sınırda filan da olsa bi değer çıkardı bence ama var olsaydı
Ya kuzum dur sabirli ol çıkmıyor malesef . İnşallah var görüyorum profil msjlarini daha önce hiç böyle çıktı dediğini görmedim . Bende de hiç silikte olsa 3 yıl çıkmadı . Allah'ın izniyle vardir inşallah .hem hiçbir değer 0 çıkmaz 5 altı diye 0 yazmışlardır belki 2 dir

Testte var gibi ama yanlış demekki kan kesindir çünkü olmadı başka merkezde de verin bir kaç gün sonra. Veya başka marka test alın ne bilim. İnşallah vardır

Predictor nayn diyo şu an bana. Biz bu çocuğu tüple yapacaz herhalde illa.
İnşallah gerek kalmaz tupbebege canım . Hem testindeki çizgide hafif pembelik varsa umut vardır beyaz sa genelde kendi çizgisi belirir erken gebelik testlerinde

Testte var gibi ama yanlış demekki kan kesindir çünkü olmadı başka merkezde de verin bir kaç gün sonra. Veya başka marka test alın ne bilim. İnşallah vardır
Başka marka yaprım negatif. Gecikirse kan veririm. Sağol.

Ya benimde yumurtlama gunumden bir kac gun sonra akintinin icinde az kan geldi ama sence gebelik olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…