• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 10 gün varken idrar ttest yaptim negatif 6 gün varken yaptım negatif şimdi 4 gün var beklemelimiyim adet gecikmesini. Dostinex kullaniyorum bu ikinci ay yani 7 tane kullandım. Doktor 2 ay sonra gel hamile kalırsın öyle gelirsin demişti. 2018 de ayni şekil dostinex 8 li kullandim ve 2 cı ay hamile kalmıştım ama 4 haftatlık iken düşük yaptim maalesef.
Sevişmiyim boşuna ben Aralık'a kadar. 🤣 ay seviyorum seni ya. 😘

Adetime 10 gün varken idrar ttest yaptim negatif 6 gün varken yaptım negatif şimdi 4 gün var beklemelimiyim adet gecikmesini. Dostinex kullaniyorum bu ikinci ay yani 7 tane kullandım. Doktor 2 ay sonra gel hamile kalırsın öyle gelirsin demişti. 2018 de ayni şekil dostinex 8 li kullandim ve 2 cı ay hamile kalmıştım ama 4 haftatlık iken düşük yaptim maalesef.
Adete 10 gün kala testte çıkması imkansız. Predictor early en iyisi o 6 gün önce çıkabileceğini söylüyor en erken. O da yumurtlama gününden eminseniz iş görür.

Arkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783
Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)

AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!
[/QUOBendede
Bendede dün böyle çıktı bu marka değildi ama ben kan testi daha yaptırmadım adetime 9-10 gün var daha

merve merve kız adet olursan beni etiketle . Kafamda hala bu kız hamile diyip duruyorum bildirim geldikçe de pozitif dur inşallah diyip bakıyorum ya :işsiz: o test i taktım kafaya ben

merve merve kız adet olursan beni etiketle . Kafamda hala bu kız hamile diyip duruyorum bildirim geldikçe de pozitif dur inşallah diyip bakıyorum ya :işsiz: o test i taktım kafaya ben
Kız bekleme bekleme kanda sınırda bile değil değer daha ne hamilesi 🤣🤣

Bu dediğini yapmış olursam gereksiz umut beslemiş olurum. Bugün 11. Gün yumurtlamadan sonra. Olsa çıkardı bu test 8.fünden itibaren gösteren bir test. Sağol enerjin için ama alışkınım. Nasip demeye duaya devam.
Canım doktora gittin mi hiç? Şubat topiğinden hatırlıyorum beraber bekliyorduk. Insallah tez zamanda kucagın dolar🤗

Defalarca... Tüp bebek için raporum çıksın diye bekliyorum canım. 🤗 Hepimizin inşallah. 🤲🏻
Inşallah çıkar da bir an önce tedaviye başlarsın🤗 ben de şubattan sonra klomene basladim aşilama denedik olmadı. Bu ay rapor falan beklemeden tüp bebege başladık şansımız yaver gitti simdiye kadar. Insallah sonu hepimiz icin guzel olur🤗🤗

Inşallah çıkar da bir an önce tedaviye başlarsın🤗 ben de şubattan sonra klomene basladim aşilama denedik olmadı. Bu ay rapor falan beklemeden tüp bebege başladık şansımız yaver gitti simdiye kadar. Insallah sonu hepimiz icin guzel olur🤗🤗
Oldun mu transfer 😍

Back
X