Canım geçen ay benim testim de 0 çıkmıştı adetim 5 gün geçince yaptırmıştım ve ertesi gün de regl oldum zatenSonuc 0.0 mı ilk duydum böyle sonuc olmazki nerden baktın sonuca veya onlar mı söyledi.
canım benim seni uzun zamandır takip ediyorum ve senin için dua edenlerden biriyim. ben aynı testi 15. gün yaptığımda belirgindi baya o zaman kan vermiştim 84 çıkmıştı. 10. günde ben de kan vermiştim ateşim var diye koronadan korkup negatifti.Şöyle ki bu zaten erken gebelik testi şimdiye kadar onlarca kez test yapmışımdır zaten idrara tutuluyor bu tutar tutmaz çıktı ve bariz pembe hakikaten. Fotoprafta çıkmadı o kadar net malesef. Şaşırtıcı bir şey yaşadım. Dualarınız için çok teşekkürler.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ay o mucize bizi bulur mu be yacanım benim seni uzun zamandır takip ediyorum ve senin için dua edenlerden biriyim. ben aynı testi 15. gün yaptığımda belirgindi baya o zaman kan vermiştim 84 çıkmıştı. 10. günde ben de kan vermiştim ateşim var diye koronadan korkup negatifti.
Aynı yerde defalarca test verdim burası negatifi böyle giriyor.Cizgi var evet daha önce burdan cok okudum 0 yazinca henuz sonuc cikmamis oluyor.
Evet kuzum ayın 3pik 4 çatlama 10. günü silik ti sonra akıntı içinde hafif pembe kan 17 . gün sonra pozitif bu arada o 7 gün bir defa yaptım oda silik yok gibiydi .Ovulasyon testiyle takip ettim ki ben. Sen de etmiş miydin?
Predictor nayn diyo şu an bana. Biz bu çocuğu tüple yapacaz herhalde illa.Evet kuzum ayın 3pik 4 çatlama 10. günü silik ti sonra akıntı içinde hafif pembe kan 17 . gün sonra pozitif bu arada o 7 gün bir defa yaptım oda silik yok gibiydi .
Ya kuzum dur sabirli ol çıkmıyor malesef . İnşallah varSınırda filan da olsa bi değer çıkardı bence ama var olsaydı
Testte var gibi ama yanlış demekki kan kesindir çünkü olmadı başka merkezde de verin bir kaç gün sonra. Veya başka marka test alın ne bilim. İnşallah vardırArkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783
Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)
AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!
İnşallah gerek kalmaz tupbebege canım . Hem testindeki çizgide hafif pembelik varsa umut vardır beyaz sa genelde kendi çizgisi belirir erken gebelik testlerindePredictor nayn diyo şu an bana. Biz bu çocuğu tüple yapacaz herhalde illa.
Başka marka yaprım negatif. Gecikirse kan veririm. Sağol.Testte var gibi ama yanlış demekki kan kesindir çünkü olmadı başka merkezde de verin bir kaç gün sonra. Veya başka marka test alın ne bilim. İnşallah vardır
Bu test dandikti ama predictore güvenmeliyiz bence.İnşallah gerek kalmaz tupbebege canım . Hem testindeki çizgide hafif pembelik varsa umut vardır beyaz sa genelde kendi çizgisi belirir erken gebelik testlerinde❤
Ya benimde yumurtlama gunumden bir kac gun sonra akintinin icinde az kan geldi ama sence gebelik olabilirmiEvet kuzum ayın 3pik 4 çatlama 10. günü silik ti sonra akıntı içinde hafif pembe kan 17 . gün sonra pozitif bu arada o 7 gün bir defa yaptım oda silik yok gibiydi .
Bebetime bana da cok yapti bunu o yuzden hic guvenmiyorum bende cok yasadim Allah gönlundekini en kisa zmanda versin canim hepimizede insallahBu test dandikti ama predictore güvenmeliyiz bence.
Sevişmiyim boşuna ben Aralık'a kadar.Mervem dışarda idim ,hiç moralini bozma ben sana dedim aptala malum oluyor senin bebiş Aralık da gelicek gibi doğdu icime diye
Yani olabilir ama umut vermek istemem herkeste farklı oluyor. inşallah gebesindirYa benimde yumurtlama gunumden bir kac gun sonra akintinin icinde az kan geldi ama sence gebelik olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?