- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua etHayır pcosum zaten hep gecikir ama gecikmenin 2 yada 3 günü öğrendim muhtemel bat tarihiden
Sevişmiyim boşuna ben Aralık'a kadar.ay seviyorum seni ya.
Adete 10 gün kala testte çıkması imkansız. Predictor early en iyisi o 6 gün önce çıkabileceğini söylüyor en erken. O da yumurtlama gününden eminseniz iş görür.Adetime 10 gün varken idrar ttest yaptim negatif 6 gün varken yaptım negatif şimdi 4 gün var beklemelimiyim adet gecikmesini. Dostinex kullaniyorum bu ikinci ay yani 7 tane kullandım. Doktor 2 ay sonra gel hamile kalırsın öyle gelirsin demişti. 2018 de ayni şekil dostinex 8 li kullandim ve 2 cı ay hamile kalmıştım ama 4 haftatlık iken düşük yaptim maalesef.
Teşekkür ederim :)Adete 10 gün kala testte çıkması imkansız. Predictor early en iyisi o 6 gün önce çıkabileceğini söylüyor en erken. O da yumurtlama gününden eminseniz iş görür.
Arkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783
Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)
AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!
[/QUOBendede
Bendede dün böyle çıktı bu marka değildi ama ben kan testi daha yaptırmadım adetime 9-10 gün var daha
Kız bekleme bekleme kanda sınırda bile değil değer daha ne hamilesimerve kız adet olursan beni etiketle . Kafamda hala bu kız hamile diyip duruyorum bildirim geldikçe de pozitif dur inşallah diyip bakıyorum ya o test i taktım kafaya ben
Canım doktora gittin mi hiç? Şubat topiğinden hatırlıyorum beraber bekliyorduk. Insallah tez zamanda kucagın dolarBu dediğini yapmış olursam gereksiz umut beslemiş olurum. Bugün 11. Gün yumurtlamadan sonra. Olsa çıkardı bu test 8.fünden itibaren gösteren bir test. Sağol enerjin için ama alışkınım. Nasip demeye duaya devam.
Kırmızılar gör öyle konuşalımKız bekleme bekleme kanda sınırda bile değil değer daha ne hamilesi
Defalarca... Tüp bebek için raporum çıksın diye bekliyorum canım.Canım doktora gittin mi hiç? Şubat topiğinden hatırlıyorum beraber bekliyorduk. Insallah tez zamanda kucagın dolar
Ay çok tatlısın.Kırmızılar gör öyle konuşalım
Merakla bekliyorum
Sende canımAy çok tatlısın.
Inşallah çıkar da bir an önce tedaviye başlarsınDefalarca... Tüp bebek için raporum çıksın diye bekliyorum canım.Hepimizin inşallah.
Oldun mu transferInşallah çıkar da bir an önce tedaviye başlarsınben de şubattan sonra klomene basladim aşilama denedik olmadı. Bu ay rapor falan beklemeden tüp bebege başladık şansımız yaver gitti simdiye kadar. Insallah sonu hepimiz icin guzel olur
Allah razı olsun. Bu güzel dilekler yeter insana.Sende canım ❤ mutlu haberini alana kadar sapığın olabilirim
Yumurta takibi yapılıyor daha ama doktor buyuk ihtimalle transferin bu ay yapilacagini soylediOldun mu transfer
Sağlıkla al kucağına inşallah her şey çok güzel gider.Yumurta takibi yapılıyor daha ama doktor buyuk ihtimalle transferin bu ay yapilacagini soyledi
Inşallah ben de senden haber bekliyorum ayni anda guzel haberi duyuralim burdan birbirimizeSağlıkla al kucağına inşallah her şey çok güzel gider.Bana haber ver.
Çok tatlısın.Inşallah ben de senden haber bekliyorum ayni anda guzel haberi duyuralim burdan birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?