Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 10 gün varken idrar ttest yaptim negatif 6 gün varken yaptım negatif şimdi 4 gün var beklemelimiyim adet gecikmesini. Dostinex kullaniyorum bu ikinci ay yani 7 tane kullandım. Doktor 2 ay sonra gel hamile kalırsın öyle gelirsin demişti. 2018 de ayni şekil dostinex 8 li kullandim ve 2 cı ay hamile kalmıştım ama 4 haftatlık iken düşük yaptim maalesef.
Sevişmiyim boşuna ben Aralık'a kadar. ay seviyorum seni ya.

Adete 10 gün kala testte çıkması imkansız. Predictor early en iyisi o 6 gün önce çıkabileceğini söylüyor en erken. O da yumurtlama gününden eminseniz iş görür.

merve kız adet olursan beni etiketle . Kafamda hala bu kız hamile diyip duruyorum bildirim geldikçe de pozitif dur inşallah diyip bakıyorum ya o test i taktım kafaya ben

merve kız adet olursan beni etiketle . Kafamda hala bu kız hamile diyip duruyorum bildirim geldikçe de pozitif dur inşallah diyip bakıyorum ya o test i taktım kafaya ben
Kız bekleme bekleme kanda sınırda bile değil değer daha ne hamilesi

Canım doktora gittin mi hiç? Şubat topiğinden hatırlıyorum beraber bekliyorduk. Insallah tez zamanda kucagın dolar

Defalarca... Tüp bebek için raporum çıksın diye bekliyorum canım. Hepimizin inşallah.
Inşallah çıkar da bir an önce tedaviye başlarsın ben de şubattan sonra klomene basladim aşilama denedik olmadı. Bu ay rapor falan beklemeden tüp bebege başladık şansımız yaver gitti simdiye kadar. Insallah sonu hepimiz icin guzel olur

Oldun mu transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…